KostasP Δημοσιευμένο 11 Μαΐου 2012 Share Δημοσιευμένο 11 Μαΐου 2012 ...θα θελα εναν παφ να ειναι γεματος, ευκρινεια, δυναμικες αλλα να μπορει να πιανει και vintage αλλα και 80ς hard rock ηχο. Ολα αυτα συν πολυ καλο strat like ηχο οταν σπλιταρουν μου δινουν οι WCR Godwoods. Aκριβοι αλλα δε το μετανιωσα καθολου http://www.wcrguitar.com/godwood.html Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
bloody_sunday Δημοσιευμένο 11 Μαΐου 2012 Share Δημοσιευμένο 11 Μαΐου 2012 καπως ετσι θα το ελεγα... οπως επισης δε μου αρεσουν οταν τους ακουω με distortion.,,μου ακουγονται αδειοι θα ελεγα... θα θελα εναν παφ να ειναι γεματος, ευκρινεια, δυναμικες αλλα να μπορει να πιανει και vintage αλλα και 80ς hard rock ηχο. οι 57 μου απο οτι καταλαβα παιζουν καλυτερα σε σκαφος παρα σε solid Τους θες δηλαδή πιο hot αλλά ακόμη ευέλικτους και με χαρακτήρα PAF. Oι Mules το έχουν αυτό (πηγή έμπνευσης για το όνομά τους ήταν οι Gov't Mule αλλά και το γεγονός πως έχουν το dna ενός PAF αλλά όταν χρειαστεί "κλωτσάνε" σαν... μουλάρι). Είναι αρκετά "οpen" στις ψηλές και πολύ ωραίοι μαγνήτες με γλυκό ήχο. Από τους Bare Knuckle, λίγο πιο hot από τους Mule και ιδανικοί για περισσότερο gain αλλά εξίσου περιγραφικοί, δυναμικοί και με την ίδια ευελιξία είναι οι Rebel Υell. Fear no more the heat o' the sun Nor the furious winter's rages Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
RadioSilence Δημοσιευμένο 11 Μαΐου 2012 Share Δημοσιευμένο 11 Μαΐου 2012 Κατι σε dimarzio θα σε ενδιεφερε? \' InfraVision - When Everything Is Worth \' 2011 album Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
myster_maze Δημοσιευμένο 11 Μαΐου 2012 Share Δημοσιευμένο 11 Μαΐου 2012 ... αλλά και το γεγονός πως έχουν το dna ενός PAF αλλά όταν χρειαστεί "κλωτσάνε" σαν... μουλάρι). Τρελή περιγραφή! ;D Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
bloody_sunday Δημοσιευμένο 11 Μαΐου 2012 Share Δημοσιευμένο 11 Μαΐου 2012 Ε, όταν τη φας από μουλάρι θα ακουστεί σίγουρα ένα... PAF! ;D Fear no more the heat o' the sun Nor the furious winter's rages Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
myster_maze Δημοσιευμένο 11 Μαΐου 2012 Share Δημοσιευμένο 11 Μαΐου 2012 Ε, όταν τη φας από μουλάρι θα ακουστεί σίγουρα ένα... PAF! ;D ΧΑΧΑ! Να'σαι καλά! ;D Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
qesh Δημοσιευμένο 11 Μαΐου 2012 Share Δημοσιευμένο 11 Μαΐου 2012 Οι μαγνητες που προτειναν τα παιδια ειναι πολυ καλοι, και ταυτοχρονα κοστιζουν αρκετα.Κατι σε πιο φθηνο αλλα κατα την γνωμη μου οχι υποδεέστερο ειναι οι Duncan Pearly Gates. Thank God for the rain.... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
doug Δημοσιευμένο 11 Μαΐου 2012 Share Δημοσιευμένο 11 Μαΐου 2012 Γεια χαρα (και καλως σας βρηκα μιας και ειναι το πρωτο μου μυνημα ) Θα σου προτεινα να δεις και τους Doug Aldrich της Suhr . Εγω ειμαι ενθουσιασμενος ! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
droneblack Δημοσιευμένο 11 Μαΐου 2012 Share Δημοσιευμένο 11 Μαΐου 2012 δες και τους υβριδικους απο duncan http://www.seymourduncan.com/products/electric/humbucker/medium-output/sh16_59_custom/δεν ειναι ακριβως paf αλλα μπορει και να σου κανουν! δυστηχως δεν τους εχω δοκιμαση(ακομα) προσωπικα αλλα εχω ακουση και διαβαση τα καλυτερα! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Captain Dog Δημοσιευμένο 11 Μαΐου 2012 OP Share Δημοσιευμένο 11 Μαΐου 2012 Κατι σε dimarzio θα σε ενδιεφερε? ποιοι? Guitars:YAMAHA SG1820,YAMAHA SG1802 Pedals:Jerry Cantrell Wah, Bogner Red, Bogner Blue, MXR 5150 Overdrive, Zoom MS-70CDR AMPS:Yamaha THR100, Atomic Amplifire Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση