gskar Δημοσιευμένο 10 Μαΐου 2012 Share Δημοσιευμένο 10 Μαΐου 2012 Ένα νέο κομμάτι σε κούρδισμα EADGbAE. Παν σχόλιον δεκτόν! http://www.youtube.com/user/gskarogiannis Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
geodimitri Δημοσιευμένο 10 Μαΐου 2012 Share Δημοσιευμένο 10 Μαΐου 2012 Πολύ ωραίο κομμάτι. Μπράβο! :) Ο ρυθμός στις μπάσες νότες δένει υπέροχα με τη μελωδία στις ψηλές. :) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Guru ez Δημοσιευμένο 10 Μαΐου 2012 Guru Share Δημοσιευμένο 10 Μαΐου 2012 Μπράβο για μιά φορά ακόμη! Κι ευχαριστώ, γιατί εσύ μαζί με τους -δυστυχώς λίγους- ταλαντούχους Έλληνες της κοινότητας των fingerstyle players φέρνετε ομορφιά στη ζωή μου. Καλή συνέχεια. The music you listen to, becomes the soundtrack of your life Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
fusiongtr Δημοσιευμένο 10 Μαΐου 2012 Share Δημοσιευμένο 10 Μαΐου 2012 Κ Α Τ Α Π Λ Η Κ Τ Ι Κ Ο ! Freud-Σαντές Ποιητής-Ερωαναλυτής PhD-SG Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Moderator LK Δημοσιευμένο 10 Μαΐου 2012 Moderator Share Δημοσιευμένο 10 Μαΐου 2012 AAA!!!! Christodoulos Kallianides (@kallianides_photography) • Instagram photos and videos Christodoulos Kallianides - YouTube Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
freerock1974 Δημοσιευμένο 10 Μαΐου 2012 Share Δημοσιευμένο 10 Μαΐου 2012 Νταξ,τι να λεμε τωρα.. Τα μπογαλακια μας και δρομο.. Ειμαι φαν. :) GROOVEYARD RECORDS - SUPER VINTAGE - WELCOME TO MOJO LAND Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Moderator LK Δημοσιευμένο 10 Μαΐου 2012 Moderator Share Δημοσιευμένο 10 Μαΐου 2012 Πριν δεν είχα πολύ χρόνο για να γράψω αναλυτικά. Μου θύμισε πολύ (σαν ύφος) Jeff Danna και το soundtrack από το “uncorked”, το οποίο είναι και πολύ ωραία ταινία. Ξέρω ότι είναι σπαστικό, αλλά δεν κρατιέμαι θα βάλω link. :P ;D ;D Μετά το 04:22 Uncorked part 5 Christodoulos Kallianides (@kallianides_photography) • Instagram photos and videos Christodoulos Kallianides - YouTube Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
hyperpanos Δημοσιευμένο 11 Μαΐου 2012 Share Δημοσιευμένο 11 Μαΐου 2012 Μόνο ένα μεγάλο μπράβο μπορώ να πω :) όχι άλλο κάρβουνο!!! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
gskar Δημοσιευμένο 11 Μαΐου 2012 OP Share Δημοσιευμένο 11 Μαΐου 2012 Καλημέρα, τι ωραίο να ξυπνάς και να διαβάζεις τέτοια σχόλια. Πολύ ωραίο κομμάτι. Μπράβο! :) Ο ρυθμός στις μπάσες νότες δένει υπέροχα με τη μελωδία στις ψηλές. :) Σε ευχαριστώ πολύ. Μπράβο για μιά φορά ακόμη! Κι ευχαριστώ, γιατί εσύ μαζί με τους -δυστυχώς λίγους- ταλαντούχους Έλληνες της κοινότητας των fingerstyle players φέρνετε ομορφιά στη ζωή μου. Καλή συνέχεια. Καλημέρα Ηλία. Όταν μου γράφει τέτοιο σχόλιο ο μεγαλύτερος μπλουζίστας στην Ε.Ε. δεν μπορώ παρά να νιώσω μεγάλη χαρά. Να είσαι καλά να σε βλέπουμε κάθε χρόνο live. Κ Α Τ Α Π Λ Η Κ Τ Ι Κ Ο ! Thanks! Νταξ,τι να λεμε τωρα.. Τα μπογαλακια μας και δρομο.. Ειμαι φαν. :) Σταύρο σε ευχαριστώ αλλά πάλι τα παραλές ;D. Μήπως θα έπρεπε εγώ να πάρω τα μπογαλάκια μου όταν παίζεις, λέω μήπως; ;) Πριν δεν είχα πολύ χρόνο για να γράψω αναλυτικά. Μου θύμισε πολύ (σαν ύφος) Jeff Danna και το soundtrack από το “uncorked”, το οποίο είναι και πολύ ωραία ταινία. Ξέρω ότι είναι σπαστικό, αλλά δεν κρατιέμαι θα βάλω link. :P ;D ;D Μετά το 04:22 Uncorked part 5 Λάκη καλήμέρα και σε ευχαριστώ. Καλά έκανες και έβαλες το λινκ. Δεν έχω δει την ταινία αλλά μου είχε πει κάποιος παλιοτερα για αυτήν με αφορμή την κιθάρα. Το κομμάτι είναι πολύ όμορφο. Μόνο ένα μεγάλο μπράβο μπορώ να πω :) Σε ευχαριστώ πολύ! http://www.youtube.com/user/gskarogiannis Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
ndnikola Δημοσιευμένο 11 Μαΐου 2012 Share Δημοσιευμένο 11 Μαΐου 2012 Εξαιρετικό, αναδημοσιευω :). http://www.lustinger.com/ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση