VEGGOS 4E Δημοσιευμένο 10 Μαΐου 2012 Share Δημοσιευμένο 10 Μαΐου 2012 Προσπάθεια εγγραφής φωνής με μικρόφωνο Shure beta 58A, κάρτα ήχου M-Audio F410, σε υπολογιστή desktop, σε διάφορες σχετικές εφαρμογές - software... Κατά την ομιλία χωρίς εγγραφή (Live), δεν υπάρχει το παραμικρό παράσιτο. 'Οταν όμως πατήσω record, ό,τι και να τραγουδήσω χρατσαχρουτσιάζει λίγο πάνω στη φωνή μόνο κατά την εκτέλεση και όχι σε κενά διαστήματα.. Αν έχει κανείς κάτι να προτείνει γιατί είμαι καινούριος στο χώρο του recording και να πω την αλήθεια, ούτε την κάρτα ήχου μου δε ξέρω να ρυθμίσω κατάλληλα μάλλον! Κάθε συμβουλή ευπρόσδεκτη. Αν πάλι υπάρχει κάποιος οδηγός με τα βασικά περι εγγραφής για να διαβάσω και να μαθαίνω σιγά σιγά, θα βοηθούσε! Ευχαριστώ! ΥΓ: Αν χρειαστεί θα ανεβάσω και sample του χρατσαχρούτσα..! Πάλι καλά που μας έμεινε η Μουσική...! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
manosx Δημοσιευμένο 10 Μαΐου 2012 Share Δημοσιευμένο 10 Μαΐου 2012 Για ριξε λιγο το gain... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
kostas80 Δημοσιευμένο 10 Μαΐου 2012 Share Δημοσιευμένο 10 Μαΐου 2012 Για ριξε λιγο το gain... και κοίτα να μην φτάνει στο πικ (κόκκινα) www.facebook.com/kostas.antonakopoulos Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
VEGGOS 4E Δημοσιευμένο 10 Μαΐου 2012 OP Share Δημοσιευμένο 10 Μαΐου 2012 δε πρέπει να είναι αυτό γιατί φροντίζω να μην φτάνει στα κόκκινα.. Πάλι καλά που μας έμεινε η Μουσική...! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
manosx Δημοσιευμένο 10 Μαΐου 2012 Share Δημοσιευμένο 10 Μαΐου 2012 Τον ASIO driver τον εχεις επιλεξει; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
cigaret13 Δημοσιευμένο 10 Μαΐου 2012 Share Δημοσιευμένο 10 Μαΐου 2012 Σβήνε κατά τακτά χρονικά διαστήματα την προσωρινή μνήμη του DAW σου! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
VEGGOS 4E Δημοσιευμένο 10 Μαΐου 2012 OP Share Δημοσιευμένο 10 Μαΐου 2012 ναι .. σε κάθε πρόγραμμα που πήγα να γράψω, επέλεγα και τους ASIO αλλά δοκίμασα και με WAVE.. Ακριβώς τα ίδια αποτελέσματα.. Χθες δοκίμασα να απεγκαταστήσω και να ξαναεγκαταστήσω τους drivers της M AUDIO F 410 αλλά τα ίδια. Λέτε ρε παιδιά να πρέπει να βάλω και τους παλαιότερους drivers? εγώ έβαλα κατευθείαν τους τελευταίους http://www.m-audio.com/index.php?do=support.drivers&f=1059 φυσικά για το λειτουργικό μου αλλά τους τελευταίους.. πώς καθαρίζω το DAW? Πάλι καλά που μας έμεινε η Μουσική...! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
cigaret13 Δημοσιευμένο 10 Μαΐου 2012 Share Δημοσιευμένο 10 Μαΐου 2012 Χρειάζεται καθαρισμό εάν το pc σου δεν είναι δυνατό (μνήμες,επεξεργαστής),πιό DAW έχεις? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
cigaret13 Δημοσιευμένο 10 Μαΐου 2012 Share Δημοσιευμένο 10 Μαΐου 2012 Preferences-General-Delete temporary files. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
VEGGOS 4E Δημοσιευμένο 10 Μαΐου 2012 OP Share Δημοσιευμένο 10 Μαΐου 2012 συγνώμη αλλά όταν λέμε DAW τι εννοούμε? Πάλι καλά που μας έμεινε η Μουσική...! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση