Jazzjoker Δημοσιευμένο 9 Μαΐου 2012 Share Δημοσιευμένο 9 Μαΐου 2012 Ένα μικρό χαζολόγημα με την αγαπημένη μου στρατ, με μπόλικο χαμ και τους εκάστοτε θορύβους της κακής γείωσης που οι βιντατζομαγνήτες αγαπούν ιδιαίτερα. Αν δε βαριέστε, ρίξτε μια αυτιά. Blues_for_Joe.mp3 Ενωμοτάρχης Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
gvour Δημοσιευμένο 9 Μαΐου 2012 Share Δημοσιευμένο 9 Μαΐου 2012 Ωραιο παιξιμο-οπως παντα-και φοβερος ηχος! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
fusiongtr Δημοσιευμένο 9 Μαΐου 2012 Share Δημοσιευμένο 9 Μαΐου 2012 Joe who (περνάς ;D)? :D Καταπληκτικό ήχο έχεις ρε φίλε, πραγματικά (μιλάω φυσικά και για το πάτημα στην χορδή). Και πώς μου αρέσει που "παίζεις" με την αρμονία! Ωραίες φράσεις ανάμεσα στις συγχορδίες. Μαμώ τα παιξίματα. Πολιόμορφο κι αυτό. Freud-Σαντές Ποιητής-Ερωαναλυτής PhD-SG Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
chris gti Δημοσιευμένο 9 Μαΐου 2012 Share Δημοσιευμένο 9 Μαΐου 2012 Nice, σκέτη γλύκα...μπράβο! Θέση 3 στη strat? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
geodimitri Δημοσιευμένο 9 Μαΐου 2012 Share Δημοσιευμένο 9 Μαΐου 2012 Πολύ ωραίο. Μπράβο και όσον αφορά το σόλο και το παίξιμο και τον ήχο σου. :) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
fusiongtr Δημοσιευμένο 9 Μαΐου 2012 Share Δημοσιευμένο 9 Μαΐου 2012 Θέση 3 στη strat? Από που μετράς? ;D ;D ;D ;D Freud-Σαντές Ποιητής-Ερωαναλυτής PhD-SG Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
hyperpanos Δημοσιευμένο 9 Μαΐου 2012 Share Δημοσιευμένο 9 Μαΐου 2012 Ωραιο παιξιμο-οπως παντα-και φοβερος ηχος! +100 :) όχι άλλο κάρβουνο!!! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
chris gti Δημοσιευμένο 9 Μαΐου 2012 Share Δημοσιευμένο 9 Μαΐου 2012 Από που μετράς? ;D ;D ;D ;D ;D Απο πίσω (bridge) προς τα εμπρός Αν και σε πενταθέσιο επιλογέα, οπως και να μετρήσεις το ίδιο κάνει :) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
samy paraga Δημοσιευμένο 9 Μαΐου 2012 Share Δημοσιευμένο 9 Μαΐου 2012 Πράγματι ,υπέροχος ήχος ,ωραίες φάσεις ,υπέροχα χεράκια ;D κάπου στη τρίτο-τέταρτη θέση κι εγώ πιστεύω πως είναι ο επιλογέας :) No one wants an alien Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Moderator LK Δημοσιευμένο 9 Μαΐου 2012 Moderator Share Δημοσιευμένο 9 Μαΐου 2012 Κάτι σε “lenny” μου έβγαλε. Therefore…pretty good!! Christodoulos Kallianides (@kallianides_photography) • Instagram photos and videos Christodoulos Kallianides - YouTube Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση