gvour Δημοσιευμένο 9 Μαΐου 2012 Share Δημοσιευμένο 9 Μαΐου 2012 Εξαιρετικος κιθαριστας-αν και οχι τοσο γνωστος-που γραφει και πολυ καλες συνθεσεις. Αξιζει να τον τσεκαρει καποιος-μπορει κα να τ αρεσει. :) Eδω με τον Bruce Katz: Bruce Katz Band - Compared to What Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
dvat Δημοσιευμένο 9 Μαΐου 2012 Share Δημοσιευμένο 9 Μαΐου 2012 εμένα μου άρεσε και με τους Cornerstone... Πολύ καλός κιθαρίστας πράγματι... Γεώργιε, τι έγινε? Πολύ τάση για Hard Rock βλέπω.. ;D ;D ;D Όχι άλλα μινόρε... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
dvat Δημοσιευμένο 9 Μαΐου 2012 Share Δημοσιευμένο 9 Μαΐου 2012 εμένα μου άρεσε και με τους Cornerstone... Πολύ καλός κιθαρίστας πράγματι... Γεώργιε, τι έγινε? Πολύ τάση για Hard Rock βλέπω.. ;D ;D ;D μάλλον τον μπέρδεψα με άλλον... Αλλά αν δεν κάνω λάθος ο τύπος διδάσκει στο MΙ ή στο Berklee, σωστά? Όχι άλλα μινόρε... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
gvour Δημοσιευμένο 9 Μαΐου 2012 OP Share Δημοσιευμένο 9 Μαΐου 2012 μάλλον τον μπέρδεψα με άλλον... Αλλά αν δεν κάνω λάθος ο τύπος διδάσκει στο MΙ ή στο Berklee, σωστά? Μητσο νομιζω οτι διδασκε στο Berklee.Το ωραιο ειναι οτι εχει ανακατεψει πολλα πραγματα και βγαινει ενα ιδιαιτερο παιξιμο που μ αρεσει πολυ. Και κυριως μ αρεσουν οι συνθεσεις του γιατι οτι και να παιζει κανεις αν δε γραφει καλα κομματια τι να λεει. Γεώργιε, τι έγινε? Πολύ τάση για Hard Rock βλέπω.. ;D ;D ;D Ετσι! ;D ;D ;D ;D Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
fusiongtr Δημοσιευμένο 9 Μαΐου 2012 Share Δημοσιευμένο 9 Μαΐου 2012 Να τα μας. Τα φιλαράκια μου μαζεύτηκαν πάλι. Όντως Γιώργο έχει ενδιαφέρον. Δημήτρη τι hard ρε συ, αυτός παίζει και "λάθος" άμα λάχει. ;D Freud-Σαντές Ποιητής-Ερωαναλυτής PhD-SG Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση