kostas80 Δημοσιευμένο 9 Μαΐου 2012 Share Δημοσιευμένο 9 Μαΐου 2012 Όπως λέει και ο τίτλος έχω το αρχαίο πλην τίμιο master keyboard FATAR Studio 900. εδω παλιά οικογενειακή φωτογραφία ..... αχ μεγαλεία :'( Αφού πέρασε κάποιους μήνες στην αποθήκη όρθιο , αποφάσισα ξανά να το στήσω να δουλεύει στο studio. Ένα ρε λοιπόν ντεν ντουλευει πλέον . Τι κάνω ? το ανοίγω το φυσάω ? υπάρχει service χωρίς να μου πάρουν το σκάλπ ? το ξεχνάω ? δε θυμάμαι καν αν ανοίγει ::) Το πληκτράκι του με καλύπτει πλήρως και αν φτιάχνεται δεν έχω σκοπό να το αντικαταστήσω . Thanks www.facebook.com/kostas.antonakopoulos Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Guru Μανώλης Χναράκης Δημοσιευμένο 9 Μαΐου 2012 Guru Share Δημοσιευμένο 9 Μαΐου 2012 Αν εξαιρέσουμε ότι δεν έχουν πέσει στο κλαβιέ υγρά κλπ, πιθανότατα να το έχει πάθει από σκόνη ή υγρασία. Καλό είναι να του κάνεις ένα service & εσωτερικό έλεγχο με αλλαγή όλων των υλικών που σχετίζονται με την βλάβη, έτσι ώστε να το έχεις λειτουργικό για άλλα τόσα χρόνια. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
kostas80 Δημοσιευμένο 9 Μαΐου 2012 OP Share Δημοσιευμένο 9 Μαΐου 2012 Υγρά καφέδες ουίσκια μπύρες κλπ όχι ... σκόνη και διάφορα μικροαντικείμενα που χωράνε ανάμεσα στα πλήκτρα ουκ ολίγα ;D .... μέχρι και πένες έχω χάσει :P Ευχαριστώ . Service που ? ποιός ? www.facebook.com/kostas.antonakopoulos Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Guru Μανώλης Χναράκης Δημοσιευμένο 9 Μαΐου 2012 Guru Share Δημοσιευμένο 9 Μαΐου 2012 Πάτρα - Στόλλας Α.Ε. (τηλ. 2610.435400) Αθήνα - Μανώλης Χναράκης (τηλ. 210.3303579) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση