Administrator Yannis Methenitis Δημοσιευμένο 8 Μαΐου 2012 Administrator Δημοσιευμένο 8 Μαΐου 2012 Το γνωστό κομμάτι του Billy Cobham ή αλλιώς "πως παίζεται το Mini Moog". By George Duke! Live and let Live.
Waterfall-K Δημοσιευμένο 8 Μαΐου 2012 Δημοσιευμένο 8 Μαΐου 2012 Κομματαρα / μπανταρα! :-* Specs talks, Mgs walks
Earendil Δημοσιευμένο 8 Μαΐου 2012 Δημοσιευμένο 8 Μαΐου 2012 Να προσεχθεί το 2:18. Το badassery του Rademacher έχει προφανώς τερματίσει - απόδειξη το "κρυφό δίπλωμα" της ζώνης στο πανταλόνι. Όσο για το ίδιο το Stratus...εντάξει. Καλά το παίξανε. τασκερα απο βουτυρο οπως αποκαλουμε μερικη
pericles Δημοσιευμένο 8 Μαΐου 2012 Δημοσιευμένο 8 Μαΐου 2012 ok.guys here in outland i watch the master Billy and his might George :just incredible. see you(in noiz) soon keep on watcing the real masters.
Nestoras Δημοσιευμένο 8 Μαΐου 2012 Δημοσιευμένο 8 Μαΐου 2012 Όσο για το ίδιο το Stratus...εντάξει. Καλά το παίξανε. Nα ζούσε και ο Bolin. :( InfluenSir!
marathon Δημοσιευμένο 8 Μαΐου 2012 Δημοσιευμένο 8 Μαΐου 2012 ή "πως παίζεται το Mini Moog" o Duke (γνωστή μου αδυναμία άλλωστε) δείχνει πώς ένα μονοφωνικό όργανο, μπορεί να ακούγεται τόσο πλήρες. YΓ Καλά, εδώ δεν έχει Minimoog...αλλά το ίδιο μου κάνει! Μαραθώνιος Εναλλακτική Σχολή
Nestoras Δημοσιευμένο 8 Μαΐου 2012 Δημοσιευμένο 8 Μαΐου 2012 o Dukes (γνωστή μου αδυναμία άλλωστε) ... :D InfluenSir!
marathon Δημοσιευμένο 8 Μαΐου 2012 Δημοσιευμένο 8 Μαΐου 2012 :D Τυπογραφικό λάθος φίλος...ο υπεύθυνος απολύθηκε!!! Μαραθώνιος Εναλλακτική Σχολή
Guru ez Δημοσιευμένο 8 Μαΐου 2012 Guru Δημοσιευμένο 8 Μαΐου 2012 :) :D ;D The music you listen to, becomes the soundtrack of your life
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση