aris 17561 Δημοσιευμένο 25 Μαΐου 2012 Share Δημοσιευμένο 25 Μαΐου 2012 Μεταξύ μας, και εγω αν είχα να διαλέξω μεταξυ μεταχειρό (τζιτζί όμως) USA και καινούργιου China σε παραπλήσια τιμη θα έπαιρνα τον πρώτο...συμφωνώ επισης ότι στις αγγελίες υπάρχουν τρομερές ευκαιρίες σε δοκιμασμένα προϊόντα για όλα τα γούστα ... Στη θέση του OP θα πήγαινα για Peavey valveking λαμπάτη κεφαλή 100w (στις αγγελίες με 250€ :o!!!!) και μένουν 400€ ρέστα για καμπίνες-πετάλια-καλώδια-ότι γουστάρεις ;) ok αυτο λεμε... Και τονωνουμε λιγο την εγχωρια αγορα... Τοσα μας κανουν οι Γερμανοι... αεΙ σηχτηρι !!!!! Εκτος βεβαια αν δεν εχουμε αλλη επιλογη... Που πιστευω οτι συνηθως εχουμε την ΕΛΛΗΝΙΚΗ επιλογη !!!!!!!! Εν τω μεταξυ , οτι εχω αγορασει απο αγγελιες ( που εχω αγορασει πολλα και το ξερετε ) , ολα τα προιοντα ειναι τζιτζι.. Εντελως τζιτζι και οταν μιλαμε για ενισχυτη , τα περισσοτερα παιδια εχουν αλλαξει και λαμπες , biasing κτλ... http://www.youtube.com/user/aris17561 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
metalmike Δημοσιευμένο 25 Μαΐου 2012 Share Δημοσιευμένο 25 Μαΐου 2012 Γράφεις το εξής Μεταξύ μας, και εγω αν είχα να διαλέξω μεταξυ μεταχειρό (τζιτζί όμως) USA και καινούργιου China σε παραπλήσια τιμη θα έπαιρνα τον πρώτο και μετά στη θέση του OP θα πήγαινα για Peavey valveking λαμπάτη κεφαλή 100w (στις αγγελίες με 250€ :o!!!!) και μένουν 400€ ρέστα για καμπίνες-πετάλια-καλώδια-ότι γουστάρεις ;) που είναι made in china ;D Δηλάδή και china και μεταχειρισμένος :P Γιατί δεν δοκιμασεις και τον laney vh100r που βρίσκεται σε τραγικά χαμηλή τιμή στις αγγελίες και είναι πολυ καλύτερος ενίσχυτης απο τον iro60 . Και παίζουν και τόσοι γνωστοί καλλιτέχνες Με φοβερό μάστερ βολιουμ και 4 κανάλια ; Ίδια χρήματα θα δώσεις , θα έχεις δοκιμάσει πριν πάρεις και θα έχεις στηρίξει λίγο και την ελληνική αγορά και όχι τους γερμανούς. Και θα έχεις σίγουρα καλύτερο ενίσχυτη . Γιατί τώρα προχωράσ μια κίνηση αγοράς ενίσχυτη όπου δεν έχεις ακούσει και υποθέτω πολλά παιδιά απο εδω μέσα που έχουν όλοι την καλή διάθεση να. Βοηθήσουν εξίσου δεν έχουν ακούσει. Είσαι παμπόνηρος (όποιος κατάλαβε, κατάλαβε...) ;D 1) Δεν ξέρεις αν είναι καλύτερος, είτε ηχητικά είτε κατασκευαστικά, ούτε εσύ τον έχεις ακούσει και δοκιμάσει από κοντά για να ξέρεις αν είναι καλός ή όχι. 2) Προσωπικά, για 'μένα, ποσώς με ενδιαφέρει πόσοι και ποιοί καλλιτέχνες παίζουν με ένα ενισχυτή. 3) Ναι στο να στηρίξουμε την ελληνική αγορά (κι εγώ για το B-52 το 1000ρικο σε ελληνικό κατάστημα το έσταξα), όχι όμως και την ελληνική αισχροκέρδια... Και στο ξαναλέω, το να ρίξεις έναν ενισχυτή από 100w στα 50w δεν πετυχαίνεις κάτι από θέμα έντασης, γιατί πάλι θα είναι τραγικά δυνατός, ούτε σημαίνει πως θα παίζει καλύτερα χαμηλά...άσε που μπορεί να αλλοιώσεις τον χαρακτήρα του. Ενώ το ενσωματωμένο attenuator παίζει πολύ μεγάλο ρόλο γιατί μπορείς να παίξεις σε εντάσεις πολύ χαμηλές με πουσαρισμένες τις τελικές λάμπες, ώστε να έχεις πιο "στρογγυλεμένο" ήχο και όχι να ακούς μόνο τα "τζιτζίκια" της προενίσχυσης... http://www.facebook.com/dreambleedofficial Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Earendil Δημοσιευμένο 25 Μαΐου 2012 Share Δημοσιευμένο 25 Μαΐου 2012 ok αυτο λεμε... Και τονωνουμε λιγο την εγχωρια αγορα... Τοσα μας κανουν οι Γερμανοι... αεΙ σηχτηρι !!!!! Εκτος βεβαια αν δεν εχουμε αλλη επιλογη... Που πιστευω οτι συνηθως εχουμε την ΕΛΛΗΝΙΚΗ επιλογη !!!!!!!! Εν τω μεταξυ , οτι εχω αγορασει απο αγγελιες ( που εχω αγορασει πολλα και το ξερετε ) , ολα τα προιοντα ειναι τζιτζι.. Εντελως τζιτζι και οταν μιλαμε για ενισχυτη , τα περισσοτερα παιδια εχουν αλλαξει και λαμπες , biasing κτλ... Θα προσπαθήσω. Άρη, την αγορά κάποιου προϊόντος από τα μεταχειρισμένα δεν την υπαγορεύει κάποιος πατριωτισμός, ούτε αποτελεί αντίσταση στη φρίκη κάποιας Γκεστάπο. Πολύ περισσότερο, δεν τονώνει την αγορά. Κόβονται αποδίξεις; Αποδίδεται ΦΠΑ; Όχι. Παίζοντας στα μεταχειρισμένα εξυπηρετούμε αυτόν που δεν έχει τα λεφτά για το καινούριο και εξυπηρετούμαστε παίρνοντας πίσω μέρος του κεφαλαίου μας. Τα υπόλοιπα είναι σάλτσες. Δεν υπάρχουν "πατριωτικές" επιλογές, υπάρχει συμφέρον και αυτό μας αφορά ως καταναλωτές. Αν θες όλο αυτό να το ντύσεις με κάποιον πιο κυριλέ μανδύα στο μυαλό σου, be my guest - αλλά μη μας παρουσιάζεις ως λειτούργημα την αγορά ενός μεταχειρισμένου Tubescreamer από κάποιον συν-Noiz-ά. Νομίζω ότι τα πράγματα είναι πολύ απλούστερα. Φιλικά τασκερα απο βουτυρο οπως αποκαλουμε μερικη Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
chris gti Δημοσιευμένο 25 Μαΐου 2012 Share Δημοσιευμένο 25 Μαΐου 2012 Γράφεις το εξής και μετά που είναι made in china ;D Δηλάδή και china και μεταχειρισμένος : Αν διαβασεις μερικά posts παραπάνω θα δεις τι λέω περί quality control απο τη μαμά εταιρεία και ποιά η αποψή μου για τα made in PRC. Και έστω ότι εγω εχω κάλλο στο κεφάλι και ψάχνω το made in, δεν σημαίνει ότι είναι και σωστό και πως πρέπει όλοι να σκέφτονται έτσι Και επειδή ο OP (από τα συμφραζόμενα τουλάχιστον) φαίνεται αρχάριος στο σπορ, δεν νομίζω να βρει καλύτερο ενισχυτή σε καλύτερη τιμή απο τον Peavey, δεν πα να'ναι και made in Angola ;D Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
aris 17561 Δημοσιευμένο 25 Μαΐου 2012 Share Δημοσιευμένο 25 Μαΐου 2012 Θα προσπαθήσω. Άρη, την αγορά κάποιου προϊόντος από τα μεταχειρισμένα δεν την υπαγορεύει κάποιος πατριωτισμός, ούτε αποτελεί αντίσταση στη φρίκη κάποιας Γκεστάπο. Πολύ περισσότερο, δεν τονώνει την αγορά. Κόβονται αποδίξεις; Αποδίδεται ΦΠΑ; Όχι. Παίζοντας στα μεταχειρισμένα εξυπηρετούμε αυτόν που δεν έχει τα λεφτά για το καινούριο και εξυπηρετούμαστε παίρνοντας πίσω μέρος του κεφαλαίου μας. Τα υπόλοιπα είναι σάλτσες. Δεν υπάρχουν "πατριωτικές" επιλογές, υπάρχει συμφέρον και αυτό μας αφορά ως καταναλωτές. Αν θες όλο αυτό να το ντύσεις με κάποιον πιο κυριλέ μανδύα στο μυαλό σου, be my guest - αλλά μη μας παρουσιάζεις ως λειτούργημα την αγορά ενός μεταχειρισμένου Tubescreamer από κάποιον συν-Noiz-ά. Νομίζω ότι τα πράγματα είναι πολύ απλούστερα. Φιλικά οκ εγω παω πασο... Δεν εχει νοημα η συζητηση απο εδω και περα !!!! Ισως αδυνατω να εξηγηθω. Δεν ειναι συμφερον να παιρνεις κατι σε μιση τιμη ? Γιατι εγω για την συγκεκριμενη περιπτωση μιλησα... 1) Δεν ξέρεις αν είναι καλύτερος, είτε ηχητικά είτε κατασκευαστικά, ούτε εσύ τον έχεις ακούσει και δοκιμάσει από κοντά για να ξέρεις αν είναι καλός ή όχι. 2) Προσωπικά, για 'μένα, ποσώς με ενδιαφέρει πόσοι και ποιοί καλλιτέχνες παίζουν με ένα ενισχυτή. 3) Ναι στο να στηρίξουμε την ελληνική αγορά (κι εγώ για το B-52 το 1000ρικο σε ελληνικό κατάστημα το έσταξα), όχι όμως και την ελληνική αισχροκέρδια... Και στο ξαναλέω, το να ρίξεις έναν ενισχυτή από 100w στα 50w δεν πετυχαίνεις κάτι από θέμα έντασης, γιατί πάλι θα είναι τραγικά δυνατός, ούτε σημαίνει πως θα παίζει καλύτερα χαμηλά...άσε που μπορεί να αλλοιώσεις τον χαρακτήρα του. Ενώ το ενσωματωμένο attenuator παίζει πολύ μεγάλο ρόλο γιατί μπορείς να παίξεις σε εντάσεις πολύ χαμηλές με πουσαρισμένες τις τελικές λάμπες, ώστε να έχεις πιο "στρογγυλεμένο" ήχο και όχι να ακούς μόνο τα "τζιτζίκια" της προενίσχυσης... 1 ) για το κατασκκευαστικο κοματι ειμαι σιγουρος... Εγγυηση... Μεταξυ εμου που συγκρινω ενα αγγλικο και ενα κινεζικο προιον και καταληγοντας οτι ο αγγλος θα ειναι πιο reliable , και μεταξυ καποιου που προτεινει ως ενυσχυταρα καποιοΝ που δεν εχει ακουσει ποτε , ποιος ειναι πιο αξιοπιστος ? 2 ) για εσενα... Για εμενα παιζει ρολο... Και για πολλους αλλους ενδεχωμενως . Και η δικη σου αποψη βρισκει υποστηρικτες και η δικη μου ομως... Ο op δεν ξερουμε που ανηκει... Οποτε το εριξα μηπως τον βοηθησω... 3 )Οκ δεν ειναι ολοι οι εμποροι αισχροκερδης... Πριν παρεις την αποφαση να στειλεις εξω τα λεφτα σου , πιστευω πρεπει να εξαντλησεις τις εγχωριες επιλογες σου... ΑΠΟΨΗ ΜΟΥ !!!!! ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΤΕΝΤΑ ΠΟΥ ΛΕΣ ΠΑΡΑΚΑΤΩ , ειναι μια λυση της στιγμης. Αν πετυχει πετυχε... Δεν κερδιζεις κατι φοβερο απλα μπορεις να ανοιξεις λιγο παραπανω τον ενισχυτη σου και να παιζει χαμηλοτερα... Αν περιμενεις να ακουσεις ηχητικη διαφορα απο πουσαρισμενες τελικες τοτε , αστα... Θα εχει πεσει το σπιτι... Κατα κανονα και ΒΑΣΗ ΤΗΣ ΔΙΚΗΣ ΜΟΥ ΕΜΠΕΙΡΙΑΣ για να πουσαριστουν τελικες λαμπες σε επιπεδο σπιτιου πρεπει ο ενισχυτης να ανοιξει πανω απο το 1.5-2... οποτε εκει δεν μιλαμε ουτε καν για 60 βατ... Παλι θα πεσουν σοβαδες... Εκει πρεπει να παιξει κανεις σε 15 βατ... Θα κερδισει ενταση θα χασει headroom... ας γινω λιγο κοινοτυπος... ΤΑ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΕΙΝΑΙ ΠΡΟΣΩΠΙΚΕΣ ΑΠΟΨΕΙΣ ΠΟΥ ΠΗΓΑΖΟΥΝ ΒΑΣΗ ΤΩΝ ΔΙΚΩΝ ΜΟΥ ΕΜΠΕΙΡΙΩΝ... ΑΥΤΟ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΓΙΝΕΤΑΙ ΠΡΟΙΟΝ ΑΦΟΡΙΣΤΙΚΗΣ ΚΡΙΣΗ ΓΙΑΤΙ ΜΙΛΑΩ ΓΙΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΤΑ ΟΠΟΙΑ ΕΚΑΝΑ-ΔΟΚΙΜΑΣΑ ΚΑΙ ΦΙΛΤΡΑΡΗΣΑ ΚΑΙ ΚΑΤΕΛΗΞΑ ΣΕ ΑΥΤΑ ΤΑ ΣΥΜΠΕΡΑΣΜΑΤΑ ΒΑΣΗ ΤΗΣ ΔΙΚΗΣ ΜΟΥ ΑΝΤΙΛΗΨΗΣ... http://www.youtube.com/user/aris17561 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
metalmike Δημοσιευμένο 25 Μαΐου 2012 Share Δημοσιευμένο 25 Μαΐου 2012 1 ) για το κατασκκευαστικο κοματι ειμαι σιγουρος... Εγγυηση... Μεταξυ εμου που συγκρινω ενα αγγλικο και ενα κινεζικο προιον και καταληγοντας οτι ο αγγλος θα ειναι πιο reliable , και μεταξυ καποιου που προτεινει ως ενυσχυταρα καποιοΝ που δεν εχει ακουσει ποτε , ποιος ειναι πιο αξιοπιστος ? 2 ) για εσενα... Για εμενα παιζει ρολο... Και για πολλους αλλους ενδεχωμενως . Και η δικη σου αποψη βρισκει υποστηρικτες και η δικη μου ομως... Ο op δεν ξερουμε που ανηκει... Οποτε το εριξα μηπως τον βοηθησω... 3 )Οκ δεν ειναι ολοι οι εμποροι αισχροκερδης... Πριν παρεις την αποφαση να στειλεις εξω τα λεφτα σου , πιστευω πρεπει να εξαντλησεις τις εγχωριες επιλογες σου... ΑΠΟΨΗ ΜΟΥ !!!!! ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΤΕΝΤΑ ΠΟΥ ΛΕΣ ΠΑΡΑΚΑΤΩ , ειναι μια λυση της στιγμης. Αν πετυχει πετυχε... Δεν κερδιζεις κατι φοβερο απλα μπορεις να ανοιξεις λιγο παραπανω τον ενισχυτη σου και να παιζει χαμηλοτερα... Αν περιμενεις να ακουσεις ηχητικη διαφορα απο πουσαρισμενες τελικες τοτε , αστα... Θα εχει πεσει το σπιτι... Κατα κανονα και ΒΑΣΗ ΤΗΣ ΔΙΚΗΣ ΜΟΥ ΕΜΠΕΙΡΙΑΣ για να πουσαριστουν τελικες λαμπες σε επιπεδο σπιτιου πρεπει ο ενισχυτης να ανοιξει πανω απο το 1.5-2... οποτε εκει δεν μιλαμε ουτε καν για 60 βατ... Παλι θα πεσουν σοβαδες... Εκει πρεπει να παιξει κανεις σε 15 βατ... Θα κερδισει ενταση θα χασει headroom... 1) Δε μπορείς να είσαι σίγουρος, μηχανήματα είναι όλα και μπορεί ακόμα και κάποιο USA να έχει κάποιο κατασκευαστικό λαθάκι ή να πάθει κάτι κάποια στιγμή...και το ότι δε μπορείς να είσαι σίγουρος πριν τον δεις και τον συγκρίνεις με άλλους δεν είναι άποψη, ούτε καν συζητήσιμο, το να λες πως είσαι σίγουρος είναι απλά λάθος, όσο λάθος είναι να λες πως είναι ενισχυτάρα, εφόσον και στις 2 περιπτώσεις δεν έχεις δοκιμάσει τον ενισχυτή. Οπότε για να απαντήσω στην ερώτηση σου, κανείς από τους 2 δεν είναι αξιόπιστος, είναι και οι 2 το ίδιο αναξιόπιστοι. 2) Ίσως να είναι κριτήριο για κάποιους, όπως εσένα, αλλά δε νομίζω πως βοηθάει σε κάτι να ξέρει ο άλλος πως με κάποιον ενισχυτή παίζουν πολλοί γνωστοί καλλιτέχνες, είναι καθαρά θέμα ψυχολογικό και όχι πρακτικό/ακουστικό, για το οποίο και συζητάμε τώρα. 3) Φυσικά και δεν είναι όλοι και συμφωνώ πως πριν πάρεις κάτι απ' έξω πρέπει να εξαντλήσεις τις εγχώριες επιλογές σου. 4) Εσύ ανέφερες την πατέντα αυτή σαν λύση συγκριτικά με το ενσωματωμένο attenuator, η σύγκριση όμως είναι εντελώς άκυρη γιατί η λειτουργία του ενισχυτή και το αποτέλεσμα φυσικα είναι πολύ διαφορετικό. Με το ενσωματωμένο attenuator μπορείς να έχεις πουσαρισμένες τελικές, πράγμα που σημαίνει πως στις χαμηλές εντάσεις δεν θα ακούς μόνο το τζιτζίκι της προενίσχυσης αλλά ήχο σαν να έχεις ανοίξει τον ενισχυτή στο επίπεδο που εσύ είπες πως πρέπει να ανοίξει για να πουσαριστούν οι τελικες, σε πολύ χαμηλότερη ένταση φυσικά. Και βεβαία, κάποιος που θέλει να έχει καλό ήχο σε χαμηλές εντάσεις δε νομίζω να τον πολυνοιάξει το headroom! Αν κάνω σε κάτι λάθος διορθώστε με :) http://www.facebook.com/dreambleedofficial Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
blackie Δημοσιευμένο 25 Μαΐου 2012 Share Δημοσιευμένο 25 Μαΐου 2012 Ας πω κι εγω κι αποψη μου για το θεμα: Ειχα την τυχη-ατυχια παρτε το οπως θελετε να περασουν αρκετοι ενισχυτες απο τα χερια μου λογω φιλων και λογω "αρρωστιας" για να δοκιμαζω συνεχως καινουργια πραγματα... Το συμπερασμα ΓΙΑ ΜΕΝΑ ΠΑΝΤΑ ειναι οτι το ιδιο σου το αυτι μπορει να κρινει ποτε ενας ενισχυτης ειναι καλυτερος...ωστοσο αυτο γινεται μεσω εμπειριας και διαθεσης που δειχνει ενας παιχτης να ακουσει διαφορετικα πραγματα-ηχοχρωματα...και εξηγουμαι: Μπορει καποιος να νιωθει υπερπληρης με το blackstar των 5 βαττ...Οταν ξεκινουσα την ασχολια με το χομπι κι εγω θα ενιωθα εξτασιασμενος...λογικο...η εμπειρια μου θα ηταν ελαχιστα διευρυμενη... Ωντας ατομο που ψαχνεται ακουσα διαφορετικα πραγματα και παραδοξως υπηρχαν κινεζοι που μου φαινονταν ΠΟΛΥ κλυτεροι απο τους γερμανικους η καποιους αγγλικους...πχ:Θα παρω παραδειγμα 3 ενισχυτων που εχουν παρομοια ηχοχρωματα.Ολοι ξερετε οτι ειχα τον bugera 6262.Εξαιρετος ενισχυτης.Παταγε κατω οποιον engl θελατε αντικειμενικα μονο απο τον ηχο του...ωστοσο ΔΕΝ ΗΤΑΝ ΚΑΛΥΤΕΡΟΣ του 6505+ οσο και να ηθελα...με τα ιδια αντικειμενικα κριτηρια...ο 6505 ηταν πιο open σαν ενισχυτης...ο 6262 ηταν πιο σφιχτος...εδινε την εντυπωση ο ΠΙΒΙ ΠΟΙΟΤΙΚΟΤΕΡΟΥ ενισχυτη λογω ηχου...Για τον ιδιο ακριβως λογο που ο soldano avenger που εχω τωρα ειναι καλυτερος απο τον 6505...εχει απλα καλυτερο ηχο σε διπλα-διπλα συγκριση...και δεν ειμαι απο τα ατομα που προσκυνουν τις μαρκες και το ξερουν οσοι με εχουν συναντησει απο κοντα... Που θελω να καταληξω:Ενας ενισχυτης μπορει να ειναι ο ιδανικος για σενα αν δεν εισαι διατεθημενος να ψαχτεις...η χωρα κατασκευης δε παιζει απολυτα ρολο αλλα παιζουν τα υλικα και οι πλακετα ακομα(ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΟΛΕΣ ΟΙ ΠΛΑΚΕΤΕΣ ΙΔΙΕΣ).Καποιοι ακουν τη διαφορα...χωρις αυτο να λεει κατι απολυτο...μπορει να ειναι καποιος ευχαριστημενος με τον κινεζικο οπως ημουν εγω για 3 χρονια(μεγαλυτερη διαρκεια χρησης ενισχυτη απο μερους μου) ομως οι διαφορες υπαρχουν... Για το θεμα των αγγελιων:Αν μου δινονταν η ευκαιρια να παρω ενα laney GH η VH απο τις αγγελιες θα το προτιμουσα απο τον ironheart που και στη τελικη,καινουργιος ενισχυτης ειναι δεν υπαρχουν αξιοπιστες κριτικες και εμαθα μετα απο πολλα χρονια ΝΑ ΜΗ ΞΑΝΑΠΟΚΤΗΣΩ ΕΝΙΣΧΥΤΗ ΑΝ ΔΕΝ ΤΟΝ ΑΚΟΥΣΩ ΠΡΩΤΑ.Οι αγγελιες σου δινουν την ευκαιρια να αποκτησεις ποιοτικο ενισχυτη σε χαμηλη τιμη... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
sofoz Δημοσιευμένο 25 Μαΐου 2012 Share Δημοσιευμένο 25 Μαΐου 2012 http://www.ultimatemetal.com/forum/equipment/758467-5150-iii-50-watt-100-watt-comparison-clips.html Ενα συγκριτικο για οποιον ενδιαφερεται... Ειναι ο μαυρος μαγκες... Για τον ασπρο θα επρεπε να περιμενω μεχρι τον αυγουστο...δε παιζει...ισα που κρατιεμαι για το 2μηνο...μπορει να μου τη βαρεσει και να παρω τον 6505... :P :P :P :P Ηδη ειναι πολυς ο καιρος,σκεφτειτε οτι τον εχω παραγγειλει εδω και 2 μηνες...Απο το μαρτιο...και το musicstore απο το οποιο το παρεγγειλα φερνει 7 κομματια εκ των οποιων ολα εχουν ηδη κρατηθει... Οταν ερθει θα χαρω πολυ να ερθει οποιος θελει να τον ακουσει... Για τον laney,το οτι δεν ειναι τοσο κορυφαιος κατασκυαστικα το ακουσα απο το στομα ανθρωπων που τον πουλανε...καμια σχεση με τη ποιοτητα κατασκευης των σειρων GH και VH...ωστοσο για οικιακη χρηση δεν νομιζω να υπαρχει θεμα...ακομα και για "βολτες" νομιζω οτι με προσοχη δε θα παθει κατι...ο EVH ειναι κατασκευασμενος για να παιζει καλα σε εντασεις ψιθυρου,οπως και ο μπαμπας του...το power scaling ειναι εξαιρετο σαν επιλογη δε λεω αλλα και παλι αν εχεις το καλυτερο master volume της αγορας νομιζω οτι ειναι το ενα και το αυτο...αλλωστε ο EVH εχει μεχρι και υποδοχη για ακουστικα... Ωραιο το video. Ωστοσο ο EVH δεν ειναι καλυτερος απο τον laney κατασκευαστικα. Πρωτον αν θετεις τη χωρα παραγωγης ως μετρο και οι δυο ειναι κινεζικοι...τελεια και παυλα. Ο μεγαλος EVH 5150 III ειναι μεξικανικος ουτε και αυτο ειναι ιδιαιτερο συν για μενα παντως (ουτε και μειον). Δευτερον ασχετα απο το καθεαυτο design των ενισχυτων (ελαφρως στριμωγμενο για εμενα του μικρου 5150) οι λαμπες στον ironheart ειναι βιδωμενες στο σασι και οχι στην πλακετα. Ρωτα οποιον θελεις, αν αυτο ειναι πλεονεκτημα η μειονεκτημα, αλλα σιγουρα ειναι κατι το οποιο βρισκεις σε ακριβοτερους και οχι φθηνοτερους ενισχυτες. Στον μικρουλη 5150 ειναι στο PCB. Δεν το αναφερω ως μειονεκτημα αλλα σιγουρα δεν πλεονεκτει. Οχι οτι εχει κανενα νοημα να συγκρινεις αλλα οι μετασχηματιστες του laney φαινονται γαιδουρια σε σχεση με του 5150. Αλλα οι μετασχηματιστες (ο ενας τοροειδης---πιο "ακριβος" του ironheart) ειναι εκει για να εξυπηρετουν το κυκλωμα και οχι σαν μεγεθος... Παντως οι GH και VH ειναι ακριβως φτιαγμενοι σαν τον ironheart: ή μαλλον το αντιθετο. Λαμπες στο σασι, ποτενσιομετρα επισης, καλοι μετασχηματιστες. Ο 5150 ειναι ενας νορμαλ, μακρια απο high end κινεζικος ενισχυτης σε κατασκευη. Βιομηχανοποιημενος. Απο ηχο ειναι διαφορετικοι οποτε μηλα με μανταρινια... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
theoctapus Δημοσιευμένο 25 Μαΐου 2012 Share Δημοσιευμένο 25 Μαΐου 2012 Είσαι παμπόνηρος (όποιος κατάλαβε, κατάλαβε...) ;D Και έλεγα να το πω, να μην το πω. ;D Κρίση έχουμε, δεν είναι εποχές για 3 κεφάλια. ;) Ο Αριστοτέλης γίνεται κτήμα του Γερμανού που τον μελετά, όχι του Έλληνα που τον αγνοεί Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
aris 17561 Δημοσιευμένο 25 Μαΐου 2012 Share Δημοσιευμένο 25 Μαΐου 2012 EEE τι να διορθωσουμε βρε Μιχαλη... Εφοσον η πειρα σου λεει οτι το usa vs china δεν παιζει κανενα ρολο . τοτε δεν θα συμφωνησουμε ποτε... Οποτε ? Βασικα ολα αυτα ειναι θεωρητικα... Γιατι εχω δει πολλους φιλους μου τσαμπα μαγκες... Και μιλαω για συμφορουμιτες που κανουμε παρεα... Ο κινεζικος ενισχυτης ειναι φοβερος , για να τον αλλον ομως... Γιατι οι περισσοτεροι που εχουν κινεζο μετα απο λιγο καιρο ενω ματα παρισειας υποστηριζαν οτι μια χαρα ειναι ο ταδε κινεζος , μετα απο λιγο καιρο 1000δες δικαιολογιες ασχετες βρισκουν οταν εχουν περισσοτερα χρηματα και παιρνουν τον usa... Aληθεια βρε Μιχαλη εσυ τι ενισχυτη εχεις ? Εμενα η πειρα μου λεει αλλα... Οσο για το 4... Βρε Μιχαλη που ειδες να κανω συγκριση μεταξυ της μιας πατεντας και της αλλης... Αν το εγραψα καπου και σινεκρινα τις 2 πατεντες ανεβασε το καντο κουοτ και θα ζητησω συγνωμη... Ειπα οτι αν σου αρεσει ενας ενισχυτης μπορεις να κανεις αυτην την παντντα την οποια οπως καταλαβαινεις δεν την ανακαλυψα εγω... Μπηκα σε ξενα φορουμ και ειδα οτι αυτο το κανουν αλλοι κιθαρθιστες κατα κορον... !!!! http://www.youtube.com/user/aris17561 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση