Skiadas Δημοσιευμένο 9 Μαΐου 2012 Share Δημοσιευμένο 9 Μαΐου 2012 Δεν θα σου πω πως λές μπούρδες, θα σου πω όμως πως οι Bugera είναι γνωστοί στο φόρουμ εδώ και χρόνια. Το συγκεκριμένο μέλος όμως δεν ξέρει το site! Είναι νέο μέλος! Εγώ δεν είμαι. Είχα έναν παλιό λογαριασμό αλλά ξέχασα και το όνομα και τον κωδικό. Και μπορεί αυτά που είπα πριν να μην τα ξέρει. Guns N' Roses+Kiss 4ever! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Sottos Δημοσιευμένο 9 Μαΐου 2012 Share Δημοσιευμένο 9 Μαΐου 2012 Το συγκεκριμένο μέλος όμως δεν ξέρει το site! Είναι νέο μέλος! Εγώ δεν είμαι. Είχα έναν παλιό λογαριασμό αλλά ξέχασα και το όνομα και τον κωδικό. Και μπορεί αυτά που είπα πριν να μην τα ξέρει. Ε βάλε στην υπογραφή ή στο προφίλ σου ποιο μέλος ήσουν παλιά! (π.χ. ex babis, ex sottos και πάει λέγοντας) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
ierissiotis Δημοσιευμένο 9 Μαΐου 2012 Share Δημοσιευμένο 9 Μαΐου 2012 φιλε μου πολυ καλη και οικονομική κεφαλή ειναι η crate blue voodoo . Καινουρια δε ξερω αν υπαρχει τωρα.Για μεταλ απλα ειναι μανα.Αν βρεις καποια χτυπα την Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
lisistratos Δημοσιευμένο 9 Μαΐου 2012 OP Share Δημοσιευμένο 9 Μαΐου 2012 παιδιΑ οτι κινεζικο εχω παρει απο κι8αρα -ενισχυτη χαλανε τα ποτενσιομετρα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
lisistratos Δημοσιευμένο 9 Μαΐου 2012 OP Share Δημοσιευμένο 9 Μαΐου 2012 δεν λεω για τα λεφτα τους οι bugera γαζωνουν Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
lisistratos Δημοσιευμένο 9 Μαΐου 2012 OP Share Δημοσιευμένο 9 Μαΐου 2012 απο αυτα που μ ειπατε τα ειχα δει και γω αλλα οπως λες φιλε μ πρεπει να τους ακουσω για να ωγαλω ακρη...οσοι υπαρχουν βεβαια εδω Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Loki Δημοσιευμένο 9 Μαΐου 2012 Share Δημοσιευμένο 9 Μαΐου 2012 παιδια σας ευχαριστω για τις προτασεις σας και πιο πολυ για το ενδιαφερον που απαντησατε τοσο γρηγορα..... :) ακομα ομως δεν μπορω να βγαλω ακρη γιατι κα8ε φορα που αποφασιζω να παρω καποια κεφαλη ολο κατι μα8αινω και ξενερωνω..οπως ο φιλος που μ ειπε για H&K tubemeister oti το λιντ τσανελ ινε ιβριδικο!για engl e305 gigmaster ti λετε???????????? και παλι thanks Αυτός και αν ειναι υβριδικός. Ο ΗΚ τουλάχιστον έχει δυο προενισχύτριες λάμπες ενω αυτός μόνο μια. Ο #4 εχει 5 αν δε κανω λάθος. Cigarettes and Whiskey ... call my shaking hand Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Skiadas Δημοσιευμένο 9 Μαΐου 2012 Share Δημοσιευμένο 9 Μαΐου 2012 Ε βάλε στην υπογραφή ή στο προφίλ σου ποιο μέλος ήσουν παλιά! (π.χ. ex babis, ex sottos και πάει λέγοντας) Δεν σου είπα ότι έχω ξεχάσει το όνομα και τον κωδικό!! Guns N' Roses+Kiss 4ever! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
gdevelek Δημοσιευμένο 9 Μαΐου 2012 Share Δημοσιευμένο 9 Μαΐου 2012 Μήπως ήταν fenderstratocasterwoodstockfan? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Skiadas Δημοσιευμένο 9 Μαΐου 2012 Share Δημοσιευμένο 9 Μαΐου 2012 Μήπως ήταν fenderstratocasterwoodstockfan? Καμία σχέση! Ήταν το όνομά μου(Γιάννης) και έναν αριθμό. Καλά έτσι κι αλλιώς δεν με νοιάζει. Guns N' Roses+Kiss 4ever! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση