Προς το περιεχόμενο

Ο George Benson παρουσιάζει την νέα Ibanez LGB300-VYS

Yannis Methenitis

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Administrator

Ενα πολύ διασκεδαστικό, ενημερωτικό βίντεο απο τον George.

Δεν φτάνει που είναι Ο παίχτης και απο μόνο του αρκεί για να προωθήσει την κιθάρα, αλλά έχει λέγειν με ενδιαφέρον και γνώση αλλά και χιούμορ και ιστορίες με παραλειπόμενα. 

Δείτε το μέχρι το τέλος και προσέξτε και αυτούς που δοκίμασαν την κιθάρα. 2 παιχταράδες και ο... αναπόφευκτος καλαμπόρτζος! :D

Φοβερη κιθάρα πάντως όπως φαίνεται. Είχα την GB-10 και είναι ίσως η μόνη κιθάρα που μετάνιωσα που άφησα να φύγει.

Live and let Live.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Πόσο μα πόσο με εκνευρίζει η άνεση του συγκεκριμένου...Από τη κακία μου λέω ότι είναι πολύ φιόγκος...αλλά πάλι πρίν ένα μήνα, δικό του DVD αγόρασα. Πόσο τυχερός ήμουν που τον είχα δεί στο Λυκαβητό...και ας φορούσε λουστρίνι με άσπρη κάλτσα 8)

Είχα την GB-10 και είναι ίσως η μόνη κιθάρα που μετάνιωσα που άφησα να φύγει.

Καλό κορόϊδο είσαι...αλλά πάλι -μάλλον-, θα ήταν πολύ "ξερή" για σένα και γι αυτά που παίζεις τώρα.

Μαραθώνιος Εναλλακτική Σχολή

Όντως φαίνεται και ακούγεται (όσο γίνεται από το μικρόφωνο της κάμερας) πολύ ωραία κιθάρα.

Δείτε το μέχρι το τέλος και προσέξτε και αυτούς που δοκίμασαν την κιθάρα. 2 παιχταράδες και ο... αναπόφευκτος καλαμπόρτζος!  :D

Εμένα πολύ μου άρεσε ο δεύτερος που έπαιξε.  ;D

Εμένα πολύ μου άρεσε ο δεύτερος που έπαιξε.  ;D

Εμενα παλι ο τριτος. ;D ;D ;D ;D ;D

Περα απο πλακα ο Benson ειναι τεραστιος οχι μονο σαν κιθαριστας αλλα και σαν

τραγουδιστης και συνθετης.Και με οτι και να παιξει καλα θα ακουγεται.

Εχει ολο το πακετο.

Άντε να παίξεις και να ξέρεις ότι από πίσω κάθεται ο Benson και σε ακούει. Προσωπικά, ζήτημα είναι αν θα κατάφερνα να πιάσω ένα ανοικτό τρίφωνο ντο και να ακούγονται όλες οι χορδές.  ;D

Ενωμοτάρχης

Άντε να παίξεις και να ξέρεις ότι από πίσω κάθεται ο Benson και σε ακούει. Προσωπικά, ζήτημα είναι αν θα κατάφερνα να πιάσω ένα ανοικτό τρίφωνο ντο και να ακούγονται όλες οι χορδές.  ;D

Σωστός... 8) Κανονικά, θα έπρεπε να πείς "Δεν έχω διαβάσει σήμερα κύριε" ;D

Μαραθώνιος Εναλλακτική Σχολή

Εδώ καλά-καλά κολλάμε και δε μπορούμε να παίξουμε όταν πάμε να δοκιμάσουμε μια κιθάρα ή έναν ενισχυτή σε κάποιο μαγαζί! Όχι να κάθεται κιόλας από πίσω σου ένας τέτοιος κιθαρίστας. ;D

Τρελό swing, ο άνθρωπος είναι the real thing και όχι κάποιος απόφοιτος κολλεγίου jazz ;)

όλη η αμερικάνικη κιθαριστική κοινότητα αναρωτιέται γιατί εδώ και 40 χρόνια δεν έχει βγάλει κανα δίσκο που να μην είναι smooth-jazz-pop. To pay the rent φυσικά ;)

"[...] the stupid are cocksure while the intelligent are full of doubt."

Το πράγμα που μου έκανε την περισσότερη εντύπωση είναι που είπε (ο BENSON) ότι δεν έχει δει ούτε έναν κιθαρίστα που να μην είδε κατι καλό πάνω του...και πως αγαπάει κάθε έναν που παίζει κιθάρα...

αυτό είναι..

και μακάρι να ήταν το quote πάνω απ όλο το κιθαριστικο φορουμ του νοιζ...

www.alexisgearstuff.com

www.youtube.com/alexisgearstuff

Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργήστε λογαριασμό

Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!

Δημιουργία λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Σύνδεση
  • Δημοσιεύστε κάτι...

Τα cookies

Τοποθετήθηκαν cookies στην συσκευή σας για να είναι πιο εύκολη η περιήγηση στην σελίδα. Μπορείτε να τα ρυθμίσετε, διαφορετικά θεωρούμε πως είναι OK να συνεχίσετε. Πολιτική απορρήτου