dromilious Δημοσιευμένο 31 Δεκεμβρίου 2012 Share Δημοσιευμένο 31 Δεκεμβρίου 2012 εμενα το αγαπημενο μου πεταλι ειναι το ντιστορτιόν το εμ εξ αρ. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
MetalMan Δημοσιευμένο 31 Δεκεμβρίου 2012 Share Δημοσιευμένο 31 Δεκεμβρίου 2012 Blackstar HT-Metal for the win!!!! ;D Guitars: Yamaha EG112 Yamaha PAC120 Epiphone Les Paul Custom Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
kbasilis Δημοσιευμένο 31 Δεκεμβρίου 2012 Share Δημοσιευμένο 31 Δεκεμβρίου 2012 όχι είναι μεγαλύτερο ... :o και είναι ένα απλό spring reverb. είναι αυτό: είναι όντως τούβλο αλλά έχει κανονικό ελατήριο μέσα. Η αντήχηση :P κατά τη γνώμη μου είναι παρεξηγημένο εφφέ. ας όψονται οι αίτιοι που λέει και ο στέλιος;D. Πω :o :o :o μηλάμε ΓΙΑ τούβλο με όλη την σημασία,αλλά έχει και ελατήριο αυτό που το πας,αλιώς δεν θα ήταν και τόσο τούβλο. Είναι πολύ ωραίο εφέ σου βγάζει τον ήχο πιο ζεστό και πιο "επαγγελματικό"με την ένοια πως δεν είναι μια ξέρα,απλά για μένα αν το παρακάνεις ακούγεται σαν κανένα πανυγήρι,εκτός και αν το απαιτεί κάποια συγκεκριμένη περήσταση ή είδος μουσικής. Blackstar HT-Metal for the win!!!! ;D Που είσαι ρε man σε χάσαμε,απ'ότι βλέπω metal μέχρι το κόκκαλο Flying High Again Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
antonisg Δημοσιευμένο 31 Δεκεμβρίου 2012 Share Δημοσιευμένο 31 Δεκεμβρίου 2012 Μου ειναι αδιανοητο να παιξω χωρις reverb, αρα το θεωρω θεμελιωδες και δεν το κατατασσω στα εφε... +10000 threadender Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
MetalMan Δημοσιευμένο 31 Δεκεμβρίου 2012 Share Δημοσιευμένο 31 Δεκεμβρίου 2012 Που είσαι ρε man σε χάσαμε,απ'ότι βλέπω metal μέχρι το κόκκαλο ;D ;D ;D Εδω είμαι ρε αλλα δεν πολυ γράφω, όσο για το μετάλ εννοείτε αν και τον τελευταίο καιρο έχω αμαρτησει και τάκουω dubstep,skillex και άλλες τέτοιες ... γιατι έπεσαν πολλα πάρτυ. Guitars: Yamaha EG112 Yamaha PAC120 Epiphone Les Paul Custom Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
kbasilis Δημοσιευμένο 31 Δεκεμβρίου 2012 Share Δημοσιευμένο 31 Δεκεμβρίου 2012 ;D ;D ;D Εδω είμαι ρε αλλα δεν πολυ γράφω, όσο για το μετάλ εννοείτε αν και τον τελευταίο καιρο έχω αμαρτησει και τάκουω dubstep,skillex και άλλες τέτοιες ... γιατι έπεσαν πολλα πάρτυ. Δεν κρατάμε κακίες man μην μασάς 8) καλή χρονιά να έχεις όπως και όλοι μας :D Να τα λέμε και κάπου κάπου μην χάνεσαι :D Flying High Again Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
full shred Δημοσιευμένο 1 Ιανουαρίου 2013 Share Δημοσιευμένο 1 Ιανουαρίου 2013 flanger... απλα και μονο γιατι ειναι πολυ jet η φαση τους! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
freerock1974 Δημοσιευμένο 1 Ιανουαρίου 2013 Share Δημοσιευμένο 1 Ιανουαρίου 2013 Παιχτης ειναι αυτος που σε κραταει το παιξιμο του οταν παιζει ξερος. Αμα βαλει και τιποτα... :o Στο θεμα: Reverb και,που και που,wah. Το ντιλει θελει φειδω και γνωση,ειναι σωτηρια κ καταστροφη,το χρησιμοποιω οταν δε θελω να αποδεχτω το παπατζιλικι μου. :D Τα υπολοιπα εφεδια... :-\ :( >:( :D GROOVEYARD RECORDS - SUPER VINTAGE - WELCOME TO MOJO LAND Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
MetalMan Δημοσιευμένο 1 Ιανουαρίου 2013 Share Δημοσιευμένο 1 Ιανουαρίου 2013 Δεν κρατάμε κακίες man μην μασάς 8) καλή χρονιά να έχεις όπως και όλοι μας :D Να τα λέμε και κάπου κάπου μην χάνεσαι :D Όλο και καποια απορία θα προκύψει. Ευχαριστω και επίσης. • Να δούμε και καμία κατασκευη όμως το 23' :D Guitars: Yamaha EG112 Yamaha PAC120 Epiphone Les Paul Custom Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
ierissiotis Δημοσιευμένο 2 Ιανουαρίου 2013 Share Δημοσιευμένο 2 Ιανουαρίου 2013 Jam tubedreamer 58.My main drive! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση