mustafank Δημοσιευμένο 30 Δεκεμβρίου 2012 Share Δημοσιευμένο 30 Δεκεμβρίου 2012 Αν και με το τωρινό μου συγκρότημα χρησιμοποιώ distortion, η ψήφος μου πάει στο fuzz...όσο πιο "άρρωστος" και "σάπιος" ο ήχος του τόσο καλύτερα. :) https://morphinesocialclub.bandcamp.com/releases https://www.facebook.com/churchofmangr/ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
SlapGas Δημοσιευμένο 31 Δεκεμβρίου 2012 Share Δημοσιευμένο 31 Δεκεμβρίου 2012 Noise Gate. ;D Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
sloweyed Δημοσιευμένο 31 Δεκεμβρίου 2012 Share Δημοσιευμένο 31 Δεκεμβρίου 2012 Delay+reverse reverb ala sigur ros Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
vastrange Δημοσιευμένο 31 Δεκεμβρίου 2012 Share Δημοσιευμένο 31 Δεκεμβρίου 2012 reverb.... οι ενισχυτές μου δεν έχουν :( το έχω όμως σε πετάλι σχήματος τούβλου ;D Ars longa, vita brevis. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
kbasilis Δημοσιευμένο 31 Δεκεμβρίου 2012 Share Δημοσιευμένο 31 Δεκεμβρίου 2012 το έχω όμως σε πετάλι σχήματος τούβλου ;D ;D ;D ;D ;D Ποιό πετάλι είναι αυτό? Flying High Again Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
alderbody Δημοσιευμένο 31 Δεκεμβρίου 2012 Share Δημοσιευμένο 31 Δεκεμβρίου 2012 Μου ειναι αδιανοητο να παιξω χωρις reverb, αρα το θεωρω θεμελιωδες και δεν το κατατασσω στα εφε... Κατα καποιο τροπο το ιδιο συμβαινει και με το drive. Θα πω wah-wah να τελειωνουμε... :) (με κλοουζ σεκοντ τα univibe/phase) wood matters Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
messalion Δημοσιευμένο 31 Δεκεμβρίου 2012 Share Δημοσιευμένο 31 Δεκεμβρίου 2012 ;D ;D ;D ;D Ποιό πετάλι είναι αυτό? μαλλον το holy grail ή της hermida θα εχει....αυτα βγαινουν σε μεγεθος "τουβλου" ;D ;D think2ice TM https://myspace.com/mood.of.joy.band Terry rules the bass Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
kbasilis Δημοσιευμένο 31 Δεκεμβρίου 2012 Share Δημοσιευμένο 31 Δεκεμβρίου 2012 μαλλον το holy grail ή της hermida θα εχει....αυτα βγαινουν σε μεγεθος "τουβλου" ;D ;D Τα είδα και όντως είναι σαν τούβλο ;D ;D ;D Flying High Again Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
vastrange Δημοσιευμένο 31 Δεκεμβρίου 2012 Share Δημοσιευμένο 31 Δεκεμβρίου 2012 Τα είδα και όντως είναι σαν τούβλο ;D ;D ;D όχι είναι μεγαλύτερο ... :o και είναι ένα απλό spring reverb. είναι αυτό: είναι όντως τούβλο αλλά έχει κανονικό ελατήριο μέσα. Η αντήχηση :P κατά τη γνώμη μου είναι παρεξηγημένο εφφέ. ας όψονται οι αίτιοι που λέει και ο στέλιος;D. Ars longa, vita brevis. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Adamo Δημοσιευμένο 31 Δεκεμβρίου 2012 Share Δημοσιευμένο 31 Δεκεμβρίου 2012 ψηφισα reverb αν και κακως γιατι μετα διαβασα οτι μιλαμε μονο για πεταλια. Δεν πιστευω οτι υπαρχει καθαρος νικητης εδω. Ειναι σαν να λες ποιος κανει το καλυτερο σουβλακι και ποια η ειναι η ΑΠΟΛΥΤΗ γυναικα.Γουστα και ουσιαστικα δεν υπαρχει κατι τετοιο Προσωπικη αποψη ενας κιθαριστας μπορει να παιξει τα παντα με ενα wah,ενα delay και ενα tremolo (αγαπω το Deluxe mistress μου και το liquid chorus αλλα εχουν ενα κακο..Μολις τα ανοιξεις δεν σου παει η καρδια-ποδι να τα κλεισεις) ΚΑΛΗ ΧΡΟΝΙΑ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση