ekim Δημοσιευμένο 4 Μαΐου 2012 Share Δημοσιευμένο 4 Μαΐου 2012 Μα φυσικά το wha, δε νοείται ήχος ηλεκτρική κιθάρα χωρίς αυτό ;) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Stoner Jackass Δημοσιευμένο 4 Μαΐου 2012 Share Δημοσιευμένο 4 Μαΐου 2012 Distortion+fuzz...divine :o Επαναστάτης χωρίς ΕΤ3 .. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Profound Sleep Δημοσιευμένο 4 Μαΐου 2012 Share Δημοσιευμένο 4 Μαΐου 2012 Ότι και να λέτε το καλύτερο FX είναι οι γυναικείες στριγκλιές όταν παίζω σόλο :P (Καταραμένοι Πυξ Λαξ σας μισώ) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
messalion Δημοσιευμένο 4 Μαΐου 2012 Share Δημοσιευμένο 4 Μαΐου 2012 Ότι και να λέτε το καλύτερο FX είναι οι γυναικείες στριγκλιές όταν παίζω σόλο :P (Καταραμένοι Πυξ Λαξ σας μισώ) βγαζεις γυναικειες στριγκλιες οταν παιζεις σολο ? πως γινεται αυτο ? ??? ;) :D think2ice TM https://myspace.com/mood.of.joy.band Terry rules the bass Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
alexkon13 Δημοσιευμένο 4 Μαΐου 2012 Share Δημοσιευμένο 4 Μαΐου 2012 Δεν ξερω τι λετε για ντιλει και κορους ;D ;D αλλα τι θα ημασταν οι κιθαριστες χωρις την παραμορφωσουλα μας? Και μιλαω γενικα για overdrive/distortion/fuzz... Ναι!!! Και εγω εχω Les Paul με Floyd Rose!! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
audiokostas Δημοσιευμένο 4 Μαΐου 2012 Share Δημοσιευμένο 4 Μαΐου 2012 ποιο ειναι το αγαπημενο σας εφφε; Το air-guitar. Tο χρησιμοποιώ ανελλειπώς τα τελευταία 33+ χρόνια. Δεν μ' έχει προδώσει ποτέ. Δεν έχουν θόρυβο οι μαγνήτες. Απλά γκρινιάζουν όταν δεν παίζουν. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
aldebaran1986 Δημοσιευμένο 4 Μαΐου 2012 Share Δημοσιευμένο 4 Μαΐου 2012 Uni Vibe ;D Play loud 'till neighboors start cryin' Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
samy paraga Δημοσιευμένο 4 Μαΐου 2012 Share Δημοσιευμένο 4 Μαΐου 2012 Ντεν έχει πετάλια καρντιά μου και κακώς ψήφισα ριβερμπ . Έχω πάντα το ριβέρμπ του ενισχυτή, σε μια μόνιμη ελαφρά ριβερμίλα ;D και απλά αλλάζω κανάλια-καθαρό,ένταση με ολίγη μπρώμα- απ τον ενισχυτή . Άρα το μόνο πετάλι είναι του ενισχυτή μου ,οπότε άκυρη η ψήφος μου ;) No one wants an alien Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
blackie Δημοσιευμένο 4 Μαΐου 2012 Share Δημοσιευμένο 4 Μαΐου 2012 Άρα το μόνο πετάλι είναι του ενισχυτή μου ,οπότε άκυρη η ψήφος μου ;) To ακυρο παει στο πρωτο κομμα... Ντιλεγι κι εσυ... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
samy paraga Δημοσιευμένο 4 Μαΐου 2012 Share Δημοσιευμένο 4 Μαΐου 2012 To ακυρο παει στο πρωτο κομμα... Ντιλεγι κι εσυ... Ντιλέγι? Πιτού σου μπρώμικο νέγκρο* *Μπρώμικο νέγκρο ,έκφραση χρησιμοποιούμενη από παλαιό καρτουνίστα No one wants an alien Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση