marioulis Δημοσιευμένο 3 Μαΐου 2012 Share Δημοσιευμένο 3 Μαΐου 2012 ΠΑΙΔΙΑ ΑΝ ΚΑΠΟΙΟΣ ΕΧΕΙ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΗΣΕΙ ΤΟ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΟ DI -ΒΟΧ ΣΕ LIVE H ΣΕ ΠΡΟΒΑ ΑΣ ΜΟΥ ΠΕΙ ΠΩΣ ΣΥΝΔΕΕΤΑΙ ΠΑΙΖΟΝΤΑΣ ΜΕ PREAMP H KAI ΧΩΡΙΣ ΑΥΤΟΝ! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
grorig Δημοσιευμένο 3 Μαΐου 2012 Share Δημοσιευμένο 3 Μαΐου 2012 Για χρήση με preamp: Preamp out(send)--> Red box Line in Red box XLR out--> Mixer Mic in Για χρήση με καμπίνα: Power amp out (speaker out)-->Red box "From speaker output" in Red box "To speaker cabinet" out ---> Καμπίνα Red box XLR out--> Mixer Mic in Αν το mixer έχει phantom power ενεργοποίησέ το γιατί το πετάλι είναι active (χρειάζεται ρεύμα για να λειτουργήσει), αν το mixer δεν έχει phantom power, τοποθετείς ξεβιδώνοντας τη βάση του μία μπαταρία 9V. (Καλωσήρθες στο forum! αν θέλεις, μη γράφεις με κεφαλαία) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Smyro Δημοσιευμένο 4 Μαΐου 2012 Share Δημοσιευμένο 4 Μαΐου 2012 Επειδή με ενδιαφέρει και εμένα το συγκεκριμένο di mιας και διάβασα ότι έχει από τα καλύτερα speaker simulation, μια ερώτηση: Εκτός από την κλασσική χρήση, δηλαδή παρεμβολή ανάμεσα στον ενισχυτή και το ηχείο/καμπίνα του ώστε να βγαίνει στην κονσόλα, μπορεί να χρησιμοποιηθεί -εννοείται όχι ταυτόχρονα, και σαν di για ηλεκτρακουστική κιθάρα (με ηλεκτρικά)? Το ρωτάω γιατί όταν συνδέω την ηλ/ακουστική μου απ΄ευθείας στην κονσόλα έχω λίγο βουητό, φαντάζομαι από γείωση .. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
grorig Δημοσιευμένο 6 Μαΐου 2012 Share Δημοσιευμένο 6 Μαΐου 2012 Επειδή με ενδιαφέρει και εμένα το συγκεκριμένο di mιας και διάβασα ότι έχει από τα καλύτερα speaker simulation, μια ερώτηση: Εκτός από την κλασσική χρήση, δηλαδή παρεμβολή ανάμεσα στον ενισχυτή και το ηχείο/καμπίνα του ώστε να βγαίνει στην κονσόλα, μπορεί να χρησιμοποιηθεί -εννοείται όχι ταυτόχρονα, και σαν di για ηλεκτρακουστική κιθάρα (με ηλεκτρικά)? Το ρωτάω γιατί όταν συνδέω την ηλ/ακουστική μου απ΄ευθείας στην κονσόλα έχω λίγο βουητό, φαντάζομαι από γείωση .. Το Red box classic όχι. Το Red box pro ναί. Ο λόγος είναι ότι στο πρώτο δεν απενεργοποιείται το cab sim, ενώ στο δεύτερο απενεργοποιείται. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Smyro Δημοσιευμένο 7 Μαΐου 2012 Share Δημοσιευμένο 7 Μαΐου 2012 Έχεις δίκιο, απ'ότι φαίνεται εδώ http://87.106.71.220/oma/huke/images/redbox.jpg , μόνο το pro έχει διακόπτη και για το speaker simulation αλλά και για το input (line/speaker out), αλλά μια ηλεκτρακουστική βγάζει line out ή μικρότερο output? Υπάρχει κάποιο άλλο di που να μπορεί να με καλύψει και στις δύο περιπτώσεις να προτείνει κανείς? Ειδικά από τα φτηνά? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
grorig Δημοσιευμένο 7 Μαΐου 2012 Share Δημοσιευμένο 7 Μαΐου 2012 Έχεις δίκιο, απ'ότι φαίνεται εδώ http://87.106.71.220/oma/huke/images/redbox.jpg , μόνο το pro έχει διακόπτη και για το speaker simulation αλλά και για το input (line/speaker out), αλλά μια ηλεκτρακουστική βγάζει line out ή μικρότερο output? Υπάρχει κάποιο άλλο di που να μπορεί να με καλύψει και στις δύο περιπτώσεις να προτείνει κανείς? Ειδικά από τα φτηνά? - Line, αν παίρνει μπαταρία. - http://www.thomann.de/gr/behringer_gi100_ultra-g.htm Έχει διαφορετικό cab sim απ'το red box, αν έχεις δυνατότητα ακουσέ το πριν το πάρεις, να δείς αν σ' αρέσει. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Smyro Δημοσιευμένο 9 Μαΐου 2012 Share Δημοσιευμένο 9 Μαΐου 2012 Ευχαριστώ για τις διευκρινίσεις, τα behringer πάντα φαίνονται ενδιαφέροντα στην τιμή τους σχεδόν αναλώσιμα είναι οπότε θα το τσεκάρω οπωσδήποτε. Όταν λες διαφορετικό cab sim τι εννοείς? Παράδειγμα 4x12 με 1χ12 ή κάτι άλλο από φιλοσοφία σχεδιασμού? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
grorig Δημοσιευμένο 9 Μαΐου 2012 Share Δημοσιευμένο 9 Μαΐου 2012 Έχει διαφορετικό ήχο.(4χ12 simulation έχει). Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
full shred Δημοσιευμένο 13 Μαΐου 2012 Share Δημοσιευμένο 13 Μαΐου 2012 Μια ερώτηση ακομα για το Classic μιας και ενδιαφέρει και εμενα. Αν συδέσω κατευθείαν κιθάρα χωρις pre amp ένα καθαρό σημα δίνει? Σε στύλ καθαρού ενισχυτη πχ... ??? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
grorig Δημοσιευμένο 13 Μαΐου 2012 Share Δημοσιευμένο 13 Μαΐου 2012 Μια ερώτηση ακομα για το Classic μιας και ενδιαφέρει και εμενα. Αν συδέσω κατευθείαν κιθάρα χωρις pre amp ένα καθαρό σημα δίνει? Σε στύλ καθαρού ενισχυτη πχ... ??? Nope. Αυτό μπορείς να το κάνεις με το Behringer του link στο προηγούμενο post. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση