MetalMan Δημοσιευμένο 1 Μαΐου 2012 OP Share Δημοσιευμένο 1 Μαΐου 2012 Σημαντικη ερωτηση: τα γκαζια σου θες να τα παιρνεις απο τον ενισχυτη ή θα κοιταζες και την επιλογη ενος καθαρουν ενισχυτη + πεταλια? Απο αυτους που σου προταθηκαν παντως, οι blackstar ειναι αρκετα αξιολογοι ενισχυτες και σχετικα ευελικτοι απο πλευρας voicing. Αν εισαι Αθηνα/Θεσσαλονικη καπου θα βρεις να τους ακουσεις. Είχα σκεφτεί να πάρω κάτι clean και να το συνδυάσω με πεταλάκια αλλά πιστεύω πως ο Blackstar(ο burega δεν νομίζω) θα τραβάει παραμόρφωση. Θα κάνω καμία βόλτα στο κέντρο για να τους δοκιμάσω από κοντά(ότι βρω). Guitars: Yamaha EG112 Yamaha PAC120 Epiphone Les Paul Custom Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
panafana Δημοσιευμένο 1 Μαΐου 2012 Share Δημοσιευμένο 1 Μαΐου 2012 Blackstar πού έχει στη Θεσσαλονίκη? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
BlackForest Δημοσιευμένο 1 Μαΐου 2012 Share Δημοσιευμένο 1 Μαΐου 2012 Καποιες λυσεις με σειρα προτιμησης ΜΟΥ ειναι αυτες http://www.thomann.de/gr/laney_vc15110.htm http://www.thomann.de/gr/laney_cub12r.htm http://www.thomann.de/gr/bugera_v22.htm http://www.thomann.de/gr/blackstar_ht5c_combo.htm http://www.thomann.de/gr/vht_lead_20_combo_avgt120.htm Ο blackstar οπως ειπα νομιζω πως ειναι υβριδικος αλλα απο οτι εχω ακουσει ειναι μια χαρα και τα καθαρα του και τα γκαζια του. Επισης εχει και το ISF που σου δινει αρκετες δυνατοτητες για διαφορετικους ηχους με ιδιες ρυθμισεις. Ενας φιλος μου που εχει το signature blackstar tube πεταλι του gus g εχει πολλοι ωραια γκαζια για μεταλ. Για nirvana και πιο χαλαρη ροκ φαση υπαρχουν και καλυτερες επιλογες (bugera, laney). Οι laney και οι bugera παντως εχω ακουσει οτι ειναι οι πιο pedal-friendly. Και ο laney vc15 μπορει να γκαζωσει αρκετα και μονος του παντως My spirit sighs in peace - Opeth Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
odis13 Δημοσιευμένο 1 Μαΐου 2012 Share Δημοσιευμένο 1 Μαΐου 2012 Στη Θεσσαλονικη αν δεν κανω λαθος εχει μερικους Blackstar ο Ζαχος. Για τη σειρα VHT Lead εχω ακουσει πολυ ενδιαφεροντα σχολια, τους εχει ακουσει κανενας απο κοντα? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
geodimitri Δημοσιευμένο 1 Μαΐου 2012 Share Δημοσιευμένο 1 Μαΐου 2012 Απ' ότι είδα αντιπρόσωπος της Blackstar στην Ελλάδα είναι ο Τρόμης, ο οποίος όμως βρίσκεται στην Αθήνα. Αν πάρεις όμως ένα τηλέφωνο σ' αυτόν φαντάζομαι θα σου πει με ποια μαγαζιά συνεργάζεται στη Θεσσαλονίκη. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Satanas Δημοσιευμένο 2 Μαΐου 2012 Share Δημοσιευμένο 2 Μαΐου 2012 Ρίξε μια ματιά κι εδώ... http://www.noiz.gr/index.php?topic=186289.0 Υ.Γ Με τον 5W παίζω live και τον 1W για το δωμάτιο(μην σε μπερδεύει το 1 δεν πρόκειται να το βάλεις πάνω από το 6 και να μην έρθει η αστυνομία αν μένεις σε πολυκατοικία) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
gdevelek Δημοσιευμένο 2 Μαΐου 2012 Share Δημοσιευμένο 2 Μαΐου 2012 Υ.Γ (μην σε μπερδεύει το 1 δεν πρόκειται να το βάλεις πάνω από το 6 και να μην έρθει η αστυνομία αν μένεις σε πολυκατοικία) Το τονίζω κι εγώ για να γίνει λίγο περισσότερο πιστευτό γιατί πολλοί, δικαιολογημένα, δυσκολεύονται να το πιστέψουν. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
geodimitri Δημοσιευμένο 2 Μαΐου 2012 Share Δημοσιευμένο 2 Μαΐου 2012 Παιδιά να διορθώσω λίγο μια παραπάνω ανάρτησή μου όσον αφορά τον αντιπρόσωπο της Blackstar. Δεν είναι "Τρόμης",όπως έγραψα, αλλά Τρίμης. Όσον αφορά τώρα την ένταση των "μικρών" λαμπάτων, ταιριάζει η λαϊκή ρύση "μικρός στο μάτι, μεγάλος στο κρεβάτι" ;D. Οπότε μη μασάς!!! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
degdekis Δημοσιευμένο 2 Μαΐου 2012 Share Δημοσιευμένο 2 Μαΐου 2012 Καλησπερα και απο μένα. Θέλω με χίλια να σου πω καταρχήν ότι ο Blackstar του 1 watt, είναι ΟΤΙ ΙΔΑΝΙΚΟΤΕΡΟ ΓΙΑ ΤΟ ΣΠΙΤΙ και μάλιστα όπως λέει και ο κατασκευαστής, είναι PRACTISING, AND RECORDING AMP! Αυτό σημαίνει ότι έχει ακριβώς την ένταση που χρειάζεσαι για να κάνεις το κέφι σου στο σπίτι σου. ΔΕΝ χρειάζεται να τον ανοίξεις τέρμα για να έχεις ωραίο ήχο(γιατί έχει ξεχωριστό gain και ξεχωριστό volume control), έχει γκάζι αυξάνοντας το gain, (προενισχύτρια λάμπα) που σε βγάζει απο grunge - metal (εγώ έγραψα όλο το δίσκο μας με αυτό το σκατό, με τη μαμά παραμόρφωσή του, αφήνοντας στην άκρη την Boss me70 με την οποία είμαι καψούρης- μπορείς να τον ακούσεις εδω και να κρίνεις ήχο : www.thedamnationproject.com). Αν πας σε αυτόν ή ακόμη καλύτερα στον μεγαλύτερο αδερφό (ως εκεί ομως για σπίτι) των 5 watt, που να πας αγόρι μου αφού έχεις τα φράγκα, γιατί ο μεγαλύτερος έχει πιο μεγάλο ηχείο και δεν θα τσιτσιρίσει εκεί που στα ζόρια λίγο θα το πάθει αυτό ο μικρός, έχει ποδοδιακόπτη, και είναι και πιο ομορφος ;D! Τώρα μην ακούω περι line 6 των 100 ευρώ και τα λοιπά, γιατί δεν είναι ουτε για start-amp, μην ακούω για τον buggera των 120w, γιατί και εγώ τον θέλω αλλά σκέφτομαι ότι woodstock δεν θα γίνει παλι εδω στα κοντινα να παω να παίξω ;), οπότε άν θες τη γνώμη μου, Blackstar HT5R! Α! Και μην κανεις κανα ΕΓΚΛΗΜΑ και τον παρεις χωρις βάθος, γιατί το βαθάκι του είναι απο τα πιο close to spring reverb που υπάρχουν στην αγορά και βάζει κάτω όλα τα πεταλάκια και τις πεταλίερες. Α! Επίσης ΔΕΝ είναι ιβρυδικός, είναι 100% λάμπα, διορθώνω το φίλο που το είπε παραπάνω. Τελευταίο στοιχείο, έχει ένα simulated output, το οποίο εξομοιώνει καμπίνα, και μπορείς συνδέοντας αυτο κατευθείαν στην κονσόλα σου, στον υπολογιστή σου ή όπου ηχογραφείς τέλως πάντων να κάνεις μία ΣΩΣΤΗ ηχογράφηση της κιθάρας σου, χωρίς να δίνεις μια περιουσία για μικρόφωνα, να μελετάς αποστάσεις, γωνίες τα άστρα και ότι άλλο χρειάζεται σε αυτό το τόσο δύσκολο και πολυσυζητημένο task όπως η ηχογράηφηση της ηλεκτ. κιθάρας...Θες τίποτε άλλο? Άντε με γειές!!! Α www.thedamnationproject.com Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
BlackForest Δημοσιευμένο 2 Μαΐου 2012 Share Δημοσιευμένο 2 Μαΐου 2012 @degdekis +1000 Να πω επισης πως σας ακουσα και μου αρεσει πολυ το στυλ σας! Μπραβο ωραιος ηχος. Μου θυμισε λιγο ROT (ROT - Washes Me Out) και Return To Litany ( ). My spirit sighs in peace - Opeth Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση