samy paraga Δημοσιευμένο 1 Μαΐου 2012 Share Δημοσιευμένο 1 Μαΐου 2012 Τι να πω ? Τα είπαν οι προηγούμενοι :) No one wants an alien Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
After_Hours Δημοσιευμένο 1 Μαΐου 2012 Share Δημοσιευμένο 1 Μαΐου 2012 Το μονο που δε μου αρεσε ηταν οτι δε το εγραψε η μπαντα μου :P Απιστευτο αποτελεσμα, μπραβο παιδια! ‘You gotta be willing to die for the motherf@cker.’ -Elvin Jones Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
pericles Δημοσιευμένο 1 Μαΐου 2012 Share Δημοσιευμένο 1 Μαΐου 2012 Εγω στα εχω πει και προσωπικα....ΚΑΝΕ ΚΑΤΙ!!!!!!!!!!!!!!! + 10000000 ;D Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Vasmar Δημοσιευμένο 1 Μαΐου 2012 Share Δημοσιευμένο 1 Μαΐου 2012 Τι λες τώρα?! Άψογο!Ξέρεις τι έχω παρατηρήσει στη μουσική σου και το γουστάρω απίστευτα?Ότι είσαι unpredictable συνθετικά.Μηδέν κλισέ και στην πορεία του εκάστοτε κομματιού ο ακροατής έρχεται συχνά προ ευχάριστων εκπλήξεων.Κάτι μου λέει πως το Wound θα είναι ένα album που πολύ δύσκολα θα βαρεθώ.So ,hurry up ;) it's all about balance... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
SpyrosCh Δημοσιευμένο 1 Μαΐου 2012 OP Share Δημοσιευμένο 1 Μαΐου 2012 Σας ευχαριστώ πολύ παιδιά και καλό μήνα! Περικλή ναι, δυστυχώς τα τύμπανα είναι programming.. :) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
geodimitri Δημοσιευμένο 1 Μαΐου 2012 Share Δημοσιευμένο 1 Μαΐου 2012 Συγχαρητήρια SpyrosCh, πάρα πολύ καλή δουλειά! Ειδικά το σόλο στο τέλος του τραγουδιού είναι όλα τα λεφτά!!! ;D Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
pericles Δημοσιευμένο 1 Μαΐου 2012 Share Δημοσιευμένο 1 Μαΐου 2012 Σας ευχαριστώ πολύ παιδιά και καλό μήνα! Περικλή ναι, δυστυχώς τα τύμπανα είναι programming.. :) Τι δυστυχως ρε φιλε μια χαρα ειναι !!!(μπερδευτηκα ειναι αληθεια αλλα το 'ψαξα ) Οταν γραψεις κανονικα ..βοηθαω παικτικα γιατι η μουσικη σου ειναι ΑΑΑ 8) 8) 8) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
SpyrosCh Δημοσιευμένο 1 Μαΐου 2012 OP Share Δημοσιευμένο 1 Μαΐου 2012 Wow thanks! Τιμή μου! geodimitri σ'ευχαριστώ και σένα, χαίρομαι! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
fatalv Δημοσιευμένο 1 Μαΐου 2012 Share Δημοσιευμένο 1 Μαΐου 2012 Σπύρο, τα λόγια είναι περιττά πολλές φορές μπροστά στη μουσική. Ειλικρινά, μπράβο! Μένω στα λεγόμενα του yameth: ''Συνθέτεις, ηχογραφείς και μιξάρεις με ένα τόσο ''απλό'' εξοπλισμό και το αποτέλεσμα είναι αντάξιο και καλύτερο επαγγελματικών προδιαγραφών. Γνωρίζεις αυτά που έχεις και όμως παρουσιάζεις κάτι το πολύ παραπάνω.. Καλή συνέχεια. Αναμένουμε τον Ιούλιο είπες ε; ...από την πολλή γκαργκανέλα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Nestoras Δημοσιευμένο 1 Μαΐου 2012 Share Δημοσιευμένο 1 Μαΐου 2012 Τι στο καλό, είμαι στις κακές μου σήμερα; Παρακολουθώ τον Σπύρο από την αρχή και έχω εκφράσει διθυραμβικά σχόλια κατά το παρελθόν. Εδώ σήμερα κάτι δεν μου πάει καλά με τα φωνητικά στο κύριο μέρος του τραγουδιού (ειδικά όταν είναι μαζί) αλλά και το κομμάτι καθ' αυτό δεν έχει αυτό το κάτι που θα το απογείωνε, μάλλον έχει την αλλαγή στο 2.05. Αισθάνομαι όμως ότι στο κυρίως θέμα τα φωνητικά δεν είναι in pitch. Στο τέλος στο break είναι τέλεια ή μάλλον τέλεια. Το σόλο της κιθάρας είναι εξαιρετικό, είναι πολύ πίσω όμως-delay?, θέμα παραγωγής; To ότι ένα νέο παιδί ασχολείται με αυτό το δύσκολο είδος μουσικής και καταφέρνει να είναι πειστικός, είναι κάτι που με χαροποιεί και περιμένω πολλά από τη πάρτυ του. InfluenSir! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση