SpyrosCh Δημοσιευμένο 30 Απριλίου 2012 Share Δημοσιευμένο 30 Απριλίου 2012 Εδώ είχα την ιδιαίτερη χαρά και απόλαυση να έχω με το μέρος μου τις δυνάμεις (ή μάλλον, υπερ-δυνάμεις) του Nikodemos και του τσελίστα Θοδωρή Παπαδημητρίου, καθώς και 2 υπέροχες φωνές..Το κομμάτι είναι το "κλείσιμο" αν θέλετε τις ιστορίας και σαφώς και ισχύει ότι και στα προηγούμενα..με τη διαφορά ότι το έχω επισυνάψει στο soundcloud σε .wav αυτή τη φορά - με download επιλογή! (Επίσης, θυμάμαι ότι όταν πέρναγα το μπάσο, για κάποιο λόγο είχα στο μυαλό μου τον audiokosta μετά της κυρίας του, οπότε there's a gentle hat tip there. :D :P) Να ευχαριστήσω και δημόσια τον Νικόδημο (και τον Θοδωρή) για τον ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΣΜΟ τους, και να πω ότι ως φόρο τιμής χρησιμοποίησα αυτούσιο το stereo export που μου έστειλε (well, περίπου :P), γιατί ήταν ήδη εκπληκτικό. Σας ευχαριστώ αν του δώσετε χρόνο! Καλό βράδυ http://soundcloud.com/spyrosch/say-goodnight Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
nasokosm Δημοσιευμένο 30 Απριλίου 2012 Share Δημοσιευμένο 30 Απριλίου 2012 Φιλε μου η αρτιότερη μουσική που έχω ακούσει εδω μέσα ανεξαρτήτως στύλ. Με αυτο που άκουσα ο πήχυς είναι ήδη πολύ ψηλά! Σε ευχαριστώ. Εξη χορδές και ειναι πολλές Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
ndnikola Δημοσιευμένο 30 Απριλίου 2012 Share Δημοσιευμένο 30 Απριλίου 2012 Οου, φακ γιες. Υπέροχο, αναμένω το άλμπουν εναγωνίως (δις). Επίσης το θέμα στο πιάνο στο τέλος, το αναγνώρισα από το trailer ή μου φαίνεται? http://www.lustinger.com/ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
gvour Δημοσιευμένο 30 Απριλίου 2012 Share Δημοσιευμένο 30 Απριλίου 2012 Απ τους πιο ολοκληρωμενους συνθετες-τραγουδοποιους-μουσικους οπως θελει ας το πει κανεις που υπαρχουν στο Noiz. Πολυ ωραια η καληνυχτα σου φιλτατε Σπυρο! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
nasokosm Δημοσιευμένο 30 Απριλίου 2012 Share Δημοσιευμένο 30 Απριλίου 2012 Ακουσα όλα τα κομμάτια που έχεις ανεβάσει και συνειδητοποίησα οτι έχω καποιες δεκαετίες να ακούσω Μουσικη! Εύγε! Εξη χορδές και ειναι πολλές Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
fusiongtr Δημοσιευμένο 30 Απριλίου 2012 Share Δημοσιευμένο 30 Απριλίου 2012 Απ τους πιο ολοκληρωμενους συνθετες-τραγουδοποιους-μουσικους οπως θελει ας το πει κανεις που υπαρχουν στο Noiz. Και μάλιστα με πολύ πρωτότυπη και προσωπική άποψη και "γραφή". Πολύ όμορφο, αν και θεωρώ ότι αν είναι μέρος κάποιου concept project, χάνει πολύ όταν ακουστεί μόνο του (κάτι σαν να βλέπεις μόνο ένα κομμάτι μιας ταινίας). Freud-Σαντές Ποιητής-Ερωαναλυτής PhD-SG Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
hyperpanos Δημοσιευμένο 1 Μαΐου 2012 Share Δημοσιευμένο 1 Μαΐου 2012 Μερικοί άνθρωποι, απλά το έχουν ;) όχι άλλο κάρβουνο!!! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
pericles Δημοσιευμένο 1 Μαΐου 2012 Share Δημοσιευμένο 1 Μαΐου 2012 Το ''χοντροεχουν'' θα ελεγα.Φιλε μου θα συμφωνησω με τον nasokosm .Εισαι απιθανος . Μονο μια ''ανοητη''; ερωτηση τα τυμπανα ειναι programming ; Μπραβο και παλι μπραβο . ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
chris gti Δημοσιευμένο 1 Μαΐου 2012 Share Δημοσιευμένο 1 Μαΐου 2012 Υποκλίνομαι :o...και ζηλεύω ;) ;D Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Superfunk Δημοσιευμένο 1 Μαΐου 2012 Share Δημοσιευμένο 1 Μαΐου 2012 Εγω στα εχω πει και προσωπικα....ΚΑΝΕ ΚΑΤΙ!!!!!!!!!!!!!!! www.soundcloud.com/superfunk12 https://superfunk12.wordpress.com/ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση