Προς το περιεχόμενο

Χρειάζομαι κονσόλα στο PC (συνδέσεις soundcards);

RayDTutto

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Εγω εχω την 500 και την συνδεω μεσω xlr στην καρτα ηχου, MAudio fast track USB, την οποια χρησιμοποιω σαν βασικη καρτα.

Επισης συνδεω το pod μεσω usb για να μπορω να χρησιμοποιω το POD HD EDIT και το μονο που δεν θυμαμαι ειναι αν κατεβαζω το hardware monitor level της HD απο το control panel της.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Για να καταλάβω, μπορείς, όταν έχεις συνδεδεμένο το USB, να έχεις ήχο από την κάρτα ήχου σου (ή αυτό δεν θυμάσαι);

When you will get good you will know. There is no guitar. There never was.

Για να καταλάβω, μπορείς, όταν έχεις συνδεδεμένο το USB, να έχεις ήχο από την κάρτα ήχου σου (ή αυτό δεν θυμάσαι);

Μπορεις κανονικοτατα

Κανεις στο DAW active τους ASIO της καρτας σου και παιρνεις τον ηχο απο το line in καρτας αφου εχεις συνδεσει POD xlr out στο in της Konnekt 6. Αυτο που δεν θυμαμαι ειναι αν χρειαζεται να κατεβασεις το hardware monitor level της HD, που λογικα δεν χρειαζεται (τσεκαρετο για καλο και για κακο) γιατι δεν χρησιμοποιεις το POD σαν καρτα ηχου.

Ok. Ευχαριστώ. Θα το τσεκάρω.

Αυτό που με ενδιαφέρει εμένα είναι α) να μπορώ να ακούσω την κιθάρα (π.χ. για να παίξω με ένα backing track στο PC) και β) να χρησιμοποιήσω το προγραμματάκι HD300 Edit με τον ήχο που ακούω εκείνη τη στιγμή.

α) μπορείς

β) μπορεις

Ολα αυτα σιγουρα γινονται με την 500 αλλα λογικα πρεπει να ειναι το ιδιο πραγμα και στην 300.

Καλη επιτυχια και πες αν δουλεψε γιατι εγω σημερα δεν θα μπορεσω να δω τι εχω κανει στη δικια μου. Οχι τιποτ΄αλλο, αλλα για να μου πεις για αυτο που δεν θυμαμαι αν χρειαζεται ή οχι. Ετσι απο περιεργια. Τωρα εχω φαει φλας οτι μπορει και να χρειαζεται και εχω σκασει γιατι ειμαι στη δουλεια και δεν μπορω να το δω. Τσεκαρετο παντως να δεις αν υπαρχει καποια διαφορα.

Εγώ ακόμα δεν έχω ξεπακετάρει από τη χθεσινή πρόβα (too many beers...) - θα ενημερώσω αν τα κατάφερα απόψε.

Λοιπόν. Ευχαριστώ όλους και κυρίως τον Krknow. Όντως δουλεύει στην κάρτα και το USB editing δουλεύει μια χαρά.

Τιποτα, να σαι καλα.

Τελικα οταν την συνδεεις με USB μπορει να μην την χρησιμοποιεις σαν καρτα ηχου αλλα η συσκευη συμπεριφερεται σαν καρτα ηχου και το hardware monitor level δουλευει σαν "volume" σε αντιθεση με οταν την δουλευεις χωρις να συνδεσεις το USB που δεν κανει τιποτα.

Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργήστε λογαριασμό

Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!

Δημιουργία λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Σύνδεση
  • Δημοσιεύστε κάτι...

Τα cookies

Τοποθετήθηκαν cookies στην συσκευή σας για να είναι πιο εύκολη η περιήγηση στην σελίδα. Μπορείτε να τα ρυθμίσετε, διαφορετικά θεωρούμε πως είναι OK να συνεχίσετε. Πολιτική απορρήτου