Προς το περιεχόμενο

Χρειάζομαι κονσόλα στο PC (συνδέσεις soundcards);

RayDTutto

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Αγόρασα πρόσφατα την πεταλιέρα Line 6 HD300.

Το "πρόβλημα" είναι ότι για να λειτουργήσει μέσω PC, παρά τη σύνδεση της με USB, χρειάζεται να αναλάβει το ρόλο της κάρτας ήχου και τα μόνιτορς να είναι συνδεδεμένα επάνω της.

Αυτό δημιουργεί το πρόβλημα ότι σαν soundcard δεν είναι τόσο αποτελεσματική - έχει dropouts - όσο η Konnekt 6 που έχω συνδεδεμένη τώρα μέσω firewire, συν ότι πρέπει να είναι on όλη την ώρα (και φυσικά παρούσα - δλδ κάποιος άλλος δεν μπορεί να χρησιμοποιήσει τον ήχο του PC όταν έχω πάρει την HD300).

Αυτό που μπορώ να κάνω - νομίζω - είναι να βάλω την HD300 ως κάρτα recording και την Konnekt 6 ως κάρτα playback (διορθώστε με αν κάνω λάθος).

Αλλά το πρόβλήμα είναι που συνδέω τα μόνιτορς.

Μια κονσόλα θα μου λύσει το πρόβλημα; Κάποια άλλη ευκολότερη λύση;

When you will get good you will know. There is no guitar. There never was.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Moderator

Το "πρόβλημα" είναι ότι για να λειτουργήσει μέσω PC, παρά τη σύνδεση της με USB, χρειάζεται να αναλάβει το ρόλο της κάρτας ήχου και τα μόνιτορς να είναι συνδεδεμένα επάνω της.

Ρέι, είσαι σίγουρος γι' αυτό 100%;;

Δεν το βρίσκω λογικό, διότι έτσι και αλλιώς το ποια κάρτα θα χρησιμοποιεί το πρόγραμμα το επιλέγεις από το ίδιο το πρόγραμμα. Δηλαδή στα preferences του DAW απλά επιλέγεις τον ASIO driver της konnekt.

• Moderator

Δεν το βρίσκω λογικό, διότι έτσι και αλλιώς το ποια κάρτα θα χρησιμοποιεί το πρόγραμμα το επιλέγεις από το ίδιο το πρόγραμμα. Δηλαδή στα preferences του DAW απλά επιλέγεις τον ASIO driver της konnekt.

Αυτό ακριβώς έγραφα ;)

Έχω την εντύπωση (ψάχνω να βρώ το manual) ότι αν δεν πειράξεις τον  asio driver της Konnekt 6 και τον αφήσεις ως έχει, θα μπορέσεις να συνδέσεις την Line 6 με  usb, χωρίς να χρειαστεί να της δώσεις και θέση ως κάρτα ήχου.

Το λέω από την προηγούμενη εμπειρία μου στον mustang I, που δεν είναι το ίδιο ακριβώς, αλλά κάτι παρεμφερές.

Το μανουάλι δεν είναι ξεκάθαρο αλλά νομίζω πώς, όσον αφορά στη USB, ναι.

Edit: Στα φόρα της Line 6, το επιβεβαιώνουν.

When you will get good you will know. There is no guitar. There never was.

• Moderator

Edit: Στα φόρα της Line 6, το επιβεβαιώνουν.

Ποιό;

• Moderator

Δες την τελευταία απάντηση π.χ.

http://line6.com/support/message/364540

μμμμμμμμ......ναι.

Δεν ξέυρω, έχω κάποιες ενστάσεις στο μυαλό μου.

Μην το εγκαταλείπεις ακόμα. Παίξε λίγο με τις ρυθμίσεις..

Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργήστε λογαριασμό

Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!

Δημιουργία λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Σύνδεση
  • Δημοσιεύστε κάτι...

Τα cookies

Τοποθετήθηκαν cookies στην συσκευή σας για να είναι πιο εύκολη η περιήγηση στην σελίδα. Μπορείτε να τα ρυθμίσετε, διαφορετικά θεωρούμε πως είναι OK να συνεχίσετε. Πολιτική απορρήτου