steve_morse Δημοσιευμένο 30 Απριλίου 2012 OP Share Δημοσιευμένο 30 Απριλίου 2012 Ακριβως!!Με ο,τι και να παιξουν αυτοι οι κιθαριστες τον δικο τους ηχο θα βγαλουν,για πολλους λογους.Ασε που με τους τεχνικους-τερατα που εχουν απο πισω δεν θα ναι και πολυ δυσκολο.Ειχα την εντυπωση οτι ο 6505 ειναι πιο πολυ για μεταλ κατασταση.Λετε να ειμαι τελικα για Peavey 5150?Δεν το ανεφερα αλλα μου αρεσει πολυ ο Van Halen και ο ηχος του ειδικα στα ρυθμικα μερη.(Unchained, να και η κιθαρα μου ) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
georgekz750 Δημοσιευμένο 1 Μαΐου 2012 Share Δημοσιευμένο 1 Μαΐου 2012 ...Λετε να ειμαι τελικα για Peavey 5150? Για να γραφουν peavey οι καμπινες οπως πολυ σωστα παρατηρησε ο grorig ειναι το πιο πιθανο. Και μιας και βαλαμε και τον van halen στη συζητηση δεν ακους και αυτο το κουτακι? http://www.thomann.de/gr/evh_5150_iii_50_watt_head_ivr.htm Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
steve_morse Δημοσιευμένο 1 Μαΐου 2012 OP Share Δημοσιευμένο 1 Μαΐου 2012 Θα το τσεκαρω και αυτο.Καλυτερα λοιπον να περιμενω για να παω σε κατι καλυτερο απο τις επιλογες που ειχα στα 500-600 ευρω.Το θεμα ειναι κυριως να τους βρω για να τους ακουσω με την κιθαρα μου σε live φαση.Ευχαριστω παρα πολυ για τις χρησιμοτατες πληροφοριες που εχετε δωσει μεχρι τωρα. ;D Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
geodimitri Δημοσιευμένο 1 Μαΐου 2012 Share Δημοσιευμένο 1 Μαΐου 2012 Άμα ανεβείς όπως λες στο 1000 και σου αρέσουν οι Engl μια πολύ καλή επιλογή είναι ο Engl E650 - Blackmore http://www.thomann.de/gr/engl_blackmore_signature_e650_topteil.htm?sid=5e4155ad49f5a941ce5ac28a0fa497b4. Τον έχω ακούσει μόνο στο youtube, που δε μπορείς να το εμπιστεύεσαι και απόλυτα, και μου άρεσε πάρα πολύ. Άμα βρεις να τον δοκιμάσεις θα ήταν ωραίο να μας πεις πως ακούγεται από κοντά. ;) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
steve_morse Δημοσιευμένο 2 Μαΐου 2012 OP Share Δημοσιευμένο 2 Μαΐου 2012 Θα ηθελα να σας ρωτησω το εξης.Για τον Peavey 6505+ ειναι γνωστο οτι ο κομπο ειναι κινεζικος ενω η κεφαλη ειναι made is USA.Υπαρχει καποια ουσιαστικη διαφορα??Πρεπει φυσικα να λαβει κανεις υποψην οτι πιθανοτατα ο συνδυασμος κεφαλης+καμπινα με celestion θα βγαζει καλυτερο ηχο καθως ο κομπο ερχεται με ενα sheffield ηχειο.Ακουσα το παρακατω βιντεο και κυριολεκτικα εμεινα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
geodimitri Δημοσιευμένο 2 Μαΐου 2012 Share Δημοσιευμένο 2 Μαΐου 2012 Όντως πολύ ωραίος ο ήχος του. Φαντάζομαι ότι η κεφαλή σε συνδιασμό με καμπίνα (με καλά ηχεία όπως τα celestion), μάλλον θα βγάζουν καλύτερο ήχο από τον combo. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
steve_morse Δημοσιευμένο 2 Μαΐου 2012 OP Share Δημοσιευμένο 2 Μαΐου 2012 Ειναι δυνατο ομως να αλλαξεις το sheffield με ενα celestion.Απλα θα με βολευε πολυ περισσοτερο ο κομπο και απο οικονομικη αποψη και επειδη ειναι 60 και οχι 120 watts.Αν δεν υπαρχει ουσιαστικη διαφορα τοτε φανταζομαι ειναι μια καλη περιπτωση ο συγκεκριμενος ενισχυτης.Και απο το παραπανω βιντεο που ειδα(ξερω τα βιντεακια δεν ειναι αξιοπιστα,θα τον δοκιμασω και live συντομα) με ενα chorus το καθαρο γινεται υπεροχο. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
georgekz750 Δημοσιευμένο 2 Μαΐου 2012 Share Δημοσιευμένο 2 Μαΐου 2012 Ο καταλληλοτερος να σου απαντησει ειναι ο Αρης μιας και τους ειχε και τους 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Ριχάρδος Δημοσιευμένο 3 Μαΐου 2012 Share Δημοσιευμένο 3 Μαΐου 2012 O τύπος στο βίντεο έχει μείνει πίσω στα στάδια της εξέλιξης του είδους, έτσι....; :P https://www.facebook.com/EODofficial Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
geodimitri Δημοσιευμένο 3 Μαΐου 2012 Share Δημοσιευμένο 3 Μαΐου 2012 Ειναι δυνατο ομως να αλλαξεις το sheffield με ενα celestion.Απλα θα με βολευε πολυ περισσοτερο ο κομπο και απο οικονομικη αποψη και επειδη ειναι 60 και οχι 120 watts.Αν δεν υπαρχει ουσιαστικη διαφορα τοτε φανταζομαι ειναι μια καλη περιπτωση ο συγκεκριμενος ενισχυτης.Και απο το παραπανω βιντεο που ειδα(ξερω τα βιντεακια δεν ειναι αξιοπιστα,θα τον δοκιμασω και live συντομα) με ενα chorus το καθαρο γινεται υπεροχο. Σωστός!!! ;D ;D ;D Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση