Προς το περιεχόμενο

Βοήθεια στην επιλογή λαμπάτου ενισχυτή!

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Ακριβως!!Με ο,τι και να παιξουν αυτοι οι κιθαριστες τον δικο τους ηχο θα βγαλουν,για πολλους λογους.Ασε που με τους τεχνικους-τερατα που εχουν απο πισω δεν θα ναι και πολυ δυσκολο.Ειχα την εντυπωση οτι ο 6505 ειναι πιο πολυ για μεταλ κατασταση.Λετε να ειμαι τελικα για Peavey 5150?Δεν το ανεφερα αλλα μου αρεσει πολυ ο Van Halen και ο ηχος του ειδικα στα ρυθμικα μερη.(Unchained, να και η κιθαρα μου

)
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντήσεις 41
  • Πρώτη
  • Τελευταία

Περισσότερες συμμετοχές

Περισσότερες συμμετοχές

...Λετε να ειμαι τελικα για Peavey 5150?

Για να γραφουν peavey οι καμπινες οπως πολυ σωστα παρατηρησε ο grorig ειναι το πιο πιθανο.

Και μιας και βαλαμε και τον van halen στη συζητηση δεν ακους και αυτο το κουτακι?

http://www.thomann.de/gr/evh_5150_iii_50_watt_head_ivr.htm

Θα το τσεκαρω και αυτο.Καλυτερα λοιπον να περιμενω για να παω σε κατι καλυτερο απο τις επιλογες που ειχα στα 500-600 ευρω.Το θεμα ειναι κυριως να τους βρω για να τους ακουσω με την κιθαρα μου σε live φαση.Ευχαριστω παρα πολυ για τις χρησιμοτατες πληροφοριες που εχετε δωσει μεχρι τωρα. ;D

Άμα ανεβείς όπως λες στο 1000 και σου αρέσουν οι Engl μια πολύ καλή επιλογή είναι ο Engl E650 - Blackmore http://www.thomann.de/gr/engl_blackmore_signature_e650_topteil.htm?sid=5e4155ad49f5a941ce5ac28a0fa497b4.

Τον έχω ακούσει μόνο στο youtube, που δε μπορείς να το εμπιστεύεσαι και απόλυτα, και μου άρεσε πάρα πολύ. Άμα βρεις να τον δοκιμάσεις θα ήταν ωραίο να μας πεις πως ακούγεται από κοντά.  ;)

Θα ηθελα να σας ρωτησω το εξης.Για τον Peavey 6505+ ειναι γνωστο οτι ο κομπο ειναι κινεζικος ενω η κεφαλη ειναι made is USA.Υπαρχει καποια ουσιαστικη διαφορα??Πρεπει φυσικα να λαβει κανεις υποψην οτι πιθανοτατα ο συνδυασμος κεφαλης+καμπινα με celestion θα βγαζει καλυτερο ηχο καθως ο κομπο ερχεται με ενα sheffield ηχειο.Ακουσα το παρακατω βιντεο και κυριολεκτικα εμεινα.

Όντως πολύ ωραίος ο ήχος του.

Φαντάζομαι ότι η κεφαλή σε συνδιασμό με καμπίνα (με καλά ηχεία όπως τα celestion), μάλλον θα βγάζουν καλύτερο ήχο από τον combo.

Ειναι δυνατο ομως να αλλαξεις το sheffield με ενα celestion.Απλα θα με βολευε πολυ περισσοτερο ο κομπο και απο οικονομικη αποψη και επειδη ειναι 60 και οχι 120 watts.Αν δεν υπαρχει ουσιαστικη διαφορα τοτε φανταζομαι ειναι μια καλη περιπτωση ο συγκεκριμενος ενισχυτης.Και απο το παραπανω βιντεο που ειδα(ξερω τα βιντεακια δεν ειναι αξιοπιστα,θα τον δοκιμασω και live συντομα) με ενα chorus το καθαρο γινεται υπεροχο.

Ειναι δυνατο ομως να αλλαξεις το sheffield με ενα celestion.Απλα θα με βολευε πολυ περισσοτερο ο κομπο και απο οικονομικη αποψη και επειδη ειναι 60 και οχι 120 watts.Αν δεν υπαρχει ουσιαστικη διαφορα τοτε φανταζομαι ειναι μια καλη περιπτωση ο συγκεκριμενος ενισχυτης.Και απο το παραπανω βιντεο που ειδα(ξερω τα βιντεακια δεν ειναι αξιοπιστα,θα τον δοκιμασω και live συντομα) με ενα chorus το καθαρο γινεται υπεροχο.

Σωστός!!!  ;D ;D ;D

Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργήστε λογαριασμό

Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!

Δημιουργία λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Σύνδεση

• Δημοσιεύστε κάτι...

Τα cookies

Τοποθετήθηκαν cookies στην συσκευή σας για να είναι πιο εύκολη η περιήγηση στην σελίδα. Μπορείτε να τα ρυθμίσετε, διαφορετικά θεωρούμε πως είναι OK να συνεχίσετε. Πολιτική απορρήτου