Aggelos22i Δημοσιευμένο 28 Απριλίου 2012 Share Δημοσιευμένο 28 Απριλίου 2012 Καλησπερα παιδια! Καηκε το ενδεικτικο λαμπακι (on-off) του ενισχυτη μου το οποιο δεν γραφει volts κλπ.. το αντικατεστησα με ενα αλλο 12volt αλλα δεν εχει τον ιδιο φωτισμο εχει λιγοτερο. Γνωριζει κανεις ποσα volts/amp ειναι το λαμπακι αυτο? το manual εχει τον κωδικο pt#703047 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
ratman Δημοσιευμένο 29 Απριλίου 2012 Share Δημοσιευμένο 29 Απριλίου 2012 Καλησπερα παιδια! Καηκε το ενδεικτικο λαμπακι (on-off) του ενισχυτη μου το οποιο δεν γραφει volts κλπ.. το αντικατεστησα με ενα αλλο 12volt αλλα δεν εχει τον ιδιο φωτισμο εχει λιγοτερο. Γνωριζει κανεις ποσα volts/amp ειναι το λαμπακι αυτο? το manual εχει τον κωδικο pt#703047 κοίτα τ καμένο λαμπάκι είναι πολύ πιθανό να γράφει πάνω πόσα volts/amp παίρνει! όλα είναι σχετικά !!! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
myster_maze Δημοσιευμένο 29 Απριλίου 2012 Share Δημοσιευμένο 29 Απριλίου 2012 Το λαμπάκι είναι 6,3V! Πρέπει να το γράφει και πάνω αλλά συνήθως τα pilot τροφοδοτούνται από τα νήματα των λυχνιών που είναι 6,3V. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Guru Alter Δημοσιευμένο 29 Απριλίου 2012 Guru Share Δημοσιευμένο 29 Απριλίου 2012 στειλε κι ενα email στο customer service της boogie συνηθως απαντουν γρηγορα και με ολες τις πληροφοριες που χρειαζεσαι.. YouTube | Instagram Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Aggelos22i Δημοσιευμένο 29 Απριλίου 2012 OP Share Δημοσιευμένο 29 Απριλίου 2012 Συγνωμη για την καθυστερημενη απαντηση.. απο το λιγο που το εψαξα (οτι βρηκα δηλαδη) οι ενισχυτες αυτης της γενιας ειχαν 6,3V αλλα δεν ξερω ποσα amp το λαμπακι που ειχε ο ενισχυτης δεν εγραφε τιποτα σε σχεση με αριθμους και volt/amp εχω βρει κατι Byonet 6,3V 0.25A αυτα θα κανουν δηλαδη? (εγω στα Αμπερ κολλαω) :-\ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
myster_maze Δημοσιευμένο 29 Απριλίου 2012 Share Δημοσιευμένο 29 Απριλίου 2012 Μια χαρά θα κάνουν, μην κολλάς στα mA, άνετα θα μπορέσει να τα δώσει ο τροφοδοσίας. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση