Θάνος ο Ελλην Δημοσιευμένο 28 Απριλίου 2012 Share Δημοσιευμένο 28 Απριλίου 2012 γεια χαρά σε όλους. ποια είναι η γνώμη σας για το τελευταίο άλμπουμ των peppers? ήταν καλή η αλλαγή του frusciante με τον klinghoffer? εγώ θα' λεγα πως δεν αξίζει με τίποτα ο τελευταίος όσο τον πρώτο, αλλά η νέα δουλειά τους είναι άκρως ενδιαφέρουσα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
krknow Δημοσιευμένο 29 Απριλίου 2012 Share Δημοσιευμένο 29 Απριλίου 2012 Για ποιο λογο δεν αξιζει? https://www.facebook.com/Adjusttheband/ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
hot_sauce Δημοσιευμένο 29 Απριλίου 2012 Share Δημοσιευμένο 29 Απριλίου 2012 από κάτι λάιβ που χω δει.....απίστευτα κατακόρυφη πτώση στον κιθαριστικό τομέα..... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
krknow Δημοσιευμένο 29 Απριλίου 2012 Share Δημοσιευμένο 29 Απριλίου 2012 τα λαιβ των rhcp δεν ειναι και οτι καλυτερο ετσι κι αλλιως https://www.facebook.com/Adjusttheband/ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
hot_sauce Δημοσιευμένο 29 Απριλίου 2012 Share Δημοσιευμένο 29 Απριλίου 2012 το album που χω ακούσει περισσότερο από αυτούς είναι το live στο Slane Castle (και μετα το Californication...) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Stoner Jackass Δημοσιευμένο 29 Απριλίου 2012 Share Δημοσιευμένο 29 Απριλίου 2012 Εγώ που είμαι fan και τους έχω λιώσει από την εποχή ενός σλοβάκου που είχαν στην κιθάρα πιστεύω ότι δεν τους ταιριάζει ο klinghoffer.Άκουγες το όνομα peppers και σκεφτόσουν funky ρυθμούς με σφιχτή 70's παραμόρφωση και συναισθηματικά ροκ σόλο...οι μελωδίες του frusciante είναι αναντικατάστατες.Είναι σωστό βέβαια που πήραν κιθαρίστα διαφορετικού στυλ(alternative) αλλά και για το είδος που παίζει δεν μου κάνει εντύπωση..έχω ακούσει καλύτερους..σιγά τις συνθέσεις που έκανε στο Ι'm with you..τουλάχιστον εμένα δεν μου κεντρίζουν το ενδιαφέρον όσες φορές και να τις άκουσα.Θα μπορούσε να παίξει ωραιότερα με τα εφέ και να μην ανοιγοκλείνει απλώς το volume.Eν ολίγοις το άλμπουμ μου φάνηκε πρόχειρο-->πιασάρικο(με την κακή έννοια),μετριότατο και καθόλου πρωτοπορειακό...από την άλλη σε πολλούς αρέσει,εγώ είπα απλώς την γνώμη μου έχοντας ερευνήσει την δισκογραφία τους καλά. Υ.Γ: εκτός του ότι μου φαίνεται αδιάφορο το παίξιμο του νέου κιθαρίστα,με ενοχλεί που παίζει λίγο από όλα τα όργανα και δεν εστιάζει στην κιθάρα.(τα τελευταία χρόνια είχε προτεραιότητα τα ντραμς πχ) Επαναστάτης χωρίς ΕΤ3 .. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Stoner Jackass Δημοσιευμένο 29 Απριλίου 2012 Share Δημοσιευμένο 29 Απριλίου 2012 Α..στην συναυλία θα πάω εννοείται ;D Επαναστάτης χωρίς ΕΤ3 .. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
krknow Δημοσιευμένο 30 Απριλίου 2012 Share Δημοσιευμένο 30 Απριλίου 2012 Α..στην συναυλία θα πάω εννοείται ;D + https://www.facebook.com/Adjusttheband/ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
FortySixAndTwo Δημοσιευμένο 30 Απριλίου 2012 Share Δημοσιευμένο 30 Απριλίου 2012 Δε ξέρω τι λέτε...σαν το Bssm,το One hot minute και το Californication δεν έχει... Η καλύτερή τους περίοδος Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
yannis37 Δημοσιευμένο 30 Απριλίου 2012 Share Δημοσιευμένο 30 Απριλίου 2012 RHCP = <= Blood Sugar Sex Magic finito ;) HOME www.noiz.gr/index.php?action=media;sa=album;in=103 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση