gdevelek Δημοσιευμένο 28 Απριλίου 2012 Share Δημοσιευμένο 28 Απριλίου 2012 Ναι, το ξέρω, γιατί η λύση που πρότεινες, όπως την πρότεινες, δεν παίζει. ;) Τίποτε άλλο. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
spunky Δημοσιευμένο 28 Απριλίου 2012 Share Δημοσιευμένο 28 Απριλίου 2012 Αυτό που πρότεινα εγώ ήταν μεθοδολογία επίλυσης απλά εσύ δεν το κατάλαβες. Ο ΟΡ δεν είδα να έχει απορίες. And isn't it ironic, don't you think? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
gdevelek Δημοσιευμένο 28 Απριλίου 2012 Share Δημοσιευμένο 28 Απριλίου 2012 Χε χε, καλά εντάξει... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
spunky Δημοσιευμένο 28 Απριλίου 2012 Share Δημοσιευμένο 28 Απριλίου 2012 Χε χε, καλά εντάξει... Τώρα το κατάλαβες ;) And isn't it ironic, don't you think? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
SlapGas Δημοσιευμένο 29 Απριλίου 2012 OP Share Δημοσιευμένο 29 Απριλίου 2012 Κατάφερα τελικά να φτιάξω την wireless κάρτα και να μπω στο ιντερνετ με τα debian! Με βοήθησε το λήμμα του φίλου GabrielIM. Να 'σαι καλά μαν! Όλα καλά με αυτό. Τώρα στο άλλο θέμα με την (τις) κάρτα ήχου. Το σύστημα είναι σχετικά παλιό. Έχει μια VIA motherboard με την κλασσική Onboard κάρτα ήχου. Αν πατήσω στα properties του ήχου, μου δείχνει τις 2 παρακάτω συσκευές: - VIA 8237 (Alsa Mixer) - SB Audigy 2 Platinum [sB0240P] (Alsa Mixer) Οι εντάσεις και τα πάντα είναι εντάξει. Αν συνδέσω τα ηχεία στην sound blaster, δεν έχω ήχο. Αν τα συνδέσω στην VIA, έχω. What do I do? Επίσης, με παραξένεψε σήμερα το πρωί που άνοιξα το pc και δεν είχα ήχο (με τα ηχεία στην VIA που, θεωρητικά, δουλεύει). Το πρόβλημα διορθώθηκε μετά από restart. Τι ήταν αυτό? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
spunky Δημοσιευμένο 29 Απριλίου 2012 Share Δημοσιευμένο 29 Απριλίου 2012 SlapGas, αυτό με το disable της onboard κάρτας ήχου το κοίταξες? And isn't it ironic, don't you think? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
SlapGas Δημοσιευμένο 30 Απριλίου 2012 OP Share Δημοσιευμένο 30 Απριλίου 2012 @ spunky Εννοείς από το BIOS? Αυτό δεν το δοκίμασα... Δοκίμασα να τρέξω την έντολη "options", αλλά μου έβγαλε "command not found". Αν δεν υπάρχει κανένας άλλος τρόπος επιλογής, θα δοκιμάσω και από το bios. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
SlapGas Δημοσιευμένο 30 Απριλίου 2012 OP Share Δημοσιευμένο 30 Απριλίου 2012 Η συνέχεια της μάχης... Εχθές βράδυ, είχα μια χαρά ήχο δουλεύοντας με την onboard VIA. Έκλεισα το pc και πήγα για ύπνο. Σήμερα που το ανοίγω, και χωρίς να πειράξω τίποτα, δεν είχα ήχο. Ψάχνω λίγο τα preferences των καρτών ήχου, και βλέπω ότι είναι επιλεγμένο και το "Audigy Analog/Digital Output Jack". Το συγκεκριμένο το θυμόμουν και από τα Windows που δημιουργούσε πρόβλημα. Το αποεπέλεξα και τώρα δουλεύει η sound blaster. Θέλω να δω αν θα δουλεύει και όταν ξανανοίξω το pc όμως. ::) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
spunky Δημοσιευμένο 30 Απριλίου 2012 Share Δημοσιευμένο 30 Απριλίου 2012 Για αυτό ακριβώς σου είπα να απενεργοιήσεις την onboard και να προσπαθήσεις να δουλέψεις με την SB. Είναι σχεδόν απίθανο να υπάρχει θέμα drivers σε Linux σε μιά τόσο διαδεδομένη κάρτα οπότε κατά 99% το πρόβλημα είναι στις ρυθμίσεις του ήχου. Απενεργοποιώντας την VIA δε θα έπρεπε να έχεις κανένα πρόβλημα με τις default ρυθμίσεις. And isn't it ironic, don't you think? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση