ThanosJ Δημοσιευμένο 27 Απριλίου 2012 Share Δημοσιευμένο 27 Απριλίου 2012 Αμα ευσταθουν οσα ακουσα στην εκπομπη, ντροπη σε οσους καλλιτεχνες δεχονται να παρουν λεφτα απο μια τετοια εισπρακτικη εταιρεια. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Minoru Δημοσιευμένο 27 Απριλίου 2012 Share Δημοσιευμένο 27 Απριλίου 2012 αρα ΑΥΤΟΥΣ ονομαζουν τραμπουκους και απατεωνες οι διαφοροι επικριτες της ΑΕΠΙ... ενδιαφερον... ::) εγω νομιζα οτι ειναι συνθετες και στιχουργοι.. το γεγονός ότι είναι συνθέτες και στιχουργοί δεν μπορεί να αναιρέσει την ιδιότητα του τραμπούκου και του απατεώνα(και των πονηρών συντεχνιών να προσθέσω επίσης) elementary.. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
sfaku Δημοσιευμένο 27 Απριλίου 2012 Share Δημοσιευμένο 27 Απριλίου 2012 τουναντιον ;D Παρότι δεν πιστεύω σε ήρωες, το να απορρίπτεται εκ προοιμίου μια θέση/άποψη/πληροφορία για μοναδικό λόγο την ιδιότητα του (ως δημοσιογράφου, έν προκειμένω) είναι μάλλον αφοριστικο, Kate me, και το αποφεύγω. Όπως έγραψα προηγουμένως, είχα ήδη μια εντύπωση για τις πρακτικές της ΑΕΠΙ, αλλα βρήκα ότι η εκπομπή μου έδωσε ερέθισμα και για αλλα ερωτήματα, στα οποία θα ήθελα να διαβάσω απαντήσεις και εδώ. +1 Επίσης νομίζω ότι η εκπομπή διατυπώνει βαρύτατες κατηγορίες και εδώ απορώ γιατί η ΑΕΠΙ δεν έχει χαλάσει τον κόσμο εφόσον συκοφαντείται, και γιατί ο εισαγγελέας δεν έχει παρέμβει για να διερευνήσει των λόγων το αληθές. Νομίζω ότι αυτό θα γινόταν σε οποιαδήποτε ευνομούμενη χώρα και νομίζω ότι όλοι θέλουμε η Ελλάδα να είναι πιο ευνομούμενη, πιο κοντά στα δυτικά πρότυπα, όπως έχουμε επανειλημμένα συζητήσει και εδώ. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
fusiongtr Δημοσιευμένο 27 Απριλίου 2012 Share Δημοσιευμένο 27 Απριλίου 2012 Νομίζω ότι αυτό θα γινόταν σε οποιαδήποτε ευνομούμενη χώρα και νομίζω ότι όλοι θέλουμε η Ελλάδα να είναι πιο ευνομούμενη, πιο κοντά στα δυτικά πρότυπα Δυστυχώς φίλε sfaku το τι θέλουμε κάποιοι, (όχι όλοι, δεν μας συμφέρει) απέχει παρασάγγας από την πραγματικότητα. Freud-Σαντές Ποιητής-Ερωαναλυτής PhD-SG Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
freerock1974 Δημοσιευμένο 27 Απριλίου 2012 Share Δημοσιευμένο 27 Απριλίου 2012 +1 Επίσης νομίζω ότι η εκπομπή διατυπώνει βαρύτατες κατηγορίες και εδώ απορώ γιατί η ΑΕΠΙ δεν έχει χαλάσει τον κόσμο εφόσον συκοφαντείται, και γιατί ο εισαγγελέας δεν έχει παρέμβει για να διερευνήσει των λόγων το αληθές. Δεν υπηρξαν βαρυτατες κατηγοριες.Το ειδα τελικα. Υπηρξε αναφορα στα..διαπλεκομενα που ακουμε ολοι αλλα ΚΑΝΕΙΣ δεν εχει στοιχεια ή δεν τα παει στον εισαγγελεα για τους..δικους του λογους. Ο δημοσιογραφος γιατι δεν παει στον εισαγγελεα? Μηπως κανει μια εκπομπη για να πληξει τον εχθρο της ΕΡΤ?(λεω τωρα ο κουτοπονηρος). Απο που να μαθουμε την αντιδραση της ΑΕΠΙ (οι πολλοι)αφου μας ενημερωνουν οι δημοσιογραφοι-υπαλληλοι των καναλιων,σταθμων... Τεσπα,επειδη φανηκε οτι ειμαι υπερμαχος της ΑΕΠΙ,ενω δε μ ενδιαφερει καθολου,την εχω χ$%^νη, το θεμα μου ηταν οτι κουραστηκα σ αυτη τη χωρα ν ακουω αναπαραγομενους χαρακτηρισμους χωρις στοιχεια,χωρις την επεμβαση της δικαιοσυνης,χωρις ποινες και καποιοι μαλλον εκτιθενται σε κινδυνους αναπαραγοντας.Σ ενα μουσικο φορουμ. Ειτε ο παραβαινων-διαπλεκομενος λεγεται ΑΕΠΙ ειτε,δημοσιογραφοι,ειτε πολιτικοι,ας λειτουργησει η δικαιοσυνη επιτελους. Γι αυτο ζουμε ο,τι ζουμε.Επειδη ολα αιωρουνται και μεις στο καφενειο συζηταμε. Πολυ φιλικα,χωρις ιχνος εμπαθειας προς οιονδηποτε.. :) εδιτ:Yπαρχουν και τιμιοι δημοσιογραφοι.Μπορει και ο ''περι ου ο λογος''.. :) GROOVEYARD RECORDS - SUPER VINTAGE - WELCOME TO MOJO LAND Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
fusiongtr Δημοσιευμένο 27 Απριλίου 2012 Share Δημοσιευμένο 27 Απριλίου 2012 Ειτε ο παραβαινων-διαπλεκομενος λεγεται ΑΕΠΙ ειτε,δημοσιογραφοι,ειτε πολιτικοι,ας λειτουργησει η δικαιοσυνη επιτελους. Ορίστε? Η ποιά? :o Δυστυχώς η "δικαιοσύνη" στη Ελλάδα είναι σαν την αξιοκρατία! Την Ελληνική αξιοκρατία ρε φίλε! Freud-Σαντές Ποιητής-Ερωαναλυτής PhD-SG Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
freerock1974 Δημοσιευμένο 27 Απριλίου 2012 Share Δημοσιευμένο 27 Απριλίου 2012 Ορίστε? Η ποιά? :o Δυστυχώς η "δικαιοσύνη" στη Ελλάδα είναι σαν την αξιοκρατία! Την Ελληνική αξιοκρατία ρε φίλε! Nτουμ Σπυρο,σπερνω... :D Που σαι ρε διαπλεκομενε? ;D GROOVEYARD RECORDS - SUPER VINTAGE - WELCOME TO MOJO LAND Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
ndnikola Δημοσιευμένο 27 Απριλίου 2012 Share Δημοσιευμένο 27 Απριλίου 2012 Δεν υπηρξαν βαρυτατες κατηγοριες.Το ειδα τελικα. Υπηρξε αναφορα στα..διαπλεκομενα που ακουμε ολοι αλλα ΚΑΝΕΙΣ δεν εχει στοιχεια ή δεν τα παει στον εισαγγελεα για τους..δικους του λογους. Κατηγορίες υπήρξαν, και με στοιχεία : μαρτυρίες όσων "μπλεξανε", αποσπάσματα δικογραφιων και σχετικής νομοθεσίας, τοποθετήσεις ειδικών κλπ. Δεν είναι λαϊκό δικαστήριο η εκπομπη, και ούτε είναι ο ρόλος του δημοσιογράφου να παει στον εισαγγελέα έν προκειμενω.Ο ρόλος της συγκεκριμένης εκπομπής (που παρατέθηκε) είναι να θέσει ερωτήματα περί του τουλάχιστον υπόπτου και αδιαφανους τρόπου (συμφωνα με τα δεδομενα) με τον οποίο λειτουργεί η συγκεκριμένη εταιρία, τίποτε λιγότερο, τίποτε περισσότερο. θυμίζω ότι εάν κάποιος έχει στοιχεία για το αντίθετο (ότι π.χ. στο 9.58 πρόκειται για P90 σε άλλο σχήμα της γέφυρας της strat), εδώ είμαστε να το συζητήσουμε :). Αν και θα ήθελα να πιστεύω ότι εξυπακουεται, τα παραπάνω φιλικά, πάντα. http://www.lustinger.com/ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Superfunk Δημοσιευμένο 28 Απριλίου 2012 Share Δημοσιευμένο 28 Απριλίου 2012 Γι αυτο ζουμε ο,τι ζουμε.Επειδη ολα αιωρουνται και μεις στο καφενειο συζηταμε. +1000 παντως συνεχιζω να εκφραζω την ειλικρινη μου συμπαθεια στους αναξιοπαθουντες σουβλατζηδες,καφετζηδες και καντινιεριδες ολης της χωρας....(αν βεβαια κοβουν ΑΠΟΔΕΙΞΕΙΣ..... ;D) ενω οφειλω να τονισω ξανα οτι αν καποιος συνθετης θελει να λαμβανει καποια ανταμοιβη για τα κομματια του που παιζονται δημοσια (ραδιοφωνο,τηλεοραση,σηριαλ κτλ) καλο ειναι να γραφτει στην ΑΕΠΙ,φυσικα αν δεν τον ενδιαφερει κατι τετοιο και συνθετει για χομπυ,ή απλα ουδεις ασχολειται με αυτα που...συνθετει... ;D, δεν υπαρχει κανεις λογος να γραφτει. www.soundcloud.com/superfunk12 https://superfunk12.wordpress.com/ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
John Goumis Δημοσιευμένο 28 Απριλίου 2012 Share Δημοσιευμένο 28 Απριλίου 2012 Θα το δω κάποια στιγμή μες το ΣΚ που θα έχω χρόνο. Ωστόσο, στα πρώτα 7 λεπτά που είδα, κάτι μου έκανε τρομερή εντύπωση (δεν ξέρω αν δεν κατάλαβα καλά ή αν κουράστηκα ή αν δεν σκέφτομαι καθαρά μιας και είναι περασμένη η ώρα..) Λέει ο δημοσιογράφος ότι είναι ποινικό αδίκημα να μην πληρώσεις την ΑΕΠΙ ενώ δεν είναι να μην πληρώσεις την εφορία, τη ΔΕΗ, τα ασφαλιστικά ταμεία και μετά η βουλευτής λέει ότι είναι παράλογο που δεν είναι ποινικό αδίκημα να μην καταβάλλεις τις εισφορές σου π.χ. ενώ είναι να μην πληρώσεις την ΑΕΠΙ μπλα μπλα μπλα. Το αν όντως πας αυτόφωρο αν δεν πληρώσεις την ΑΕΠΙ δεν το έχω διασταυρώσει όντως. Όμως, σε μια περίοδο κρίσης, με έξτρα φόρους, χαράτσια, την κίνηση στην αγορά πεσμένη...εγω με τη λογική της κυρίας βουλευτού, αν ΔΕΝ είχα να πληρώσω το ταμείο μου, λόγω των άνω συνθηκών τις εισφορές μου, θα έπρεπε να πάω αυτόφορο ??? ??? :o :o Άσε που τρώω πρόστιμο αν αργήσω να πληρώσω...και μετά διαγράφομαι νομίζω από το ταμείο και μένω ξεκρέμαστος (άσε που αν δεν έχω τακτοποιήσει τις εισφορές μου δεν μπορώ καν να κόψω απόδειξη). Αλλά άλλο αυτό και άλλο να σου φορέσουνε βραχιόλια... Έχουν δουλέψει σε πραγματική δουλειά ποτέ στη ζωή τους αυτοί οι άνθρωποι?? Αν κατάλαβα λάθος και λέω κοτσάνα, πείτε μου,,,είναι περασμένη η ώρα ;D Σόρρυ για το οφ-τόπικ. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις