manosx Δημοσιευμένο 29 Απριλίου 2012 Share Δημοσιευμένο 29 Απριλίου 2012 Παιδιά αν γινόταν αυτό, τότε δε θα υπήρχαν και τα προβλήματα με τα παράνομα mp3, τα πειρατικά προγράμματα κλπ κλπ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
ndnikola Δημοσιευμένο 29 Απριλίου 2012 Share Δημοσιευμένο 29 Απριλίου 2012 Δεν είμαι σίγουρος για τον κλειδαριθμο, αλλα η προαγορασμενη playlist δεν βλέπω τον λόγο για να μην μπορουσε να λειτουργήσει. (οκ, το ζήτημα 'μαρτυρας' δεν θα έφευγε απο την εξίσωση) http://www.lustinger.com/ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
neeq Δημοσιευμένο 29 Απριλίου 2012 Share Δημοσιευμένο 29 Απριλίου 2012 Λάκη ευχαριστώ για τις απαντήσεις. Ηθελα να εντυπωσιάσω και μια δικηγόρο, θα της τα πω όλα αυτα, και λίγο μπερδεμένα για να γίνω ρεζίλι :D Δεν είναι κακή η ιδέα με τις προπληρωμένες playlist, αλλά το πρόβλημα νομίζω είναι η παράκαμψη των ετσι κι αλλιώς υπαρχοντων κανόνων. Οποτε πάλι θα πρεπει να υπαρχει μια ΑΕΠΙ για να διαπιστώνει ότι λειτουργουν σωστα οι προπληρωμενες playlists. Το καλύτερο θα ήταν να έχουμε καλύτερη κοινωνία :D Στα λυμμένα παρακαλώ ;D Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
marathon Δημοσιευμένο 29 Απριλίου 2012 Share Δημοσιευμένο 29 Απριλίου 2012 …..Δικηγόρους αλά Μάτλοκ , που κάνουν ντρίπλες στον μάρτυρα ...πως είχα την εντύπωση...ότι ΕΣΥ είσαι ένας τέτοιος? Μαραθώνιος Εναλλακτική Σχολή Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
RayDTutto Δημοσιευμένο 29 Απριλίου 2012 Share Δημοσιευμένο 29 Απριλίου 2012 Στο ξανάλεω, ΕΙΣΑΙ ΔΙΚΑΣΤΗΣ. ΔΕΝ ΞΕΡΕΙΣ ΤΙ ΕΓΙΝΕ. Ναι , κάποιος από τους δύο προφανώς λέει ψέματα. "Ιn dubio pro reo" Λάκη... ;) Αλλιώς μιλάμε για "προστασία" με γορίλλες το κράτος!!! When you will get good you will know. There is no guitar. There never was. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Moderator LK Δημοσιευμένο 29 Απριλίου 2012 Moderator Share Δημοσιευμένο 29 Απριλίου 2012 Δεν είμαι σίγουρος για τον κλειδαριθμο, αλλα η προαγορασμενη playlist δεν βλέπω τον λόγο για να μην μπορουσε να λειτουργήσει. (οκ, το ζήτημα 'μαρτυρας' δεν θα έφευγε απο την εξίσωση) Λέμε αν γινόταν τεχνικά (το ηχοσύστημα να μην μπορεί να αναπαράγει άλλο Play list , πέραν του αγορασμένου.) Και μισό track να ήθελες να προσθέσεις, θα έπρεπε να δώσεις κωδικό. (nonsense) ;D ;D ;D ;D Ναι, αυτό απαιτεί ενδοχομένως υποχρεωτική αγορά νέων «ειδικών» μηχανημάτων αναπαραγωγής μουσικής, και φυσικά δεν ξέρω αν υλοποιείται τεχνικά. Αν ΔΕΝ, θα μείνουμε στα παρόντα δικονομικά και στην παρούσα πρακτική, κάποιος θα καταθέτει ψέματα, και κάποιος αλήθεια….κάποιος θα γκρινιάζει και κάποιος θα διαμαρτύρεται….κάποιος θα κάνει εκπομπές …και εγώ θα «μαλώνω» με το Νίκο (ndnikola) διαδικτυακά. :P :P ;D ;D ;D ;D ...πως είχα την εντύπωση...ότι ΕΣΥ είσαι ένας τέτοιος? Δεν μιλούσα γιε εμένα....για τους άλλους έλεγα..... :P ;D ;D ;D "Ιn dubio pro reo" Λάκη... ;) Αλλιώς μιλάμε για "προστασία" με γορίλλες το κράτος!!! Ρέι, ΔΕΝ γίνεται αλλιώς και το ξέρεις ;) Christodoulos Kallianides (@kallianides_photography) • Instagram photos and videos Christodoulos Kallianides - YouTube Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
manosx Δημοσιευμένο 29 Απριλίου 2012 Share Δημοσιευμένο 29 Απριλίου 2012 Πάντως τεχνικά, στο υπογράφω πως δεν. Θα αρκούσε ένα απλό ipod και ένα (έστω modded) line in, και τέλος. ;D Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Moderator LK Δημοσιευμένο 29 Απριλίου 2012 Moderator Share Δημοσιευμένο 29 Απριλίου 2012 Πάντως τεχνικά, στο υπογράφω πως δεν. Θα αρκούσε ένα απλό ipod και ένα (έστω modded) line in, και τέλος. ;D Να βρεις τρόπο να κλειδώσεις το Line out τότενες....τι σε πλερώνουμε ναούμε;;; Στρώς στη δουλειά! :P :P :P ;D ;D ;D ;D ;D ;D Christodoulos Kallianides (@kallianides_photography) • Instagram photos and videos Christodoulos Kallianides - YouTube Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
nickel Δημοσιευμένο 29 Απριλίου 2012 Share Δημοσιευμένο 29 Απριλίου 2012 Μιας και αναφέρθηκαν οι ραδιοφωνικοί σταθμοί, υπενθυμίζω ότι τα όργανα έχουν αρχίσει εδώ και λίγα χρόνια: ΣΚΑΪ, ΑΕΠΙ ΚΑΙ ΚΟΙΝΗ ΛΟΓΙΚΗ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
neeq Δημοσιευμένο 29 Απριλίου 2012 Share Δημοσιευμένο 29 Απριλίου 2012 Μιας και αναφέρθηκαν οι ραδιοφωνικοί σταθμοί, υπενθυμίζω ότι τα όργανα έχουν αρχίσει εδώ και λίγα χρόνια: ΣΚΑΪ, ΑΕΠΙ ΚΑΙ ΚΟΙΝΗ ΛΟΓΙΚΗ "Σαν δικηγόρος έχω παραστεί σε δίκη στην οποία η ΑΕΠΙ ζητούσε από ιδιοκτήτη κινηματογράφου την καταβολή επιπλέον αμοιβής για την μουσική που ακούγονταν στην ταινία την οποία έπαιζε ο κινηματογράφος" απαπά καραγκιοζιλίκια ;D Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις