Superfunk Δημοσιευμένο 27 Απριλίου 2012 Share Δημοσιευμένο 27 Απριλίου 2012 Μη μπερδευετε τους καλους στιχους με τους πολυπλοκους (ή ψαγμενους) στιχους.. Ενας στιχος ειναι καλος ακομα και αν ειναι πολυ απλος και αναφερεται σε πολυ καθημερινα και "κλασσικα" πραγματα (σε αγαπω ,με αγαπας κτλ.) Κακος ειναι ενας στιχος που δεν εχει δομη,ροη,σωστες λεξεις,κομπαζει ,ειναι...ηλιθιος... ;D..και ειναι υπερφιαλος. Παραδειγμα ΑΡΙΣΤΟΥΡΓΗΜΑΤΙΚΟΥ κομματιου (προσωπικα το θεωρω το καλυτερο ΠΟΠ κομματι που εχω ακουσει στη ζωη μου) με απλουστατο αλλα και ταυτοχρονα εξαιρετικο στιχο www.soundcloud.com/superfunk12 https://superfunk12.wordpress.com/ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
audiokostas Δημοσιευμένο 27 Απριλίου 2012 Share Δημοσιευμένο 27 Απριλίου 2012 Παραδειγμα ΑΡΙΣΤΟΥΡΓΗΜΑΤΙΚΟΥ κομματιου (προσωπικα το θεωρω το καλυτερο ΠΟΠ κομματι που εχω ακουσει στη ζωη μου) με απλουστατο αλλα και ταυτοχρονα εξαιρετικο στιχο [σ.σ. είναι το Do You Want To Know A Secret των Beatles] Ελα ρε συ.... Σου αρέσουν οι Beatles ; Δεν μας τα χες πει αυτά..... Δεν έχουν θόρυβο οι μαγνήτες. Απλά γκρινιάζουν όταν δεν παίζουν. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Jazzjoker Δημοσιευμένο 27 Απριλίου 2012 Share Δημοσιευμένο 27 Απριλίου 2012 Spice Girls - Wannabe - Lyrics Ενωμοτάρχης Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
audiokostas Δημοσιευμένο 27 Απριλίου 2012 Share Δημοσιευμένο 27 Απριλίου 2012 ΜΙΑ ΘΕΡΜΗ ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ Μπορούμε στο συγκεκριμένο thread να συζητήσουμε την άποψή μας χωρίς να κάνουμε συνέχεια link από youtube και copy-paste στιχους ολόκληρων τραγουδιών; Δεν έχουν θόρυβο οι μαγνήτες. Απλά γκρινιάζουν όταν δεν παίζουν. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
hwept Δημοσιευμένο 27 Απριλίου 2012 Share Δημοσιευμένο 27 Απριλίου 2012 Εμενα παντως τα αγαπημενα μου τραγουδια εχουν κατα 98% γελοιους στιχους και μπορω να πω οτι δε με πειραζει καθολου. Σιγουρα οταν ενα καλο μουσικα κομματι εχει κ καλο στιχο τοτε απογειωνεται αλλα αυτο ειναι σπανιο. Ευχαριστως ναι, αλλα....ΟΧΙ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Superfunk Δημοσιευμένο 27 Απριλίου 2012 Share Δημοσιευμένο 27 Απριλίου 2012 Εμενα παντως τα αγαπημενα μου τραγουδια εχουν κατα 98% γελοιους στιχους και μπορω να πω οτι δε με πειραζει καθολου. μπορεις να αναφερεις μερικα? απο περιεργεια ρωταω. www.soundcloud.com/superfunk12 https://superfunk12.wordpress.com/ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
audiokostas Δημοσιευμένο 27 Απριλίου 2012 Share Δημοσιευμένο 27 Απριλίου 2012 Στα πρόχειρα, από τα γνωστά μόνο, Tutti Frutti, Surfing Bird, Smells like teen spirit, Stairway to Heaven, I am the Walrus, Bohemian Rhapsody,,,,,,, Και ούτε καν έπιασα το Metal :) Δεν έχουν θόρυβο οι μαγνήτες. Απλά γκρινιάζουν όταν δεν παίζουν. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Earendil Δημοσιευμένο 27 Απριλίου 2012 Share Δημοσιευμένο 27 Απριλίου 2012 Στα πρόχειρα, από τα γνωστά μόνο, Tutti Frutti, Surfing Bird, Smells like teen spirit, Stairway to Heaven, I am the Walrus, Bohemian Rhapsody,,,,,,, Και ούτε καν έπιασα το Metal :) Καλημέρα. Τα παραπάνω τί είναι ακριβώς; Παραδείγματα κομματιών με "λίγο" στίχο; τασκερα απο βουτυρο οπως αποκαλουμε μερικη Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
audiokostas Δημοσιευμένο 27 Απριλίου 2012 Share Δημοσιευμένο 27 Απριλίου 2012 Δεν έχουν θόρυβο οι μαγνήτες. Απλά γκρινιάζουν όταν δεν παίζουν. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
audiokostas Δημοσιευμένο 27 Απριλίου 2012 Share Δημοσιευμένο 27 Απριλίου 2012 Κοίτα, το ζήτημα είναι πολύπλοκο. Είναι αντικείμενο συζήτησης στις παρέες μας από τότε που αρχίσαμε να ακούμε ως συνειδητή επιλογή το ροκ ή/και τέλος πάντων την ψάχναμε γενικότερα. Εκ προοιμίου όμως όταν αρχίζεις με ορισμούς "καλό κομμάτι" / "καλός στίχος", θα έχεις προβλήματα. Ποιός τα οριοθετεί και ποιός αποφασίζει ποιά είναι αυτά. Και μετά βλέπουμε αν παίζει ρόλο η μίξη τους. Έχω απόψεις επί του θέματος (εν μέρει με κάλυψε ο SF) αλλά θα επανέλθω λίγο αργότερα καθότι πνίγομαι προς το παρόν. Δεν έχουν θόρυβο οι μαγνήτες. Απλά γκρινιάζουν όταν δεν παίζουν. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση