Προς το περιεχόμενο

βοηθεια με μπρατσο που "κολαει" στη παλαμη.

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Πάρε ένα ντουκόχαρτο από ένα χρωματοπωλείο, το πιο ψηλό σε νούμερο και τρίφτο. Είναι πέντε λεπτά δουλειά, μπορείς να την κάνεις μόνος και θα εντυπωσιαστείς με το αποτέλεσμα.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Κι εγώ στο τέλος του βίντεο περίμενα να πει "ας δούμε τώρα πώς θα ομορφύνουμε αυτό το 'γδάρσιμο' που κάναμε". Το αισθητικό αποτέλεσμα ήταν όντως άσχημο.

ναι αυτο για τα βαμμενα μανικια ,σε αυτα που εχουν απλα βερνικη δεν ειναι ασχημα τα αποτελεσματα ειδικα εαν γινει η δουλεια με προσοχη  και χωρις βαρβαροτητες (ε ενταξη θελει και λιγο "χερι",μην εχεις πιασει πρωτη φορα στη ζωη σου γυαλοχαρτο).

σημ.οτι το εχω κανει και στα δυο ειδων τα μανικια.

αυτα βεβαια για το "κουβεντα να γινεται"αφου ο bluesman αποφασισε τι θα κανει!

bluesman, αυτό που σκέφτεσαι να κάνεις ίσως δείχνει περίεργο. Που θα ξεκινάει και

που θα τελειώνει το ματ? Θα σου πρότεινα αυτό που έκανα στην classic vibe strat

μου, ελαφρύ ξύσιμο με 1000ρι σε όλο το μπράτσο. Κρατάς το vintage tint και κερδίζεις

την silky smooth αίσθηση του satin... είναι και τζάμπα. Δες αν σου αρέσει αισθητικά.

IMG_1562.thumb.jpg.41e0816a250e33e79941d858b80aeb17.jpg

IMG_1563.thumb.jpg.659ec3ad7f5cc014633e60a88a7ecfb6.jpg

IMG_1564.thumb.JPG.13422c55bd0368c3837d39c6522c93c1.JPG

ευχαριστω, αλλα γυαλοχαρτο δεν εχω χρησιμοποιησει πανω σε ξυλο ποτε και μιας και πηγα στο μαστορα μια ιδια κιθαρα με αυτη της φωτογραφια -clasic vibe - αλλα 60s oχι 50s για  να μου μονταρει ενα custom neck που διαμορφωσα γιατι το μπρατσο της ηταν αβολο και τα ταστα φθαρθηκαν σε 1 χρονο

Ο μαστορας δε θα με χρεωσει κατι ιδιαιτερο, θα σας παρουσιασω με φωτο και τη clasic vibe 60s με το νεο της μπρατσο.. ;)

Τωρα αναφορικα με το πως θα ειναι το νεο λουστρο και που θα ενωνεται με το παλιο, οπτικα μου ανεφερε οτι δε θα ειναι ορατο καθολου..!  να δουμε..!

IF THE SHIT FITS    ,  WEAR IT

Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργήστε λογαριασμό

Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!

Δημιουργία λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Σύνδεση
  • Δημοσιεύστε κάτι...

Τα cookies

Τοποθετήθηκαν cookies στην συσκευή σας για να είναι πιο εύκολη η περιήγηση στην σελίδα. Μπορείτε να τα ρυθμίσετε, διαφορετικά θεωρούμε πως είναι OK να συνεχίσετε. Πολιτική απορρήτου