panosprog Δημοσιευμένο 25 Απριλίου 2012 Share Δημοσιευμένο 25 Απριλίου 2012 Νεο βιντεο απο το προτζεκτ των Wilson/Akerfeldt το βιντεο ειναι ολα τα λεφτα η μουσικη κινειται σε πιο RIO/Avant-prog μονοπατια Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
TowerofPower Δημοσιευμένο 25 Απριλίου 2012 Share Δημοσιευμένο 25 Απριλίου 2012 σούπερ !!!Μετα και τη δισκάρα των OSI παμε δουμε τι παίζει και εκεί !! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
BlackForest Δημοσιευμένο 25 Απριλίου 2012 Share Δημοσιευμένο 25 Απριλίου 2012 Ποπο τελεια! Τον περιμενω καιρο αυτον τον δισκο ελπιζω να ειναι τοσο καλος οσο και ο Heritage! Η αληθεια ειναι πως αυτο το τραγουδι δεν μου ειπε και παρα πολλα αλλα μπορει απλα να θελει να του αφιερωσεις καποιο χρονο μεχρι να πιασεις ολο το concept του project τους! Πιστευω πως ο wilson και ο akerfeldt (ειδικα ο 2ος ειναι ο θεος μου) ειναι απο τις μεγαλυτερες μουσικες ιδιοφυεις στον χωρο αυτο! My spirit sighs in peace - Opeth Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
droneblack Δημοσιευμένο 26 Απριλίου 2012 Share Δημοσιευμένο 26 Απριλίου 2012 akerfeldt (ειδικα ο 2ος ειναι ο θεος μου) ειναι απο τις μεγαλυτερες μουσικες ιδιοφυεις στον χωρο αυτο! +100000000 φοβερος μαστορας ο τυπος! το συγκεκριμενο ,περιπου απο το 5το λεπτο αρχισε να με "διεγειρει",μυριζη η opethιλα εντονα 8) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση