THEOD Δημοσιευμένο 23 Απριλίου 2012 Share Δημοσιευμένο 23 Απριλίου 2012 Καλησπέρα , ανεβάζω ένα τζαμ που κάναμε με το δάσκαλο μου στο τέλος του μαθήματος και είχε πλάκα :) Αυτός παίζει ...... κανονικά και απο την πλευρά μου προσπαθώ να κρατήσω με ευλάβεια ένα καλό γκρουβ καλή ακρόαση ;) http://soundcloud.com/user6202336/samba-jam-2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
santso 4 Δημοσιευμένο 23 Απριλίου 2012 Share Δημοσιευμένο 23 Απριλίου 2012 Δεν μπορω να το ακουσω.... μου ζηταει το σαιτ login κι ιστοριες.... :P .... Λεει ελα ντε και το ντε ερχεται Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
THEOD Δημοσιευμένο 23 Απριλίου 2012 OP Share Δημοσιευμένο 23 Απριλίου 2012 Δεν μπορω να το ακουσω.... μου ζηταει το σαιτ login κι ιστοριες.... :P τσέκαρε το τώρα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
nasokosm Δημοσιευμένο 23 Απριλίου 2012 Share Δημοσιευμένο 23 Απριλίου 2012 Δεν μπορω να το ακουσω.... μου ζηταει το σαιτ login κι ιστοριες.... :P Και μένα ??? Εξη χορδές και ειναι πολλές Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
THEOD Δημοσιευμένο 23 Απριλίου 2012 OP Share Δημοσιευμένο 23 Απριλίου 2012 Και μένα ??? http://soundcloud.com/user6202336/samba-jam-2 αλλιώς παραιτούμαι ;D Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Jazzjoker Δημοσιευμένο 23 Απριλίου 2012 Share Δημοσιευμένο 23 Απριλίου 2012 Αριστούργημα. Ποιος παίζει πιάνο και ποιος τύμπανα; Ειδικά με το πιάνο τρελάθηκα. Εδιτ: και φοβερός ήχος. Αν ήταν CD, το έπαιρνα με τη μία. Ενωμοτάρχης Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
nasokosm Δημοσιευμένο 23 Απριλίου 2012 Share Δημοσιευμένο 23 Απριλίου 2012 Πάρα πολύ καλό, Μπράβο :D Απ ότι θυμάμαι παίζεις μπάσο, και ό δάσκαλος σου πιάνο? Αν ειναι έτσι είσαι πολύ τυχερός με τέτοιο δάσκαλο! Εξη χορδές και ειναι πολλές Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
THEOD Δημοσιευμένο 23 Απριλίου 2012 OP Share Δημοσιευμένο 23 Απριλίου 2012 Αριστούργημα. Ποιος παίζει πιάνο και ποιος τύμπανα; Ειδικά με το πιάνο τρελάθηκα. Εδιτ: και φοβερός ήχος. Αν ήταν CD, το έπαιρνα με τη μία. Θενξ jj Πιάνο παίζει ο Σαμι Αμίρης και τύμπανα ο Steve Gadd. To πιάνο ηχογραφήθηκε με ενα royer r121 και το κοντραμπάσο με ένα dpa 4099 . Aπο εφφε Χρησιμοποιήσαμε μόνο λίγο βάθος και ενά κομπρεσορα στο mixdown .Το μονο που μας ένοιαζε ηταν να τσεκάρουμε το παίξιμο και έτσι γράφαμε και σβήναμε πλακωμένα για κάνα δίωρο ;D Πάρα πολύ καλό, Μπράβο :D Απ ότι θυμάμαι παίζεις μπάσο, και ό δάσκαλος σου πιάνο? Αν ειναι έτσι είσαι πολύ τυχερός με τέτοιο δάσκαλο! Να σαι καλά Νάσο . Δεν είναι και πολύ δύσκολο να έχεις τέτοιο Δάσκαλο . Ο Σαμι μένει στην Αθήνα και ένα μέρος της δουλειάς του είναι να κάνει μαθήματα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Moderator LK Δημοσιευμένο 23 Απριλίου 2012 Moderator Share Δημοσιευμένο 23 Απριλίου 2012 Θόδωρε τα ξέρεις….στα ξαναείπα πολλάκις . Να στα ξαναπώ; Θα στα ξαναπώ! Άψογοι!!!! Mood…. phrasing……είστε για να σας έχω μπροστά μου live, κατά προτίμηση σε lobby ξενοδοχείου…..να πίνω να καπνίζω και πολλές γυναίκες…τι άλλο να θέλω! ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D Μπράβο σας!!! Ειλικρινά :D Christodoulos Kallianides (@kallianides_photography) • Instagram photos and videos Christodoulos Kallianides - YouTube Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Nestoras Δημοσιευμένο 23 Απριλίου 2012 Share Δημοσιευμένο 23 Απριλίου 2012 αλλιώς παραιτούμαι ;D Προς το παρόν παραιτούμαι 'γω. :) InfluenSir! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση