marathon Δημοσιευμένο 23 Απριλίου 2012 Share Δημοσιευμένο 23 Απριλίου 2012 Αν θες σου συστήνω και παρτενέρ. ;) Ναι? Εάν είναι καλή, το κάνω και εγώ...το βίντεο...και ας μην ανοίξω τις χειροπέδες!!!! Μαραθώνιος Εναλλακτική Σχολή Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Nestoras Δημοσιευμένο 23 Απριλίου 2012 Share Δημοσιευμένο 23 Απριλίου 2012 Ποιον? :P με βαλιτσα λεω να το κανω οχι με χειροπεδες! Με βαλίτσα;, με βαλίτσα. Ότι θές. Ναι? Εάν είναι καλή, το κάνω και εγώ...το βίντεο...και ας μην ανοίξω τις χειροπέδες!!!! Πλάκωσαν τα κομάντα τώρα. ;D InfluenSir! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Aggelos22i Δημοσιευμένο 23 Απριλίου 2012 OP Share Δημοσιευμένο 23 Απριλίου 2012 Ναι? Εάν είναι καλή, το κάνω και εγώ...το βίντεο...και ας μην ανοίξω τις χειροπέδες!!!! Οχι γιατι απο οτι ξερω εσυ διαθετεις γκριζα μαλλια :P αρα σαν νεοτερος μου ανηκει η παρτενερ! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
marathon Δημοσιευμένο 23 Απριλίου 2012 Share Δημοσιευμένο 23 Απριλίου 2012 Με βαλίτσα;, με βαλίτσα. Ότι θές.Πλάκωσαν τα κομάντα τώρα. ;D Γιατί ρε φίλος? Εγώ τη μηχανή του βίντεο θα κρατάω...λές να είναι επικίνδυνο? ;D ;D Οχι γιατι απο οτι ξερω εσυ διαθετεις γκριζα μαλλια ...μακάρι να είχα και αυτά!!!! Μαραθώνιος Εναλλακτική Σχολή Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Aggelos22i Δημοσιευμένο 23 Απριλίου 2012 OP Share Δημοσιευμένο 23 Απριλίου 2012 ...μακάρι να είχα και αυτά!!!! Δεν πειραζει καλη καρδια! :) τουλαχιστον δειχνεις καλο χαρακτηρα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση