Aggelos22i Δημοσιευμένο 23 Απριλίου 2012 OP Share Δημοσιευμένο 23 Απριλίου 2012 Έτσι, για να ξέρεις...όταν ήρθε η Gibson μου από την Αμερική, ήταν κλειδωμένη...και ο φίλος που την έφερε και εγώ κοιταχτήκαμε και ένα κρύος ιδρώτας μας πέρασε...έγραφε βέβαια στο χαρτί ότι ο αρχικός κωδικός είναι 0000 και μετά φτιάχνεις ότι θέλεις... :D η βαλιτσα ανοιγει με τον ιδιο τροπο που ανοιγουν οι χειροπεδες... Δηλαδη με ενα απλο ελασμα που το κανεις Γ και σπρωχνεις την κλειδαρια για να "ξεδαγκωσει" το γαντζακι... Αρα προστατευει μονο την κιθαρα (απο χτυπηματα) :P Παντως ειναι αρκετα συμπαθητικη με προσεγμενες ραφες και το εσωτερικο αρκετα ψαρωτικο! υ.γ. Σκεφτομαι να κανω ενα βιντεακι στο youtube How to open a Fender Deluxe Case :P Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
noe13 Δημοσιευμένο 23 Απριλίου 2012 Share Δημοσιευμένο 23 Απριλίου 2012 :D η βαλιτσα ανοιγει με τον ιδιο τροπο που ανοιγουν οι χειροπεδες... Δηλαδη με ενα απλο ελασμα που το κανεις Γ και σπρωχνεις την κλειδαρια για να "ξεδαγκωσει" το γαντζακι... Αρα προστατευει μονο την κιθαρα (απο χτυπηματα) :P Παντως ειναι αρκετα συμπαθητικη με προσεγμενες ραφες και το εσωτερικο αρκετα ψαρωτικο! υ.γ. Σκεφτομαι να κανω ενα βιντεακι στο youtube How to open a Fender Deluxe Case :P Αρα εχεις ανοιξει ΚΑΙ χειροπεδες!!! :o ;D Slow must go on....!!!! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
marathon Δημοσιευμένο 23 Απριλίου 2012 Share Δημοσιευμένο 23 Απριλίου 2012 Αρα εχεις ανοιξει ΚΑΙ χειροπεδες!!! :o ;D Ναι...ξέρεις....έχει μία φίλη που θέλει παιχνιδάκια... :D :D ;) Μαραθώνιος Εναλλακτική Σχολή Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Aggelos22i Δημοσιευμένο 23 Απριλίου 2012 OP Share Δημοσιευμένο 23 Απριλίου 2012 Αρα εχεις ανοιξει ΚΑΙ χειροπεδες!!! :o ;D εγραψα εγω χειροπεδες ??? και ποιος δεν εχει ανοξει! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Aggelos22i Δημοσιευμένο 23 Απριλίου 2012 OP Share Δημοσιευμένο 23 Απριλίου 2012 Ναι...ξέρεις....έχει μία φίλη που θέλει παιχνιδάκια... :D :D ;) παρεκτρεπομαστε!! :P θα με περασουν για δραπετη! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Guru Alter Δημοσιευμένο 23 Απριλίου 2012 Guru Share Δημοσιευμένο 23 Απριλίου 2012 υ.γ. Σκεφτομαι να κανω ενα βιντεακι στο youtube How to open a Fender Deluxe Case Tongue καντο, ξερεις ποσο κοσμο ξερω (κι εγω μεσα) που την εχει πατησει με κλειδωμενες θηκες? μεχρι και σε live εχω φιλο που δε μπορουσε να βγαλει την κιθαρα να παιξει ;D YouTube | Instagram Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Aggelos22i Δημοσιευμένο 23 Απριλίου 2012 OP Share Δημοσιευμένο 23 Απριλίου 2012 μεχρι και σε live εχω φιλο που δε μπορουσε να βγαλει την κιθαρα να παιξει ;D αχχααχαχαχ! αυτο ειναι το πρωτο πραγμα που μου περασε απο το μυαλο... Λες να μου κολλησει σε κανα Live και να γινω ρομπα ??? Παντως το βιντεακι παιζει να το κανω.. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Nestoras Δημοσιευμένο 23 Απριλίου 2012 Share Δημοσιευμένο 23 Απριλίου 2012 Παντως το βιντεακι παιζει να το κανω.. Αν θες σου συστήνω και παρτενέρ. ;) InfluenSir! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Aggelos22i Δημοσιευμένο 23 Απριλίου 2012 OP Share Δημοσιευμένο 23 Απριλίου 2012 Αν θες σου συστήνω και παρτενέρ. ;) Ποιον? :P με βαλιτσα λεω να το κανω οχι με χειροπεδες! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
kostas80 Δημοσιευμένο 23 Απριλίου 2012 Share Δημοσιευμένο 23 Απριλίου 2012 Ναι καλά τώρα ..... σε ποιόν τα πουλάς αυτά σε καταλάβαμε www.facebook.com/kostas.antonakopoulos Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση