panafana Δημοσιευμένο 21 Απριλίου 2012 Share Δημοσιευμένο 21 Απριλίου 2012 Ενα κοβερ του αγαπημένου μου τραγουδιού των AC/DC. Η ηχογράφηση έγινε με το usb του Fender Mustang II και λιγο eq στο Mixcraft. Το σολο δεν είναι και πολύ καλο στον τόνο κυρίως αλλά οκ :P . Η κιθαρα ειναι Harley Benton SG (μοντέλο δεν θυμάμαι) Ακούω σχόλια ;D ;D you_shook_me_all_night_long_cover.mp3 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
panafana Δημοσιευμένο 22 Απριλίου 2012 OP Share Δημοσιευμένο 22 Απριλίου 2012 Κανείς??? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Yannis_Knopf Δημοσιευμένο 22 Απριλίου 2012 Share Δημοσιευμένο 22 Απριλίου 2012 Μπραβο! Εμενα μου αρεσε! Νομιζω λειπουν λιγα μπασα...κατα τα αλλα το ακουσα πολυ ευχαριστα. We are the Sultans Of Swing Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
panafana Δημοσιευμένο 22 Απριλίου 2012 OP Share Δημοσιευμένο 22 Απριλίου 2012 Ευχαριστώ! ;D Το backing track ειχε πολλα μπάσα και ίσως γι αυτό να έκοψα λιγο παραπάνω. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
vonserke Δημοσιευμένο 22 Απριλίου 2012 Share Δημοσιευμένο 22 Απριλίου 2012 Πολύ καλό, εύγε! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Yannis_Knopf Δημοσιευμένο 22 Απριλίου 2012 Share Δημοσιευμένο 22 Απριλίου 2012 To ταυρακι ποσο το αγορασες? Το εχεις πειραξει καθολου. We are the Sultans Of Swing Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
panafana Δημοσιευμένο 22 Απριλίου 2012 OP Share Δημοσιευμένο 22 Απριλίου 2012 Πολύ καλό, εύγε! Ευχαριστώ! Την κιθάρα την αγόρασα σε σετ μαζί με ενισχυτή κτλ.. μόνη της έκανε 130€ και το μόνο που της έχω κάνει είναι να τη στείλω για ένα καλό σεταρισμα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση