mick77 Δημοσιευμένο 21 Απριλίου 2012 Share Δημοσιευμένο 21 Απριλίου 2012 Απολαυστικο!!! 8) 8) μου αρεσε πολυ ...... καλα το οτι εισαι μουσικαρα το ξερεις....τωρα θα σε λεω και σκηνοθεταρα !!! ;D ;D http://www.youtube.com/user/mick77guitarp Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
SpyrosCh Δημοσιευμένο 21 Απριλίου 2012 OP Share Δημοσιευμένο 21 Απριλίου 2012 όντως θα έβγαινε καλύτερο με μια καλύτερη κάμερα αλλά και τώρα περνάει άνετα η ατμόσφαιρα του making of Χαίρομαι που περνάει έστω αυτό! Ευχαριστώ και πάλι άπαντες που μπήκανε στον κόπο :) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Spyros Delta Δημοσιευμένο 21 Απριλίου 2012 Share Δημοσιευμένο 21 Απριλίου 2012 Ωραιο το Making of αλλα ο μουσικες ποοιυ ακουσα ηταν το κατι αλλο. Μπραβο. Σε ποιο σημειο εισαι? Κυκλοφαραει, κυκλοφορησε? Ακριβης τιτλος κυκλοφοριας? Spyros Delta - YouTube - https://www.facebook.com/spyros.delta Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Vasmar Δημοσιευμένο 22 Απριλίου 2012 Share Δημοσιευμένο 22 Απριλίου 2012 Ωραίο το making of!Αποστομωτικός ο συνδυασμός λιτού εξοπλισμού/εξαιρετικού αποτελέσματος που φαίνεται/ακούγεται στο βίντεο.Άψογο γενικά :) Ανυπομονούμε για το Wound.Πότε με το καλό ? it's all about balance... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
SpyrosCh Δημοσιευμένο 22 Απριλίου 2012 OP Share Δημοσιευμένο 22 Απριλίου 2012 Ευχαριστώ πολύ vasmar και Σπύρο, αν όλα πάνε καλά μέσα στο καλοκαίρι.. :) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
freerock1974 Δημοσιευμένο 22 Απριλίου 2012 Share Δημοσιευμένο 22 Απριλίου 2012 Ωραιο! Το ειδα με ευχαριστηση κι ενδιαφερον! Τα πλανα απο τα λαιβ και την μπαντα ηταν τα καλυτερα συναρτησει του εκπληκτικου μουσικου θεματος απο πισω.Ωραια κινηση! ;) Αν η καμερα τραβαει ετσι με φωτισμο δωματιου,αν ειχες φωτα(μανουρα βεβαια)θα ειχες εκπληκτικα αποτελεσματα και καλυτερο οπτικο ''σημα'' για επεξεργασια. Βεβαια θα ηταν λιγο σικε και μαλλον ηθελες αποτυπωση των αληθινων συνθηκων(ισως καλυτερα ετσι). Το μονο που με χαλασε ηταν η εισαγωγη,οχι σαν σκεψη αλλα επειδη οι σκαλες ηταν φρεσκοσφουγγαρισμενες.. :D ;D Ηθελε κανα φιλτρο εκει να τις..σκουριασει λιγο ή ενα frame να μην μοιαζει με ληψη απο προετοιμασια νυφης.. :D. Μου αρεσαν παντως οι σκηνοθετικες σου ιδεες Σπυρο! Αν μαθεις καλα το προγραμμα,θα δουμε ωραια πραματα! Well done! ΥΓ:Φωναρα η κοπελα! :o GROOVEYARD RECORDS - SUPER VINTAGE - WELCOME TO MOJO LAND Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
SpyrosCh Δημοσιευμένο 22 Απριλίου 2012 OP Share Δημοσιευμένο 22 Απριλίου 2012 Merci Σταύρο! Χαίρομαι που σου άρεσε. Καλά, φώτα εκει μέσα δεν χωράνε ούτε για αστείο δυστυχώς..(όχι ότι χωράει και τίποτ' άλλο βέβαια) ΥΓ:Φωναρα η κοπελα! :o Yep! :) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
elavd Δημοσιευμένο 22 Απριλίου 2012 Share Δημοσιευμένο 22 Απριλίου 2012 Σου έχω πει ρε Σπύρο ότι είναι σπαστικό να είσαι τόσο καλός μουσικός και συνθέτης; Κάνεις τον υπόλοιπο κόσμο να αισθάνεται άχρηστος ρε φίλε (εμένα πάντως σίγουρα)... τι να πω, ντροπή και αίσχος! :P Πέστα ρε Άλκεμιστ! Είμαι έτοιμος να βάλω αγγελία να πουλήσω ό,τι εξοπλισμό έχω και δεν έχω και να το γυρίσω στον αργαλειό... :-X Σπύρο είσαι αδιαμφισβήτητη ταλεντάρα και έχεις απίστευτη αισθητική σε ό,τι κι αν κάνεις (σύνθεση/εκτέλεση τώρα και video). Πριν καν ακούσω το album, είμαι σίγουρος ότι θα το λατρέψω! Το "μπράβο" είναι πολύ λίγο για σένα... ΥΓ1: Τα τύμπανα είναι φυσικά ή έχει γίνει programming; ΥΓ2: Η 2η κοπέλα (φωνάρα! ) που τραγουδάει είναι αυτή που τραγουδάει στο VOX; ΥΓ3: Με το AKG ηχογράφησες τα πάντα; (Ακουστικές/φωνές/κρουστά κλπ); Από ότι είδα δεν έχεις κάνει κάποια μόνωση στο δωμάτιο. Είχες προβλήματα κατά την ηχογράφηση; ΥΓ4: Το άλμπουμ θα κυκλοφορήσει από κάποια εταιρεία; www.facebook.com/YourPaintedSmile Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
ndnikola Δημοσιευμένο 22 Απριλίου 2012 Share Δημοσιευμένο 22 Απριλίου 2012 Ωραιο το Making of αλλα ο μουσικες ποοιυ ακουσα ηταν το κατι αλλο.Μπραβο.+1000, can't wait :). http://www.lustinger.com/ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
SpyrosCh Δημοσιευμένο 22 Απριλίου 2012 OP Share Δημοσιευμένο 22 Απριλίου 2012 :) ΥΓ1: Τα τύμπανα είναι φυσικά ή έχει γίνει programming; ΥΓ2: Η 2η κοπέλα (φωνάρα! ) που τραγουδάει είναι αυτή που τραγουδάει στο VOX; ΥΓ3: Με το AKG ηχογράφησες τα πάντα; (Ακουστικές/φωνές/κρουστά κλπ); Από ότι είδα δεν έχεις κάνει κάποια μόνωση στο δωμάτιο. Είχες προβλήματα κατά την ηχογράφηση; ΥΓ4: Το άλμπουμ θα κυκλοφορήσει από κάποια εταιρεία; 1. Το ez drummer είναι. 2.Ναι! 3.Ναι, είναι το μόνο μικρόφωνο που έχω..δυστυχώς καμμία μόνωση στο χώρο (δεν χωράει και πολλά πράματα μέσα.. Προβλήματα ναι, αλλά τίποτα που να μην αντιμετωπίζεται με υπομονή. Το humming της μονάδας ήταν ένα θέμα, ιδιαίτερα όταν έπρεπε να γραφτούν χαμηλά σε ένταση φωνητικά! 4.Όχι, πάλι όπως το προηγούμενο... Να'στε καλά elavd και ndnikola! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση