Προς το περιεχόμενο

Sons of a Gun - City's tales of innocence (funky_bassman)

funky_bassman

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Λοιπόν μετά από χρόνια βρεθήκαμε με την παλιά (και πρώτη) μου μπάντα... Αποφασίσαμε λοιπόν να γράψουμε ένα τραγουδάκι να θυμηθούμε τα παλιά... Ακόμη κι αν δεν είχαμε διακόψει τελείως σχέσεις δεν ήμασταν και στα καλύτερά μας... Ε κάτι η λυκειακή νοσταλγία κάτι οι μπύρες οδήγησαν στην ηχογράφηση... Λογικά τον Μήτσο τον έχετε ξανακούσει εδώ:

http://www.noiz.gr/index.php?topic=193014.0

Τέσπα για να μην τα πολυλογώ κάτσαμε 2 μερούλες με άφθονο αλκοόλ, πειράγματα, γέλια και κραξίματα και γράψαμε το τραγουδάκι... Το ξέρω πως έχει κάποιες ατέλειες που της άφησα ΕΠΙΤΗΔΕΣ για να μου θυμίζουν τα χρόνια στο σχολείο τότε που το μόνο που χρειαζόταν ήταν ένα υπόγειο, τρανζιστοράτοι ενισχυτές των 30 watt και όργανα ότι να'ναι! Επίσης βρέθηκα τελείως έξω από τα νερά μου να ηχογραφώ μπάντα σε metal φόρμες και πραγματικά πιστεύω πως πελάγωσα τελείως!!! Σε κάθε μία των περιπτώσεων ορίστε ένα κομμάτι βουτηγμένο στην "παιδική" νοσταλγία ;)

Κάθε σχόλιο δεκτό και αναμενόμενο...

(for the record: Είχαμε να ακούσουμε και να παίξουμε το κομμάτι από το 2008 και ειδικά ο κιθαρίστας έχει να παίξει ηλεκτρική από τότε..)

soad_citys_tales_of_innocence.mp3

LA ROJΑ ARMADA

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

To '08 πήγαινες ακόμα λύκειο βρε αθεόφοβε; Και μας το πετάς έτσι στη μούρη; Τι να σου πω παιδάκι μου... ;D

Το κομμάτι ωραίο, με τη βρώμα του, την (καλώς εννοούμενη) καφρίλα του, την ακατεργασιά του... Γούσταρα.

Something Wicked This Way Comes

To '08 πήγαινες ακόμα λύκειο βρε αθεόφοβε;

To 08 ήμουνα 2ο-3ο έτος! :P Απλά τότε σπάσαμε τη μπάντα!!! ;)

Ευχαριστώ για την ακρόαση... ;D

LA ROJΑ ARMADA

Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργήστε λογαριασμό

Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!

Δημιουργία λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Σύνδεση
  • Δημοσιεύστε κάτι...

Τα cookies

Τοποθετήθηκαν cookies στην συσκευή σας για να είναι πιο εύκολη η περιήγηση στην σελίδα. Μπορείτε να τα ρυθμίσετε, διαφορετικά θεωρούμε πως είναι OK να συνεχίσετε. Πολιτική απορρήτου