Στάθης Π. Δημοσιευμένο 20 Μαΐου 2012 Share Δημοσιευμένο 20 Μαΐου 2012 ΔΕΝ μου άρεσε το καινούριο του studio , όσο το παλιό.. Exουμε λινκς απο το παλιο; Να πω την αληθεια, αν δεν ηταν ηχεια του 80(ξερω κ γω ποτε βγηκαν...), θα μου περναγε η ιδεα promotion τοσες ευλογιες που τους δινει,μια κ δυο φορες το χει κανει... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Moderator LK Δημοσιευμένο 20 Μαΐου 2012 Moderator Share Δημοσιευμένο 20 Μαΐου 2012 Exουμε λινκς απο το παλιο; Δεν το είπα πάντως τόσο για το control room, όσο γενικά για τον περιβάλλοντα χώρο. ;) http://www.mothershipstudio.com/ Christodoulos Kallianides (@kallianides_photography) • Instagram photos and videos Christodoulos Kallianides - YouTube Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
wyndorf Δημοσιευμένο 20 Μαΐου 2012 Share Δημοσιευμένο 20 Μαΐου 2012 Να πω την αληθεια, αν δεν ηταν ηχεια του 80(ξερω κ γω ποτε βγηκαν...), θα μου περναγε η ιδεα promotion τοσες ευλογιες που τους δινει,μια κ δυο φορες το χει κανει... Μα αφου σου είπα .....αποτελεί standard επιλογή απο πολλά studio αλλα και παραγωγους ανά την υφήλιο .....όντως λεγεται ότι άμα πετυχει εκεί το mix ακούγεται καλα παντού ....... Rehearse more....edit less!!!!!! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Στάθης Π. Δημοσιευμένο 20 Μαΐου 2012 Share Δημοσιευμένο 20 Μαΐου 2012 Ναι, το καταλαβα,απλα μου εκανε εντυπωση που τα επαινουσε πολυ περισσοτερο απο ολους τους υπολοιπους χρηστες σε επαγγελματικα στουντιο,τελος παντων μια δικη μου χωρις ουσια παρατηρηση ηταν... Α,και κατι αλλο ακυρο...αυτά τα θερία ηχεία ψηλά στα control rooms είναι για ακροαση κατα το σεταρισμα της μπαντας;Και κατα την μιξη χρησιμοποιουνται τα νεαρφιλντ? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
wyndorf Δημοσιευμένο 20 Μαΐου 2012 Share Δημοσιευμένο 20 Μαΐου 2012 Farfield monitors , υπάρχουν σε αρκετά επαγγελματικά studio όπου το control room το επιτρέπει .....και αυτά είναι monitor, άκους κανονικά την μίξη σου..... Θα ήθελα να ακούσω τα δικά του.....γενικά το studio του το βρίσκω εξαιρετικό !!!!!!! Rehearse more....edit less!!!!!! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση