Προς το περιεχόμενο

"Sgt. Pepper's Lonely Hearts Club Band"

Nestoras

Προτεινόμενες αναρτήσεις

ακου μονο τα ΤΡΑΓΟΥΔΙΑ σαν συνθεσεις (και αν εχεις γραψει,ή εστω εχεις προσπαθησει να γραψεις εστω και ΕΝΑ τραγουδι στη ζωη σου...ΚΛΑΨΕ μαζι με ΟΛΟΥΣ εμας τους υπολοιπους αντικριζοντας την σαφεστατη ανωτεροτητα τους στον τομεα songwriting.. ;D)

Από μένα και σένα  μπορεί να είναι καλύτεροι  (αν και έχω γράψει καλύτερα κομμάτια απο τους beatles ;D- το θέλε οπ@π@ς σου) :P  αλλά μην τρελαθούμε  κιόλας  γράφαν και γράφουν  και  άλλοι 

Μην τρελαθούμε  ειπα , δεν  ζήλεψαν  την συνθετική τους δεινότητα  την επιτυχία τους ζήλεψαν,  ναι ήταν ενα μεγάλο ευφυές κατασκεύασμα  καλοστημένο και καλοκουρδισμενο  αυτό και τίποτα παραπάνω ,μπορει για κάποιους αυτό να είναι το παν  αλλα  να ξέρεις  οτι μπορείς  να πορευτείς και χωρίς αυτό

Χωρίς αυτούς, η μουσική θα ήταν όντως κατά πολύ φτωχότερη διότι θα είμασταν (ακόμα) εγκλωβισμένοι σε μία από τις δύο εξίσου άκυρες αντιλήψεις: α) ότι η μουσική είναι μία ακαδημαϊκή διαδικασία που αφορά ειδικούς (πολύ αγαπητή αντίληψη ανάμεσα στις μουσικάρες του νοιζ), β) ότι η μουσική είναι ένας τρόπος για να ζαλίζουμε τα @ρχ33δια του διπλανού μας (πολύ αγαπητή αντίληψη σε όλους τους ραδιοφωνικούς σταθμούς που παίζουν χαμηλής ποιότητας ποπ).

Με βρίσκει  αντίθετο  αυτό  και δεν την βλέπω ακαδημαϊκά την μουσική

Ακριβώς γι' αυτό θεωρώ άνθρωπο με ΣΟΒΑΡΗ στενοχώρια κάποιον που λέει ότι δεν του αρέσουν οι Beatles, κάτι σα να συναντήσω τύπο που να μου πει ότι του σπάει το σαπούνι π.χ.

Δεν είναι  απαραίτητη προϋπόθεση να σου αρέσουν οι beatles  για να ασχολείσαι με την μουσική  έστω σαν ...ακροατής

rust never sleeps

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντήσεις 63
  • Πρώτη
  • Τελευταία

Περισσότερες συμμετοχές

Περισσότερες συμμετοχές

Εικόνες

...η μουσική είναι μία ακαδημαϊκή διαδικασία που αφορά ειδικούς...

Εξαρτάται τι εννοείς "μουσική". Η συμφωνική μουσική π.χ., αφορά όντως "ειδικούς". Η τραγουδοποιία πάλι όχι.

Για εμένα αυτό είναι το πιο κουφό: Να ακούς γενικά τραγούδια (ποπ ροκ κλπ) και να μην σου αρέσουν οι Beatles. Που δηλαδή και μόνο Γρηγοριανούς Ψαλμούς να ακούς  ;D, πάλι θα εκτιμήσεις τη μουσικότητά τους. Αλλά να ακούς ροκ και τα συναφή, και να μην καταλαβαίνεις ότι οι Beatles είναι οι προπάτορες, ε αυτό είναι όντως περίεργο.

Αλλά να ακούς ροκ και τα συναφή, και να μην καταλαβαίνεις ότι οι Beatles είναι οι προπάτορες, ε αυτό είναι όντως περίεργο.

Επ .. το ροκ και τα συναφή  είναι άλλου παπα ευαγγέλιο  ;)

rust never sleeps

αν και έχω γράψει καλύτερα κομμάτια απο τους beatles

ε βαλε μας να ακουσουμε ενα ντε....εδω εγω που δεν εχω γραψει ουτε ΕΝΑ κομματι (και τωρα που το σκεφτομαι εχω γραψει...ουκ ολιγα και δισκογραφημενα και...ορφανα... ;D) που να ειναι εστω στο 20% του επιπεδου ενος Yesterday ή ενος Fixing a Hole & σας εχω βαλει να ακουσετε,προς κακη σας τυχη.. ;D,τοσα....

δεν  ζήλεψαν  την συνθετική τους δεινότητα  την επιτυχία τους ζήλεψαν,

δηλ. ολες αυτες οι...μουσικαρες (και συνθεταρες ταυτοχρονα πολλες φορες) που διασκευασαν και επαιξαν τα κομματια τους δεν τους...ζηλευαν συνθετικα?

παντως οσο περναει η ωρα νομιζω οτι απλα μας δουλευεις... ;D

www.soundcloud.com/superfunk12

https://superfunk12.wordpress.com/

Επ .. το ροκ και τα συναφή  είναι άλλου παπα ευαγγέλιο  ;)

Ρε και το ροκ, και τα πάντα όλα λέμε  ;D ;D ;D

Να, εδώ παίζουν και death metal

The Beatles Play Death Metal

;D ;D ;D

ε βαλε μας να ακουσουμε ενα ντε....

Ε ψάξε λίγο....είχα ποσταρει ενα παλιά απορώ πως σου πέρασε  απαρατήρητο  ;D

και για  να μην ξύνονται μερικοί στην γκλίτσα του τσοπάνη

θέλω να τονίσω οτι δεν εχω καμιά πρόθεση να απαξιώσω τους beatles  (εκ των πραγμάτων αδύνατο ) άπλα να επισημαινω (για αυτο και η παράθεση με το strange day) οτι ψάχνοντας λιγο παραπέρα βρίσκεις τελικά  ποιοι άφησαν ουσιώδεις  μουσική παρακαταθήκη και ποιοι όχι  μιλάμε πάντα  για αυτό που λέμε popular μουσική της νεότερης ιστορίας

παντως οσο περναει η ωρα νομιζω οτι απλα μας δουλευεις... ;D

γιατί  άσχημα περνάμε  ;D ;D ;D

rust never sleeps

Ε ψάξε λίγο....είχα ποσταρει ενα παλιά απορώ πως σου πέρασε  απαρατήρητο

αυτα που εχεις ποσταρει τα ΕΧΩ ΑΚΟΥΣΕΙ..δυστυχως αγαπητε μου..ΔΕΝ ειναι καλυτερα απο αυτα των Beatles (αλλα δεν πειραζει KANEIΣ δεν μπορει να γραψει καλυτερα τραγουδια απο αυτους οποτε come in & join the club... ;D) 

Helter Skelter

όταν μικρός το  άκουσα  στο rattle and hum   και ειδα  ότι δεν το υπογράφαν οι U2 έβγαλα σπυράκια

λες να την έπαθα απο τότε  ;D ;D ;D

rust never sleeps

όταν μικρός το  άκουσα  στο rattle and hum  και ειδα  ότι δεν το υπογράφαν οι U2 έβγαλα σπυράκια

και πιτσιρικας λοιπον και θρασυς...ε,ρε κουρεμα με την ψιλη που χρειαζεστε εσεις οι τεντυμποϊδες... ;D

εγω παλι το ακουσα απο τους U2 ...ΜΕΓΑΛΟΣ & μου αρεσε πολυ...

εγω παλι το ακουσα απο τους U2 ...ΜΕΓΑΛΟΣ & μου αρεσε πολυ...

εγω παλι το ακουσα απο τους Siouxsie and the Banshees ...MIKΡOΜΕΓΑΛΟΣ & τότε κατάλαβα το μεγαλείο των Beatles. 8)

InfluenSir!

Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργήστε λογαριασμό

Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!

Δημιουργία λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Σύνδεση

• Δημοσιεύστε κάτι...

Τα cookies

Τοποθετήθηκαν cookies στην συσκευή σας για να είναι πιο εύκολη η περιήγηση στην σελίδα. Μπορείτε να τα ρυθμίσετε, διαφορετικά θεωρούμε πως είναι OK να συνεχίσετε. Πολιτική απορρήτου