Προς το περιεχόμενο

"Sgt. Pepper's Lonely Hearts Club Band"

Nestoras

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Ισως ,αλλα πες μου, μαλλον πείτε μου,  ενα  group  που επηρεάστηκε  απο τους beatles  και κατά κάποιο ''τρόπο''  πρωτοπόρησε ,καταλαβαίνετε τι εννοώ ,λέγοντας  ‘’πρωτοπόρησε’’

He has been part (Pat Metheny) of a writing team with keyboardist Lyle Mays for more than twenty years - an association that has been compared to the Lennon/McCartney

Μαραθώνιος Εναλλακτική Σχολή

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντήσεις 63
  • Πρώτη
  • Τελευταία

Περισσότερες συμμετοχές

Περισσότερες συμμετοχές

Εικόνες

Ναι  σαν ζευγαράκι , γιατί μουσικά ....  ;)

Μουσικά τί? Θές ή δε θές εξέλιξη? ;D Δεν σημαίνει ότι επειδή ακούς (και αγαπάς) Beatles, θα γίνεις και κλώνος τους...αρκεί που σε έσπρωξαν να πιάσεις ένα όργανο στα χέρια σου

και  το ξαναλέω  έχεις αναρωτηθεί γιατί;;;!!!

τι μπορεί να  εχει  συμβεί  για να τους ξέρει και η γιαγιά μου ;;;;!!!

γιατί ξέρει τους beatles και οχι  τους  Floyd ;;;;

αυτή είναι  μόνο η προσφορά τους ;;;;

rust never sleeps

Μιλαμε για ενα απο τα σημοντικοτερα και επιδραστικοτερα γκρουπ στην ιστορια της μουσικης.

εγω ειμαι φαν του magical mystery tour αλλα και παλι υπαρχει δισκος beatles που να μην ειναι δισκαρος....

A musician who is travelling with the old blues while searching the psychedelic groovie sounds of the 60's with his guitar.

και  το ξαναλέω  έχεις αναρωτηθεί γιατί;;;!!!

τι μπορεί να  εχει  συμβεί  για να τους ξέρει και η γιαγιά μου ;;;;!!!

γιατί ξέρει τους beatles και οχι  τους  Floyd ;;;;

αυτή είναι  μονό η προσφορά τους ;;;;

εαν διαβασεις συνεντευξεις καλλιτεχνων στα 60's (Hendrix, stones, who k.....)

θα διαβαζεις συνεχεια την ιδια ατακα.

" εμεις θελουμε να κανουμε αυτο που κανανε οι Beatles να γραφουμε την δικια μας μουσικη"

A musician who is travelling with the old blues while searching the psychedelic groovie sounds of the 60's with his guitar.

τι μπορεί να  εχει  συμβεί  για να τους ξέρει και η γιαγιά μου ;;;;!!!

γιατί ξέρει τους beatles και οχι  τους  Floyd ;;;;

1) Έχεις ρωτήσει τη γιαγιά σου?

2) Οι Beatles είναι της εποχής της γιαγιάς σου ενώ οι Floyd όχι. Και οι Floyd μεγάλωσαν με Beatles.

3) Οι Beatles ήταν πιο ομορφόπαιδα από τους Floyd

4) Είχαν καλύτερο manager.

5) Ήταν το αντίπαλο δέος (της Ευρώπης) στον Elvis

6) Είχαν περισσότερα (ΠΟΠ) κομμάτια με στίχο από τους Floyd...σκέψου τη γιαγιά σου να τραγουδάει...το Ummagumma!!! ;D

Μπορώ να σκεφτώ 100 ακόμα λόγους εύκολα...εσύ δεν μπορείς?

Μπορώ να σκεφτώ 100 ακόμα λόγους εύκολα...εσύ δεν μπορείς?

πως το κρίνεις αυτό... μήπως  θες να ψηφήσεις  πάλι ΓΑΠ όπως και η γιαγιά μου  ;D

rust never sleeps

πως το κρίνεις αυτό... μήπως  θες να ψηφήσεις  πάλι ΓΑΠ όπως και η γιαγιά μου   ;D

πώς κρίνω τί?

Όσο για τον ΓΑΠ...μπορείς να ανατρέξεις στα παλιά γραπτά μου ;D ;D

Είσαι σίγουρος γι' αυτό;

Απόλυτα σίγουρος. Για του λόγου το αληθές http://en.wikipedia.org/wiki/The_Beatles

Το Let it be ξεκίνησε ως πρότζεκτ που θα συνδύαζε τις ηχογραφήσεις για το δίσκο με την κινηματογράφηση αυτών (και τη συναυλία στην ταράτσα) ώστε να κυκλοφορήσουν πακέτο δίσκος και ταινία. Αυτό ξεκίνησε το Γενάρη του 1969. Λόγω της διαλυτικής κατάστασης που υπήρχε, τους τσακωμούς, τη δυσφορία και τη βαριά ατμόσφαιρα (αποτυπώνονται όλα στα γυρίσματα του Let it be) και κυρίως λόγω της πρόσληψης του Φιλ Σπέκτορ για μηχανικού αφού είχαν ολοκληρωθεί πολλές ηχογραφήσεις, το πράγμα έφτασε σε οριακό σημείο κι έτσι το αφήσαν και ζητήσανε από τον Goerge Martin να γυρίσει για να κάνουν ένα δίσκο "όπως παλιά" και εγένετο Abbey Road. Οι ηχογραφήσεις του ξεκίνησαν Ιούνιο (νομίζω) 1969 και κυκλοφόρησε Σεπτέμβρη-Οκτώβρη 1969. Το Let it be πρωτοκυκλοφόρησε σαν πακέτο το Μάιο του '70.

Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργήστε λογαριασμό

Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!

Δημιουργία λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Σύνδεση

• Δημοσιεύστε κάτι...

Τα cookies

Τοποθετήθηκαν cookies στην συσκευή σας για να είναι πιο εύκολη η περιήγηση στην σελίδα. Μπορείτε να τα ρυθμίσετε, διαφορετικά θεωρούμε πως είναι OK να συνεχίσετε. Πολιτική απορρήτου