Guru Μανώλης Χναράκης Δημοσιευμένο 21 Απριλίου 2012 Guru Share Δημοσιευμένο 21 Απριλίου 2012 Δεν το έχω δοκιμάσει αλλά από τιμή είναι φθηνό και για έως 5 πεταλάκια ταυτόχρονα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
prophesib Δημοσιευμένο 21 Απριλίου 2012 OP Share Δημοσιευμένο 21 Απριλίου 2012 Μου φαίνεται πως είναι καλό και από άποψη τιμής και από το ότι μου το πρότειναν αυτοί. Και για να μου το προτείνουν κάτι θα ξέρουν πιστεύω ;D Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Sottos Δημοσιευμένο 21 Απριλίου 2012 Share Δημοσιευμένο 21 Απριλίου 2012 Ευχαριστώ πολύ για τις απαντήσεις. Ξανανοίγω το θέμα για να μου πείτε γνώμες για κάτι που βρήκα. Έγραψα και ένα e-mail στο thomann και μου συνέστησαν αυτό εδώ http://www.thomann.de/gr/harley_benton_powerplant_junior.htm . Τι λέτε και εσείς; Εμένα πάντως με έψησε σε σχέση με τα boss. Πάρα πολλοί χρησιμοποιούν στις πεταλιέρες(pedalboards) τα powerplant του Thomann. Είναι οικονομικά αλλά ποιοτικά. Θα τα βρεις να λειτουργούν σε διάφορα στούντιο και μαγαζιά για χρόνια χωρίς προβλήματα. Το junior είναι ο,τι πρέπει για τα πεταλάκια σου. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
prophesib Δημοσιευμένο 21 Απριλίου 2012 OP Share Δημοσιευμένο 21 Απριλίου 2012 'Αρα πιστεύεις πως θα φύγει το απαίσιο buzz?? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Sottos Δημοσιευμένο 22 Απριλίου 2012 Share Δημοσιευμένο 22 Απριλίου 2012 'Αρα πιστεύεις πως θα φύγει το απαίσιο buzz?? Αν εννοείς το 50Hz hum/βόμβο, ναι θα φύγει. Αν εννοείς άλλους περίεργους θορύβους, δε γνωρίζω. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση