mamakin Δημοσιευμένο 7 Μαΐου 2012 Share Δημοσιευμένο 7 Μαΐου 2012 Φίλε εγώ έχω αυτά. Μια χαρά είναι. http://www.musicstore.de/en_EN/GRD/AKG-K-240-MKII-Studio-Kopfhoerer-halboffen/art-REC0005852-000 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
BlackForest Δημοσιευμένο 7 Μαΐου 2012 Share Δημοσιευμένο 7 Μαΐου 2012 @blackforest:καλύτερα διοτι τωρα τους εχεις αποκλεισει σαν καταστηματα για αγορά. Σοβαρο καταστημα που δεν σε αφηνει να δοκιμασεις το "προιον" πριν αγορασεις δεν υπάρχει (ακομα και αν μοιαζεις με ζάκι ;D). Και με μη σοβαρο καταστημα δεν πρεπει να μπλεκεις. Οκ εχεις να μου προτεινεις καποιο "σοβαρο" καταστημα? Γιατι και εγω σε αυτα που ρωτησα σοβαρα νομιζα οτι ηταν... (εαν υπαρχει θεμα διαφημισης στειλε σε πμ) My spirit sighs in peace - Opeth Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
amerithanos Δημοσιευμένο 7 Μαΐου 2012 Share Δημοσιευμένο 7 Μαΐου 2012 εεεεεεεεε τι στείλε σε πμ?? :P Και μεις θέλουμε να μάθουμε "σοβαρά"καταστήματα που σε αφήνουν να δοκιμάζεις αυτό που θες να αγοράσεις :) :) :) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
BlackForest Δημοσιευμένο 8 Μαΐου 2012 Share Δημοσιευμένο 8 Μαΐου 2012 Ναι ρε φιλε εγω το πα μηπως υπαρχει θεμα να αναφερει για θεματα διαφημισης / δυσφημισης καταστηματων το οποιο μπορει να απαγορευεται στο σιτε :P εαν οχι τοτε... ΔΩΣΤΕ ΓΝΩΣΗ ΣΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ;D] Υ.Γ μπαι δε γουει μην ανησυχεις δεν μου εχει στειλει πμ ακομα... My spirit sighs in peace - Opeth Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση