C.black Δημοσιευμένο 18 Απριλίου 2012 Share Δημοσιευμένο 18 Απριλίου 2012 Παιδιά καλησπέρα μπορείτε να με διαφωτίσετε???Ποιό από τα δύο?? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
riotshield Δημοσιευμένο 18 Απριλίου 2012 Share Δημοσιευμένο 18 Απριλίου 2012 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
SPYROID Δημοσιευμένο 22 Απριλίου 2012 Share Δημοσιευμένο 22 Απριλίου 2012 Δεν εχω αποψη απο τι μεγαλες διαφορες θα εχουν στον ηχο παντως τα συν του ΕΗΧ ειναι οτι δεν χρειαζεται εξτρα διακοπτη για το ταπ και μπορεις να αποθηκευσεις ηχους. Εγω ειμαι πολυ ευχαριστημενος For Those About To Rock We Salute You Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
ekim Δημοσιευμένο 22 Απριλίου 2012 Share Δημοσιευμένο 22 Απριλίου 2012 Και το dd-7 δεν χρειάζεται ξεχωριστό διακόπτη για το tap tempo. Αν κρατήσεις πατημένο το πετάλι για 2 δεύτερα μπαίνεις σε mode που ρυθμίζεις το tempo και στην συνέχεια πρέπει να το ξανακρατήσεις πατημένο για να επιστρέψεις στην κανονική λειτουργία ( εννοείται με το tempo που έχεις ορίσει) σε περίπτωση που θες να κλείσεις (on/off) το πετάλι. Εντάξει, δεν είναι και τόσο εύχρηστο αλλά πάντως υπάρχει αυτή η δυνατότητα. Επίσης υπάρχει και υποδοχή για expression pedal ή εξωτερικό footswitch για το tempo. Τέλος στο hold mode (=εγγραφή λούπας έως 40sec) δεν μπορείς να αποθηκεύεις φράσεις για μελλοντική χρήση, παρά μόνο γράφεις και παίζει, έχοντας και δυνατότητα overdub (=εγγραφή φράσης επίσης έως 40sec επάνω σ' αυτήν που έχεις εγγράψει και αναπαράγεται ήδη). Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
faded Δημοσιευμένο 22 Απριλίου 2012 Share Δημοσιευμένο 22 Απριλίου 2012 Υπάρχει και το dd-20 που φτιάχνει και φραπόγαλο. Ρίξτου μια ματιά αν δεν το έχεις προσέξει. ;) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση