arisgibson Δημοσιευμένο 18 Απριλίου 2012 OP Share Δημοσιευμένο 18 Απριλίου 2012 Λοιπον φτιαξαμε μια μπαντα που παιζουμε απο blues μεχρι hard rock.Κατα βαση παιζουμε πολυ alterbridge.Εκτος ομως απο αυτα παιζουμε και λιγο joe satriani οποτε εγω ψαχνω εναν ενισχυτη που να εχει gain αλλα να μην βγαζει βρομια.Απο εξοπλισμο εχω μια ibanez js 100 για τα περισσοτερα τραγουδια για alterbridge ομως επειδη εχει αλλα κουρδισματα εχω μια squire bullet. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
arisgibson Δημοσιευμένο 18 Απριλίου 2012 OP Share Δημοσιευμένο 18 Απριλίου 2012 Συγνωμη ηθελα να πω να μην βγαζει ΠΟΛΥ βρομια αλλα να εχει gain και παραμορφωση εκει που χρειαζεται ισως αυτο ομως ειναι και θεμα δαχτυλων:S Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Yannis_Knopf Δημοσιευμένο 18 Απριλίου 2012 Share Δημοσιευμένο 18 Απριλίου 2012 Καλο ειναι να μας πεις και τι χρηματα θελεις να διαθεσεις. We are the Sultans Of Swing Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
arisgibson Δημοσιευμένο 18 Απριλίου 2012 OP Share Δημοσιευμένο 18 Απριλίου 2012 Χμμμ 600 ευρω ταβανι. Αλλα αν ειναι και λιγο παραπανω στειλτε μηπως το βρω μεταχειρισμενο απο πουθενα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Moderator kpeyos Δημοσιευμένο 18 Απριλίου 2012 Moderator Share Δημοσιευμένο 18 Απριλίου 2012 Με αυτό το budget αν θες να παίξεις πολλά εφέ και να κινηθείς πιο πειραματικά ή να πάρεις μια γενική ιδέα για το τί παίζει μαθαίνοντας με τον καιρό πάρε μια πεταλιέρα. Αν θες πιο βασικά πράγματα για roots rock καταστάσεις και να κομπλιμεντάρεις το βασικό σου set up κιθάρα ενισχυτής χρησιμοποιώντας μέχρι τρία το πολύ εφέ (π.χ wha, dirtbox, delay ή compressor, dirtbox, delay ή κάτι παρόμοιο) τότε τά καλά και ακριβά πετάλια θα σου προσφέρουν το κάτι παραπάνω σε ποιότητα. Θα μπορούσες με αυτό το budget βέβαια να αγοράσεις μέχρι και 4-5 πολύ ποιοτικά πετάλια για μεγαλύτερη ευελιξία, αλλά προυποθέτει εμπειρία και κυνήγι μεταχειρισμένων. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
gdevelek Δημοσιευμένο 18 Απριλίου 2012 Share Δημοσιευμένο 18 Απριλίου 2012 Με αυτό το budget αν θες να παίξεις πολλά εφέ και να κινηθείς πιο πειραματικά ή να πάρεις μια γενική ιδέα για το τί παίζει μαθαίνοντας με τον καιρό πάρε μια πεταλιέρα. Έχει ήδη πεταλιέρα, κορυφαία πεταλιέρα, και δηλώνει και ευχαριστημένος από αυτή. Βασικά το τόπικ είναι του τύπου "κουβέντα να γίνεται". Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
arisgibson Δημοσιευμένο 18 Απριλίου 2012 OP Share Δημοσιευμένο 18 Απριλίου 2012 600 ευρω μπορω να διαθεσω για κεφαλη. Απο εκει και περα τα πεταλακια ειναι αλλη ιστορια.Οσο να ναι ο ηχος της πεταλιερας μου ειναι λιγο πλαστικος.Με ενισχυτη ισως να ηταν καλυτερα μετα για πεταλακια βλεπουμε. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
arisgibson Δημοσιευμένο 18 Απριλίου 2012 OP Share Δημοσιευμένο 18 Απριλίου 2012 Οποτε προτεινετε μου καμια κεφαλη για να δω. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
arisgibson Δημοσιευμένο 18 Απριλίου 2012 OP Share Δημοσιευμένο 18 Απριλίου 2012 http://smart.noiz.gr/details.php?id=82436 κατι τετοιο θα μου εκανε? Τον ακουσα στο youtube και ακουγεται συμπαθητικος. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
antonis_mojo Δημοσιευμένο 18 Απριλίου 2012 Share Δημοσιευμένο 18 Απριλίου 2012 εγω θα σου προτεινα combo ενισχυτη,γιατι θα ειναι πιο ευκολο να τον κουβαλησεις οπου 8ες! εκτος αν θες να παιξεις σε καμια μεγαλη συναυλια...!! σου προτεινω 2,ο πρωτος ειναι πολυ καλος για All around παιξιματα,τον εχω εγω και ειμαι ευχαριστημενος ! http://www.thomann.de/gr/blackstar_ht_club_40_venue_combo.htm τωρα αν θελεις κατι πιο heavy κοιταξε κατι σε peavey η engl! http://www.thomann.de/gr/peavey_6505_plus_112_combo.htm Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση