thundersteel Δημοσιευμένο 17 Απριλίου 2012 OP Share Δημοσιευμένο 17 Απριλίου 2012 έχει φοβερό ήχο και απλά ΔΕΝ ξεκουρδίζει η κιθάρα.Είμαι πάρα πολύ ικανοποιημένος αν εξαιρέσεις οτι σε μερικά σημεία έχει ραγίσει το λούστρο επιφανειακά (κυρίως στο neck pocket αυτές τις ρωγμές που είναι σαν τριχες) :'( τίποτα φοβερό πάντως ναι το σκέφτηκα και εγώ για το neck plate αλλα θέλει πολυ μαεστρία ;)...και ναι thundersteel από Riot ;D εδώ έχω ανεβάσει και video Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
rage Δημοσιευμένο 17 Απριλίου 2012 Share Δημοσιευμένο 17 Απριλίου 2012 Μικρος που ειναι ο κοσμος... ποτε θα βρεθουμε να τη δω απο κοντα? ;D ;D ;D ;D ;D ;D http://i191.photobucket.com/albums/z109/rageop Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
thundersteel Δημοσιευμένο 17 Απριλίου 2012 OP Share Δημοσιευμένο 17 Απριλίου 2012 εεεεε?????????? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
rage Δημοσιευμένο 17 Απριλίου 2012 Share Δημοσιευμένο 17 Απριλίου 2012 Σου στελνω p.m. http://i191.photobucket.com/albums/z109/rageop Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
droneblack Δημοσιευμένο 17 Απριλίου 2012 Share Δημοσιευμένο 17 Απριλίου 2012 πολυ ωραια δουλεια μπραβο ρε μαστορα! και απο ηχο ,οπως τα λες! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
thundersteel Δημοσιευμένο 17 Απριλίου 2012 OP Share Δημοσιευμένο 17 Απριλίου 2012 ευχαριστώ φίλε μου.και φυσικά δεν είμαι μάστορας ;D ερασιτέχνης.απλά όλο αυτό είναι το χόμπυ μου και το αγαπάω τρελά και χαίρομαι που αρέσει. η μεγαλυτερη ικανοποίηση είναι αυτή :D Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
droneblack Δημοσιευμένο 17 Απριλίου 2012 Share Δημοσιευμένο 17 Απριλίου 2012 ευχαριστώ φίλε μου.και φυσικά δεν είμαι μάστορας ερασιτέχνης.απλά όλο αυτό είναι το χόμπυ μου και το αγαπάω τρελά ξερω ξερω,χομπιστας,αλλα στην δουλεια μου ετσι λεμε αυτους που εχουν "χερι" ασχετα αν ειναι στα αληθεια και κυριολεκτικα μαστορες `η οχι .(ειναι περισσοτερο τιμητικος ο τιτλος)! καλη συνεχεια φιλε μου!! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
bouzoukleri Δημοσιευμένο 17 Απριλίου 2012 Share Δημοσιευμένο 17 Απριλίου 2012 ένα ΜΕΓΑΛΟ ΜΠΡΑΒΟ. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
panagis Δημοσιευμένο 17 Απριλίου 2012 Share Δημοσιευμένο 17 Απριλίου 2012 Ωραια δουλεια συγχαρητηρια! ;) και καλοπαιχτη! Μια ερωτηση πες μας αν θες για το πως εκοψες και τοποθετησες το inlay στη ταστερια Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
rage Δημοσιευμένο 17 Απριλίου 2012 Share Δημοσιευμένο 17 Απριλίου 2012 Νομιζω οτι το μπρατσο ηταν ετοιμο εκτος του headstock. :) http://i191.photobucket.com/albums/z109/rageop Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση