thundersteel Δημοσιευμένο 17 Απριλίου 2012 Share Δημοσιευμένο 17 Απριλίου 2012 Καλησπέρα σε όλους και χρόνια πολλά. Με μεγάλη χαρά σας παρουσιάζω την νέα μου κιθάρα που έφτιαξα έπειτα απο πολλές δυσκολίες και αναποδιές και παραπάνω απο 13 μήνες δουλειάς.Παρακάτω παραθέτω μερικές φωτογραφίες συνοψίζοντας όλη αυτή τη δουλειά. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
thundersteel Δημοσιευμένο 17 Απριλίου 2012 OP Share Δημοσιευμένο 17 Απριλίου 2012 μπράτσο αγορασμένο ημιτελές και το σώμα αποκλειστικά κατασκευασμένο απο μένα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
thundersteel Δημοσιευμένο 17 Απριλίου 2012 OP Share Δημοσιευμένο 17 Απριλίου 2012 τα περισσότερα γίνανε με ένα μικρό dremel μια σέγα χειρός και ένα δανεικό σταθερό τρυπάνι Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
thundersteel Δημοσιευμένο 17 Απριλίου 2012 OP Share Δημοσιευμένο 17 Απριλίου 2012 το σώμα περάστηκε 4 χέρια sealer πολυουρεθάνης και 2 χέρια αστάρι λευκο σε σπρέυ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
thundersteel Δημοσιευμένο 17 Απριλίου 2012 OP Share Δημοσιευμένο 17 Απριλίου 2012 η ίδια διαδικασία έγινε και στο headstock στο μανίκι , ενώ μετά βάφτηκαν με χρώμα αυτοκινήτου Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
thundersteel Δημοσιευμένο 17 Απριλίου 2012 OP Share Δημοσιευμένο 17 Απριλίου 2012 στο headstock έκανα το λογότυπο με το χέρι και έπειτα περάστηκαν όλα με λούστρο αυτοκινήτου Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
rage Δημοσιευμένο 17 Απριλίου 2012 Share Δημοσιευμένο 17 Απριλίου 2012 μου αρεσει πολυ.... πολυ 80's κατασταση... Μια ερωτηση...οι μαγνητες ειναι bill lawrence USA και οχι bill & becky? Σωστα? http://i191.photobucket.com/albums/z109/rageop Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
thundersteel Δημοσιευμένο 17 Απριλίου 2012 OP Share Δημοσιευμένο 17 Απριλίου 2012 και δυο λόγια για τα specs της κιθάρας σώμα - φλαμούρι(ash) μανίκι - maple/rosewood tree of life inlay 22 jumbo ταστα (6100) μαγνήτες - bill lawrence usa (bridge/neck) κλειδια - schaller (germany) tremolo - floyd rose schaller (germany) 1volume/1tone 500k 3θέσιος επιλογέας για τους μαγνήτες 3θέσιος επιλογέας για coil split ξεχωριστά κάθε μαγνήτη curved neck pocket όπως έχουν πολλές strat για ευκολότερη προσβαση Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
thundersteel Δημοσιευμένο 17 Απριλίου 2012 OP Share Δημοσιευμένο 17 Απριλίου 2012 βασικά bill lawerence usa γράφουν επάνω μόνο αυτό ξέρω φιλε rage Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
rage Δημοσιευμένο 17 Απριλίου 2012 Share Δημοσιευμένο 17 Απριλίου 2012 οκ..νομιζω απο το ψαξιμο που εχω κανει εδω μεσα ισχυει αυτο που γραφω. Oπως και να εχει καλοπαιχτο το κιθαρονι. Μια λεπτομερεια που θα μου αρεσε πολυ ειναι να ειχες σκαλησει κατι στην πλακα που βιδωνει το μπρατσο. :) Και παλι πολλα μπραβο, πανεμορφη δουλεια. υ.γ. to thunderstreel ελπιζω να ειναι απο RIOT. ;) http://i191.photobucket.com/albums/z109/rageop Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση