pericles Δημοσιευμένο 15 Απριλίου 2012 Share Δημοσιευμένο 15 Απριλίου 2012 Που μενεις αν επιτρεπεται ;Κατι παιδια εχουν φτιαξει μια γκρουπαρα απο τα τεσσερα μερη του οριζοντα .Αμα θελεις βρισκεις ;D Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Vasmar Δημοσιευμένο 16 Απριλίου 2012 Share Δημοσιευμένο 16 Απριλίου 2012 Μπράβο για το arrangement μπράβο για το παίξιμο και ευχαριστούμε που το μοιράστηκες μαζί μας.Είμαι λάτρης του είδους κι ας μην έχω ασχοληθεί(ακόμα :D) παικτικά με αυτή την προσέγγιση.Απλά respect στο είδος που επέλεξες να ακολουθήσεις και στον τρόπο που το εκτελείς! Cheers, από έναν φαν :) it's all about balance... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
gskar Δημοσιευμένο 16 Απριλίου 2012 OP Share Δημοσιευμένο 16 Απριλίου 2012 Που μενεις αν επιτρεπεται ;Κατι παιδια εχουν φτιαξει μια γκρουπαρα απο τα τεσσερα μερη του οριζοντα .Αμα θελεις βρισκεις ;D Νομό Σερρών. Πάντως στο σχήμα κέλτικο που ξεκινήσαμε πέρυσι κάνουμε πρόβα κάθε 2-3 μήνες. Ο ένας Θεσσαλονίκη ο άλλος Κρήτη κι εγώ άντε να βρεθούμε. Ειδικά αν έχεις και οικογενειακές υποχρεώσεις. :) Μπράβο για το arrangement μπράβο για το παίξιμο και ευχαριστούμε που το μοιράστηκες μαζί μας.Είμαι λάτρης του είδους κι ας μην έχω ασχοληθεί(ακόμα :D) παικτικά με αυτή την προσέγγιση.Απλά respect στο είδος που επέλεξες να ακολουθήσεις και στον τρόπο που το εκτελείς! Cheers, από έναν φαν :) Σε ευχαριστώ πολύ για τα καλά σου λόγια :) http://www.youtube.com/user/gskarogiannis Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
constantinos9 Δημοσιευμένο 22 Απριλίου 2012 Share Δημοσιευμένο 22 Απριλίου 2012 Εξαιρετικό! Απλά!!! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Moderator Terry RoscoeBeck5 Δημοσιευμένο 22 Απριλίου 2012 Moderator Share Δημοσιευμένο 22 Απριλίου 2012 Χμμμ τώρα θα πω μια... κακιούλα για τους φίλους κιθαρίστες ;D Ε ρε γλέντια που θα γινόντουσαν άμα κοβόταν το ρεύμα ;D ;D ;D Αδερφέ είσαι εξαίρετος και λατρεύω αυτό που κάνεις γιατί είναι «ξεβράκωμα». Εδώ ή παίζεις ή δεν παίζεις καθόλου. ;) ;D Αδημονώ για το επόμενο που θα ανεβάσεις. all this has happened before and will happen again Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
THEOD Δημοσιευμένο 23 Απριλίου 2012 Share Δημοσιευμένο 23 Απριλίου 2012 Μπράβο και από μένα , έχεις διαλέξει το πιο δύσκολο και δημιουργικό στυλ παιξίματος . Η παρατήρηση (πάντα με την καλύτερη πρόθεση) έχει σχέση με το ρυθμό . Το επίπεδο σου είναι πάρα πολύ υψηλό και με λίγη πειθαρχία αμέσως γίνεσαι άψογος . Αυτό που βλέπω είναι μια άνοδος στο τεμπο που μετα απο ένα σημείο είναι πολύ δύσκολο να γίνουν οι chord solo /melody αλλαγές . Ένας μετρονόμος σε ακουστικό στο 2 4 σε πιο σε λίγο πιο χαμηλή ταχύτητα μπορεί μετά απο παίξιμο να δώσει στιβαρότητα και με καλό γκρουβ. Το αποτέλεσμα θα είναι άψογο . :) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
masters_of_the_universe Δημοσιευμένο 23 Απριλίου 2012 Share Δημοσιευμένο 23 Απριλίου 2012 Ωραια επιλογη κομματιου!Και ωραιος ο τροπος που το επαιξες. 8) Bassman and the masters of the universe!!! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
gskar Δημοσιευμένο 24 Απριλίου 2012 OP Share Δημοσιευμένο 24 Απριλίου 2012 Εξαιρετικό! Απλά!!! Σε ευχαριστώ πολύ! Χμμμ τώρα θα πω μια... κακιούλα για τους φίλους κιθαρίστες ;D Ε ρε γλέντια που θα γινόντουσαν άμα κοβόταν το ρεύμα ;D ;D ;D Αδερφέ είσαι εξαίρετος και λατρεύω αυτό που κάνεις γιατί είναι «ξεβράκωμα». Εδώ ή παίζεις ή δεν παίζεις καθόλου. ;) ;D Αδημονώ για το επόμενο που θα ανεβάσεις. Σε ευχαριστώ. Γλιτώνω και τις αυξήσεις τις ΔΕΗ ;D Άσε που μου αρέσει πολύ και ο γυμνισμός ;D ;D ;D Μπράβο και από μένα , έχεις διαλέξει το πιο δύσκολο και δημιουργικό στυλ παιξίματος . Η παρατήρηση (πάντα με την καλύτερη πρόθεση) έχει σχέση με το ρυθμό . Το επίπεδο σου είναι πάρα πολύ υψηλό και με λίγη πειθαρχία αμέσως γίνεσαι άψογος . Αυτό που βλέπω είναι μια άνοδος στο τεμπο που μετα απο ένα σημείο είναι πολύ δύσκολο να γίνουν οι chord solo /melody αλλαγές . Ένας μετρονόμος σε ακουστικό στο 2 4 σε πιο σε λίγο πιο χαμηλή ταχύτητα μπορεί μετά απο παίξιμο να δώσει στιβαρότητα και με καλό γκρουβ. Το αποτέλεσμα θα είναι άψογο . :) Θεόδωρε σε ευχαριστώ πολύ. Οι παρατηρήσεις είναι πάντα εύστοχες. Το ήξερα και την ώρα που το έπαιζα αλλά και όταν το είδα ότι ο ρυθμός μου δεν ήταν σωστός. Εκείνη την ώρα όμως δεν είχα κουράγιο να το ξαναπαίξω, καθώς ήδη το στήσιμο της κάμερας του μικροφώνου κλπ με έιχε ήδη κουράσει. Από του χρόνου που θα έχω δικό μου χώρο στο σπίτι θα τα έχω μόνιμα στημένα και θα ασχολούμαι μόνο με το εκτελεστικό κομμάτι. Πάντως έχω μία τάση να τρέχω λίγο κάποια κομάτια (είναι και το νεαρό της ηλικίας μου ;D ;D ;D) Ωραια επιλογη κομματιου!Και ωραιος ο τροπος που το επαιξες. 8) Σε ευχαριστώ πολύ! http://www.youtube.com/user/gskarogiannis Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση