rossi Δημοσιευμένο 20 Ιανουαρίου Share Δημοσιευμένο 20 Ιανουαρίου (επεξεργασμένο) Πιτσιρίκος στις αλάνες ημουν δεινός σκόρερ..... Όπως και να μου ερχόταν η μπάλα την κάρφωνα,με όποιον και να έπαιζα. Κάποιοι λέγαν ότι ήμουν ταλέντο..εποχές λίγο μετά του Μουντιάλ του 1982 οπότε όλοι με φώναζαν Rossi... από τον αείμνηστο Ιταλό σκόρερ Paolo Rossi... Επεξεργασμένο 20 Ιανουαρίου από rossi 4 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Spyros Delta Δημοσιευμένο 20 Ιανουαρίου Share Δημοσιευμένο 20 Ιανουαρίου (επεξεργασμένο) 6 λεπτά πριν, rossi είπε Πιτσιρίκος στις αλάνες ημουν δεινός σκόρερ..... Όπως και να μου ερχόταν η μπάλα την κάρφωνα,με όποιον και να έπαιζα. Κάποιοι λέγαν ότι ήμουν ταλέντο..εποχές λίγο μετά του Μουντιάλ του 1982 οπότε όλοι με φώναζαν Rossi... από τον αείμνηστο Ιταλό σκόρερ Paolo Rossi... Εγω ακουω οτι εισαι ακομα φονιας και τα παστελωνεις . Επεξεργασμένο 20 Ιανουαρίου από Spyros Delta Spyros Delta - YouTube - https://www.facebook.com/spyros.delta Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Nekkon Δημοσιευμένο 20 Ιανουαρίου Share Δημοσιευμένο 20 Ιανουαρίου 10 λεπτά πριν, rossi είπε Πιτσιρίκος στις αλάνες ημουν δεινός σκόρερ..... Όπως και να μου ερχόταν η μπάλα την κάρφωνα,με όποιον και να έπαιζα. Κάποιοι λέγαν ότι ήμουν ταλέντο..εποχές λίγο μετά του Μουντιάλ του 1982 οπότε όλοι με φώναζαν Rossi... από τον αείμνηστο Ιταλό σκόρερ Paolo Rossi... Τι είπες τώρα ρε φίλε... Δεν έχουμε αλάνες στις μέρες μας Never give up! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
rossi Δημοσιευμένο 20 Ιανουαρίου Share Δημοσιευμένο 20 Ιανουαρίου 11 λεπτά πριν, Spyros Delta είπε Εγω ακουω οτι εισαι ακομα φονιας και τα παστελωνεις πολύ καλά άκουσες!!! Κάθε γειτονιά και αλάνα τότε.... 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
rossi Δημοσιευμένο 20 Ιανουαρίου Share Δημοσιευμένο 20 Ιανουαρίου (επεξεργασμένο) 10 λεπτά πριν, Nekkon είπε Τι είπες τώρα ρε φίλε... Δεν έχουμε αλάνες στις μέρες μας Κάθε γειτονιά και αλάνα....ήθελε κοτσια να πας να παίξεις εκτός έδρας στην αλάνα της πάνω γειτονιάς....πεφταν κορμιά και φαπες.... Επεξεργασμένο 20 Ιανουαρίου από rossi Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση