WILO Δημοσιευμένο 29 Αυγούστου 2009 Share Δημοσιευμένο 29 Αυγούστου 2009 χα χα χα χα χα ;D ;D Trance-former Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Mesimeriaris Δημοσιευμένο 29 Αυγούστου 2009 Share Δημοσιευμένο 29 Αυγούστου 2009 Ο μεσημεριαρης ειναι ενας φανταστικος χαρακτηρας-φοβητρο για τα παιδια σε καποια χωρια του Χελμου.Τριγυρνα τα μεσημερια στα χωρια και τιμωρει τους διαταρασσοντες την μεσημεριανη ησυχια.Η εναλλακτικη του ονομασια ειναι "ο Παιδιάς". Αυτο το αστειο boogieman υποβαθρο σε συνδυασμο με την ροπη μου προς μεσημεριανους περιπατους μου εδωσαν το nick. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Evilnye Δημοσιευμένο 29 Αυγούστου 2009 Share Δημοσιευμένο 29 Αυγούστου 2009 Ο μεσημεριαρης ειναι ενας φανταστικος χαρακτηρας-φοβητρο για τα παιδια σε καποια χωρια του Χελμου.Τριγυρνα τα μεσημερια στα χωρια και τιμωρει τους διαταρασσοντες την μεσημεριανη ησυχια.Η εναλλακτικη του ονομασια ειναι "ο Παιδιάς". Αυτο το αστειο boogieman υποβαθρο σε συνδυασμο με την ροπη μου προς μεσημεριανους περιπατους μου εδωσαν το nick. χαχαχα απίστευτο! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
audiokostas Δημοσιευμένο 29 Αυγούστου 2009 Share Δημοσιευμένο 29 Αυγούστου 2009 Ο μεσημεριαρης ειναι ενας φανταστικος χαρακτηρας-φοβητρο για τα παιδια σε καποια χωρια του Χελμου. Ενώ στην Αιτωλοακαρνανία το έχω ακούσει ως η Μεσημέρω. Κακιά, ξεδοντιάρα, γριά που μαζεύει τα παιδιά που δεν κοιμούνται το μεσημέρι. ;D Δεν έχουν θόρυβο οι μαγνήτες. Απλά γκρινιάζουν όταν δεν παίζουν. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
yann Δημοσιευμένο 29 Αυγούστου 2009 Share Δημοσιευμένο 29 Αυγούστου 2009 ..Kαι του αδερφου μου το φαϊ θα τρωω... :'( :o :o ;D ΔΕΝ αναλαμβανω εργασιες!Ευχαριστω! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
dr.peters Δημοσιευμένο 30 Αυγούστου 2009 Share Δημοσιευμένο 30 Αυγούστου 2009 Yπήρχαν δυο: http://en.wikipedia.org/wiki/Bloody_Sunday_(1920) http://en.wikipedia.org/wiki/Bloody_Sunday_(1972) υπαρχει και μια τριτη, αλλα ολοι την εχουμε στο φτυσιμο!!!! πανελιστας και ανταρτομαχητης.... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
bloody_sunday Δημοσιευμένο 30 Αυγούστου 2009 Share Δημοσιευμένο 30 Αυγούστου 2009 Xμ, πόσο κάρμα έχεις? 0? Δεν είναι πολύ μακριά από το -4... ;D Fear no more the heat o' the sun Nor the furious winter's rages Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
dr.peters Δημοσιευμένο 30 Αυγούστου 2009 Share Δημοσιευμένο 30 Αυγούστου 2009 καταλαβα... το φορουμ ειναι γεματο απο πρακτορες του εχθρου...!!! ;D ;D ;D πανελιστας και ανταρτομαχητης.... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
dr.peters Δημοσιευμένο 30 Αυγούστου 2009 Share Δημοσιευμένο 30 Αυγούστου 2009 και για του λογου το αληθες... http://en.wikipedia.org/wiki/Bloody_Sunday_(1905) πανελιστας και ανταρτομαχητης.... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
bloody_sunday Δημοσιευμένο 30 Αυγούστου 2009 Share Δημοσιευμένο 30 Αυγούστου 2009 Α, δεν την ήξερα αυτήν... νόμιζα πως έλεγες πως εμένα έχουν στο φτύσιμο, εξ ου και η απάντηση!! :D (συνεννόηση καφάσι) Fear no more the heat o' the sun Nor the furious winter's rages Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση