audiokostas Δημοσιευμένο 27 Αυγούστου 2009 Share Δημοσιευμένο 27 Αυγούστου 2009 Μπα όχι πάντα μ άρεσε να ξέρω τι είχε ο άλλος στο μυαλό του όταν έγραψε Giannis123. Δεν έχουν θόρυβο οι μαγνήτες. Απλά γκρινιάζουν όταν δεν παίζουν. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Κουφη Λεοπαρδαλη Δημοσιευμένο 27 Αυγούστου 2009 Share Δημοσιευμένο 27 Αυγούστου 2009 Aπ'τα παιδια απ'το Sheffield με τον μονοχειρα ντραμερ. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
PetrucciGR Δημοσιευμένο 27 Αυγούστου 2009 Share Δημοσιευμένο 27 Αυγούστου 2009 Το δικό μου είναι πιστεύω ολοφάνερο, μια ζωη Dream Theater μου κολήσανε τη "ρετσινιά" του Petrucci. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
audiokostas Δημοσιευμένο 27 Αυγούστου 2009 Share Δημοσιευμένο 27 Αυγούστου 2009 Και το GR ? Λόγω copyright ονόματος ή μη σε μπερδέψουμε; ;D Δεν έχουν θόρυβο οι μαγνήτες. Απλά γκρινιάζουν όταν δεν παίζουν. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
solega Δημοσιευμένο 27 Αυγούστου 2009 Share Δημοσιευμένο 27 Αυγούστου 2009 solega = agelos αναποδα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
PetrucciGR Δημοσιευμένο 27 Αυγούστου 2009 Share Δημοσιευμένο 27 Αυγούστου 2009 Και το GR ? Λόγω copyright ονόματος ή μη σε μπερδέψουμε; ;D Για το δεύτερο ;D ;D ;D Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
paranoid_gr Δημοσιευμένο 27 Αυγούστου 2009 Share Δημοσιευμένο 27 Αυγούστου 2009 Εγω παντως το ειχα χρησιμοποιησει σε ενα online game οταν ημουν στο γυμνασιο και εμεινε.... Στον κοσμο δεν υπαρχουν εξαιρεσεις(LP,strat... :)) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
audiokostas Δημοσιευμένο 27 Αυγούστου 2009 Share Δημοσιευμένο 27 Αυγούστου 2009 Εγω παντως το ειχα χρησιμοποιησει σε ενα online game οταν ημουν στο γυμνασιο και εμεινε.... Ποιό; το _gr; ;D Δεν έχουν θόρυβο οι μαγνήτες. Απλά γκρινιάζουν όταν δεν παίζουν. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
jusmin Δημοσιευμένο 27 Αυγούστου 2009 Share Δημοσιευμένο 27 Αυγούστου 2009 Είχα μια βάρκα που την έλεγαν έτσι. Μόνο που άλλαξα το a με u γιατί υπήρχε ήδη. j.warbird Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Evilnye Δημοσιευμένο 27 Αυγούστου 2009 Share Δημοσιευμένο 27 Αυγούστου 2009 Ποιό; το _gr; ;D Πάντως αυτή τη σαπίλα με το gr στα nicknames, μόνο Έλληνες την κάνουν. Γερμανό πχ δεν έχω δει να διαλέγει nickname Mark_de. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση