Προς το περιεχόμενο

O freerock1974 και το βίδεον του!

LK

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Μεγαλε Lk εισαι απαιχτος καθως και ο Σταυρος ( εκτος της μουσικης -βιντεοληψιας-τεχνης-και οφθαλμολουτριας ειστα και χιουμοριστες  ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ουφ φτανουν τοσα !!

Χριστος Ανεστη παιδια και καλες μασες ως Σταυρος ευχηθην το αυτο και δι υμας .

Αρχισα να γραφω καλα ε;

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντήσεις 81
  • Πρώτη
  • Τελευταία

Περισσότερες συμμετοχές

Περισσότερες συμμετοχές

Ευχαριστουμε πολυ παιδια!

ρε συ σταυρο πως φτιαχνεις τετοια τυμπανα?δωσε μας κανα preset :P

Χμμμ..

Mε midi keyboard,μια σχετικη ενασχοληση με τα φυσικα τυμπανα αλλα και ''αναλυση'' σε παικτικο και αισθητικο επιπεδο του τι ακουω απο τυμπανα σε διαφορα ειδη μουσικης.

Ακομα και να σου δωσω ακριβες preset(ποτε δεν εχω ενα,παντα πειραζω)

δε θα σε βοηθησει καθολου γιατι τα τυμπανα ακουγονται σε ενα κομματι συναρτησει των αλλων οργανων τα οποια οπως καταλαβαινεις,διαφοροποιουνται απο χρηστη σε χρηστη. ;)

μπραβο σε ολους τους συντελεστες... ;)ρε συ σταυρο πως φτιαχνεις τετοια τυμπανα?δωσε μας κανα preset :P

Καροζα αγορι μου καλυτερα να προσλαβεις καποιον ντραμερ  8)...τι διαολο παραγωγη θα κανεις με τα preset ;D.Χρονια πολλα .

Καροζα αγορι μου καλυτερα να προσλαβεις καποιον ντραμερ  8)...τι διαολο παραγωγη θα κανεις με τα preset ;D.Χρονια πολλα .

Βρήκα ντράμερ παιδιά ,άσε που είναι και φουστανελοφόρος ρουκάς  ;D ;D ;D

No one wants an alien

Μπράβο και απο μένα .Το κοντρολ που έχει στο όργανο  ο Σταύρος  είναι απίστευτο (πραγματικά ζηλεύω  ;))

Λάκη ελπίζω να μην αγόρασες το 4000 κυβικά τάρταλο για τις ανάγκες του βιδεο

;D ;D ;D ;D ;D

περικλη αγορι μου δεν γεννηθηκαμε ολοι ηχοληπτες  ;) ενα preset ειναι παντα μια καλη αρχη για να ξεκινησεις.

περικλη αγορι μου δεν γεννηθηκαμε ολοι ηχοληπτες  ;) ενα preset ειναι παντα μια καλη αρχη για να ξεκινησεις.

ΑΣΕ ειδαμε και τους ηχοληπτες !(ουτε αυτοι προσλαμβανουν ..γιαυτο ειμαστε ανεργοι  ::)

• Moderator

Λάκη ελπίζω να μην αγόρασες το 4000 κυβικά τάρταλο για τις ανάγκες του βιδεο

;D ;D ;D ;D ;D

Θόδωρε, όχι μόνον το αγόρασα, αλλά και το χάλασα για τις ανάγκες του βίδεου…….τι να κάνεις αυτά έχουν οι υπερπαραγωγές!  ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D

Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργήστε λογαριασμό

Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!

Δημιουργία λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Σύνδεση

• Δημοσιεύστε κάτι...

Τα cookies

Τοποθετήθηκαν cookies στην συσκευή σας για να είναι πιο εύκολη η περιήγηση στην σελίδα. Μπορείτε να τα ρυθμίσετε, διαφορετικά θεωρούμε πως είναι OK να συνεχίσετε. Πολιτική απορρήτου