E.G. Δημοσιευμένο 12 Απριλίου 2012 Share Δημοσιευμένο 12 Απριλίου 2012 Οπως λεει και ο τιτλος το project που δουλευω τωρα αφορα 2 κιθαρες, διδυμες. η μια για εμενα και η αλλη για τον κουμπαρο μου που παλια ειχαμε μεταλ μπαντα μαζι 8) . οι κιθαρες θα ειναι neck through. Στο κεντρο παλισανδρος (rosewood), ακολουθει παντουκ και μετα μαονι. τα φτερά στις κιθαρες θα ειναι απο μαονι και παντουκ. οι ταστιερες θα ειναι απο παλισανδρο. το project ειναι στα αρχικα του σταδια, οποτε οι φωτογραφιες ειναι περιορισμενες. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
argytar Δημοσιευμένο 12 Απριλίου 2012 Share Δημοσιευμένο 12 Απριλίου 2012 Ωραίες φάσεις!! Άντε με το καλό!! ''It's dark and we're wearing sunglasses'' Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
nasokosm Δημοσιευμένο 12 Απριλίου 2012 Share Δημοσιευμένο 12 Απριλίου 2012 Ηλία είχες καιρό να να πιασεις εργαλεία, το φυλαγες πασχαλιατικο! Εξη χορδές και ειναι πολλές Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
messalion Δημοσιευμένο 13 Απριλίου 2012 Share Δημοσιευμένο 13 Απριλίου 2012 Για δες καιρο που διαλεξε ο Ηλιας να ρουταρει τωρα που ψηνουνε τ'αρνια και βγαζει η Γης "θυμαρια" * *παει δε παει ο Ηλιας θα ρουταρει ;D ;D αντε με το καλο τα διδυμακια ;) ;) think2ice TM https://myspace.com/mood.of.joy.band Terry rules the bass Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
E.G. Δημοσιευμένο 24 Απριλίου 2012 OP Share Δημοσιευμένο 24 Απριλίου 2012 καλησπερα παιδια, βαδιζω σαν τη χελωνα αλλα καλιο αργα παρα ποτε :) . πλανισα τα ξυλα και για την δευτερη κιθαρα. αρχικα κολησα τον παλισανδρο με το παντουκ, και μετα κολησα και τα μαονια. παιδευτηκα λιγο γιατι η κολα μπηκε αναμεσα στα βοηθητικα ξυλα που ειχα βαλει για τους σφικτηρες. Ευτυχως δεν ειχαμε κανενα ατυχημα. Επισης ξεκινησα να κοβω το inlay απο παλισανδρο που θα μπει στο σωμα στο σημειο που θα ειναι το παντουκ. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
messalion Δημοσιευμένο 24 Απριλίου 2012 Share Δημοσιευμένο 24 Απριλίου 2012 Επισης ξεκινησα να κοβω το inlay απο παλισανδρο που θα μπει στο σωμα στο σημειο που θα ειναι το παντουκ. θα ειναι ωραια προσθηκη το παραπανω Δεν μας ειπες ομως - σε τι σχεδιο θα βαδισεις ? στρατ ? τελε? κατι αλλο μηπως ? think2ice TM https://myspace.com/mood.of.joy.band Terry rules the bass Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
E.G. Δημοσιευμένο 24 Απριλίου 2012 OP Share Δημοσιευμένο 24 Απριλίου 2012 θα ειναι στυλ λες πολ. στην αρχη σκεφτηκα να ειναι semi hollow, αλλα θα λιγοστεψει πολυ το μαονι και θα υπερισχυει το παντουκ. αρα για τον ηχο θα γινει κανονικη, λεπτουλα και στην θεση της τρυπας που εχουν οι semi hollow θα βαλω το inlay που εδειξα στην παραπανω φωτογραφια. στην ταστιερα που θα ειναι απο παλισανδρο θα βαλω το ιδιο inlay απο παντουκ στο 12 ταστο. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
nasokosm Δημοσιευμένο 24 Απριλίου 2012 Share Δημοσιευμένο 24 Απριλίου 2012 Γειά σου Ηλία! Δεν έχω καταλάβει ακριβώς τι φτιάχνεις, για προχώρα το να καταλάβουμε ;D Εξη χορδές και ειναι πολλές Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
E.G. Δημοσιευμένο 24 Απριλίου 2012 OP Share Δημοσιευμένο 24 Απριλίου 2012 χαχα! γεια σου Νασο. θα ανεβασω σχεδιο αυριο να δεις τι εχω στο μυαλο μου. ελπιζω να βγει ωραια. αυριο θα αγγαρεψω τον φιλο ανδρεου δημητρη να μου κοψει το παντουκ γιατι στην κορδελα μου δεν κοβεται με τιποτα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
messalion Δημοσιευμένο 24 Απριλίου 2012 Share Δημοσιευμένο 24 Απριλίου 2012 αυριο θα αγγαρεψω τον φιλο ανδρεου δημητρη να μου κοψει το παντουκ γιατι στην κορδελα μου δεν κοβεται με τιποτα. τοσο σκληρο ξυλο ειναι το paduk ? think2ice TM https://myspace.com/mood.of.joy.band Terry rules the bass Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση