Προς το περιεχόμενο

Αγαπημένες συναυλίες + ονόματα που θέλατε να δείτε!

jumerang

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Έχω δει: Doobie Brothers, Cheap Trick, Atlanta Rythm Section, Foreigner, Santana, Elton John, Stevie Wonder,Kansas,Rolling Stones, Genesis,ZZ top, Bryan Adams, Al di Meola, John Mc Laughlin,Paco de Lucia,Blue Oyster Cult,Jethro Tull,Styx,Moody Blues,Simon & Garfunkel,David Bowie, Yes,Queen και αρκετούς ακόμα που δεν θυμάμαι μεταξύ 1980 καΙ 85 που ζούσα εκτός Ελλάδας. Στην Ελλάδα είδα μόνο Kansas ξανά και μετάνοιωσα που δεν πήγα περσι στους Wishbone Ash.

Θέρω να δώ οποσδήποτε Lynyrd Skynyrd (τους εναπομείναντες πλέον) οταν έρθουν Ευρώπη με τον γιό μου.

Too Old to Rock n Roll Too Young to Die

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντήσεις 185
  • Πρώτη
  • Τελευταία

Περισσότερες συμμετοχές

Περισσότερες συμμετοχές

Tι να σου πώ? Παρίσι το 80-84...ο Fripp κουστουμάτος, ακίνητος με μια Black Beauty και πίσω του ο Levin....

ωϊ, ωϊ, μάνα μου...

και Oldfield... Ίδια περίοδο? (hate you more)

Έχω δει: Genesis, Yes,Queen...

Νάτα μας...Με ποιά σύνθεση τους Genesis, Yes?

Πάντως αυτούς που θέλω λυσσαλέως να δώ είναι οι Fourplay...έχουν έρθει Montreux αλλά δεν το πήρα μυρωδιά.

Μαραθώνιος Εναλλακτική Σχολή

Έχω δει: Doobie Brothers, Cheap Trick, Atlanta Rythm Section, Foreigner, Santana, Elton John, Stevie Wonder,Kansas,Rolling Stones, Genesis,ZZ top, Bryan Adams, Al di Meola, John Mc Laughlin,Paco de Lucia,Blue Oyster Cult,Jethro Tull,Styx,Moody Blues,Simon & Garfunkel,David Bowie, Yes,Queen και αρκετούς ακόμα που δεν θυμάμαι μεταξύ 1980 καΙ 85 που ζούσα εκτός Ελλάδας. Στην Ελλάδα είδα μόνο Kansas ξανά και μετάνοιωσα που δεν πήγα περσι στους Wishbone Ash.

Θέρω να δώ οποσδήποτε Lynyrd Skynyrd (τους εναπομείναντες πλέον) οταν έρθουν Ευρώπη με τον γιό μου.

respect

Νάτα μας...Με ποιά σύνθεση τους Genesis, Yes?

Πάντως αυτούς που θέλω λυσσαλέως να δώ είναι οι Fourplay...έχουν έρθει Montreux αλλά δεν το πήρα μυρωδιά.

Στους Genesis τραγουδούσε πλέον ο Collins και κιθάρα έπαιζε ο Rutherford, δεν θυμάμαι τους υπόλοιπους. Στους Yes  έλειπαν οι Rick Wakeman και Steve Howe και η συναυλία ήταν για το promotion του αλπουμ 90125

Too Old to Rock n Roll Too Young to Die

Στους Genesis τραγουδούσε πλέον ο Collins και κιθάρα έπαιζε ο Rutherford, δεν θυμάμαι τους υπόλοιπους. Στους Yes  έλειπαν οι Rick Wakeman και Steve Howe και η συναυλία ήταν για το promotion του αλπουμ 90125

ΟΚ...προς στιγμήν, ανησύχησα!! ;D ;D ;D

Έχω μια αδυναμία και στον Wakeman και στον Howe...

ΟΚ...προς στιγμήν, ανησύχησα!! ;D ;D ;D

Έχω μια αδυναμία και στον Wakeman και στον Howe...

Σε χαλαει ο Trevor Rabin?

Αυτον τον εβλεπα και μονο του

Make me fries...

Και εγώ τον Hacket, μόνο του τον είδα...αλλά άλλο πράμμα είναι όλοι μαζί...είναι ίδιοι οι Genesis χωρίς Gabriel, Hacket? Το ίδιο και οι Yes

Παιχταράς είναι, αλλά δεν είχε "σχέση" με αυτό που τέλος πάντων είχαμε συνηθήσει από τους Yes.

InfluenSir!

Παιχταράς είναι, αλλά δεν είχε "σχέση" με αυτό που τέλος πάντων είχαμε συνειθήσει από τους Yes.

Nαι ρε, είναι σαν να λέμε ότι ο Rutherford έπαιζε τα ίδια με τον Hacket...

Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργήστε λογαριασμό

Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!

Δημιουργία λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Σύνδεση

• Δημοσιεύστε κάτι...

Τα cookies

Τοποθετήθηκαν cookies στην συσκευή σας για να είναι πιο εύκολη η περιήγηση στην σελίδα. Μπορείτε να τα ρυθμίσετε, διαφορετικά θεωρούμε πως είναι OK να συνεχίσετε. Πολιτική απορρήτου